0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή αρχή! Για να πω την αλήθεια, συγκλονίστηκα που το είδα... το έχω επισκεφθεί πριν λίγα χρόνια και «έσφιξε» η ψυχή μου από αυτά που είδα και ένιωσα... τους θαλάμους, τα χειρουργεία, τους φούρνους... δεν άντεξα πολύ τη εξερεύνηση των υπογείων του... ένιωθα τον πόνο των αθώων να ξεχυλίζει από τους τοίχους. Σημαντική σημείωση στο φυλλάδιο από την υπουργό πολιτισμού της Αυστρίας ότι ...«και εμείς οι Αυστριακοί, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε εδώ...». Αν χρειάζεσαι φωτο, έχω αρκετές, αν και είναι από το σήμερα.
Spoiler (hover to show)Σάκη, έχεις φωτό και από τη σκάλα του λατομείου;Αν δεν έχεις πρόβλημα εσύ και δεν έχει και ο Δημήτρης, μπορείς να ανεβάσεις μερικές;
φιλε επιασες ενα ''βαρυ'' και απαιτητικο θεμα.μεχρι στιγμης το πας περιφημα απο τεχνικης πλευρας, αν και το βρισκω υπεραρκετο οσο εχεις χτισει, χωρις να σημαινει κατι αρνητικο αυτο. η ατμοσφαιρα που θα αποπνεει νομιζω ειναι το σημαντικοτερο και εκει πρεπει να επενδυσεις.εξαιρετικο παντως μεχρι στιγμης, το παρακολουθω με ενδιαφερον.
Σακη να εισαι καλα πολυ ωραιες φωτο ειδικα αυτη θα βοηθησει παρα πολυ στη κατασκευη των τοιχωνΠανο και cobras
ετσι θα γινει φιλε τελος του μηνα φουλαρουν οι μηχανες
Για τσεκαρισε τον αετο σου ειναι μαλλον κατασκευασμενος τοσο τα φτερα του,μαλλον οχι και τοσο σημαντικο καθως ειναι δυσκολο το εγχειρημα,οσο η σβαστικα η οποια ειανι σε τελειως λαθος φορα.Keep on
Κι ελεγα πού βρισκεται ο παλιοφιλος!!! Ημουν σχεδον βεβαιος οτι ειχες μεταβει στην Αυστρια για επι τοπου ερευνα!!Οσο για την αετοσβαστικα συμφωνω με τον προλαλησαντα..Πολυ ομορφη δουλεια,αναμενουμε τη συνεχεια...
Παναγιωτη σε ευχαριστω το θεμα δεν ειναι η αετοσβαστικα αλλα το σχημα του αετου που δεν ειναι το...πρεπον και αυτο θα αλλαξεικατα τα αλλα το μπερδεμα με τη σβαστικα γινεται γιατι οι φωτο που μου στελνεις ειναι απ εξω απο το στρατοπεδο ενω η σκηνη η δικη μου απο μεσα φιλε σε ευχαριστω τα λεμε