Αποστολέας Θέμα: BF-109 E3 TAMIYA 1/48  (Αναγνώστηκε 12692 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Απ: BF-109 E3 TAMIYA 1/48
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 21, 2010, 08:38:22 μμ »
Μου αρέσει πάαααρα πολύ, έτσι όπως γυαλίζει κιόλας  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Μπράβο Μήτσο ατμομηχανή μου έχεις γίνει, έτσι σε θέλω  :lol: :lol: :lol:

Spoiler (hover to show)
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 21, 2010, 08:46:35 μμ »
Μανάρι σκέτο.............

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Καλά τελειώματα...........

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 21, 2010, 09:03:30 μμ »
Παίδες ευχαριστώ πολύ!
Αλλά το Εμιλάκι θα τελειώσει μετά τις γιορτές άλλωστε ποιος βιάζεται  ::salut:: ::salut::

Νάσε-----
Spoiler (hover to show)
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 21, 2010, 09:04:30 μμ »
Συμβαινει το απολυτα φυσιολογικο..Σε οποιον βεβαια αγαπα πραγματικα αυτο που κανει :wink: :wink: Η δουλεια σου γινεται ολο κ πιο αξιεπαινη ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 21, 2010, 09:25:59 μμ »
Πάνο ευχαριστώ πολύ!! ::salut:: ::salut::
Που να το έβαφα με τα ακριβή χρώματα και όχι με τις άθλιες μίξεις μου...Μου ήρθαν παρεμπιπτόντως τα χρώματα της Gunze από Πολωνία την Παρασκευή...Μετά από δυο μήνες...Πάλι καλά...
Το επόμενο όμως Έμιλ θα ψεκαστεί με τα Gunze!!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 21, 2010, 09:40:15 μμ »
Πάνο ευχαριστώ πολύ!! ::salut:: ::salut::
Που να το έβαφα με τα ακριβή χρώματα και όχι με τις άθλιες μίξεις μου...Μου ήρθαν παρεμπιπτόντως τα χρώματα της Gunze από Πολωνία την Παρασκευή...Μετά από δυο μήνες...Πάλι καλά...
Το επόμενο όμως Έμιλ θα ψεκαστεί με τα Gunze!!!!
Απο τοτε που αρχισα να μοντελαρω ΔΕΝ τα εχω αλλαξει Π Ο Τ Ε!! Κ σε οτι αφορα το 'μυθο' του ματ βερνικιου της εταιρειας που βγαζει ασπριλες ::glossa:: Προσθετουμε ελαχιστες (1-2) σταγονες βερνικι γκλος στο ματ βερνικι(80-20% ή 90-10%) κ εχουμε μια ΑΨΟΓΗ (κ καθολου σαγρε) ματ επιφανεια!! :wink: ::icon_thumright::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 22, 2010, 11:44:15 πμ »
Μπράβο Δημήτρη φοβερός μοντέλαρος γίνεται ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Καλό Πάσχα σου εύχομαι και καλή συνέχεια, θα περιμένουμε τα νεότερα μετά τον οβελία ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: :mrgreen: ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 22, 2010, 02:19:25 μμ »
Παίδες σήμερα αναχωρώ για Ελλάδα.Δεν πρόλαβα να δουλέψω σήμερα γιατί έχω ετοιμασίες.

Indy thnx mate!!!!Επίσης καλές γιορτές και καλό Πάσχα (αν και θα μπαίνω και από την Ελλάδα στο φόρουμ) ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 22, 2010, 04:05:36 μμ »
Φοβερός, καταπληκτική δουλειά, τα χρώματα μετά το preshade έδειξαν τέλεια!!!  ::eusa_clap::
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:02:00 μμ »
Παίδες καταρχήν Χριστός Ανέστη.Ελπίζω να περάσατε όμορφες διακοπές ΌΛΟΙ σας.Οι δικές μου ήταν σίγουρα πλούσιες σε άλκοολ και φτωχές σε φαγητό.
Επιστροφή λοιπόν στο Μπάρι και συνέχεια των εργασιών για την ολοκλήρωση του Ε-3 .Λίγα πράγματα καθότι μόλις εχθές άρχισα την δουλειά και ακόμα η κούραση από το 2ήμερο ταξίδι της επιστροφής (χωρίς ύπνο) έκανε την εμφάνιση της με τρέμουλο στα χέρια οπότε και δεν θέλησα να το παλέψω πολύ μην κάνω και καμιά πατατιά!
Αυτά!Ελπίζω σύντομα και με φώτο (από ψηφιακή μηχανή....Ναι καλά το διαβάσατε  :o :o)
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:05:55 μμ »
Μεγιές, μεγιές, άντε να δουλέυουμε, δεν θέλω τεμπελιές  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:39:51 μμ »
Ωραία επιτέλους θα δούμε το φως το αληθινό :mrgreen:
Χρόνια πολλά, με γεια το καινούριο μηχάνημα και περιμένουμε ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 16, 2010, 02:20:21 μμ »
Παίδες ευχαριστώ αλλά η ψηφιακή δεν είναι καινούργια είναι της αδερφής μου χεχε την είχε ξεχάσει το καλοκαίρι στα Χανιά και φυσικά κατασχέθηκε από τον Big Brother όπως όπως!!!Είναι βέβαια 4 mega pixel αλλά πιστεύω ότι θα βγάζει καλύτερες φωτό από το κινητό μου!!!

FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 20, 2010, 12:39:38 μμ »
Ένα μικρό update...
Το decaling πλησιάζει προς το τέλος και ο λόγος που προχωράω έτσι αργά είναι ο εξής...Διάβασμα και φυσικά χοντρά decals από την Tamiya που θέλουν αρκετές δώσεις βελτιωτικού για να μαλακώσουν και να αγκαλιάσουν τις επιφάνειες.Το κατάφερα αυτό μετά από πολλά χέρια Mr mark softer με λεπτό πινελάκι και υπομονή.
Έχουν μείνει μόνο τα decals για την κάτω επιφάνεια των πτερύγων και θα τοποθετηθούν αυτές τις μέρες.
Επίσης είπα να δοκιμάσω και την ψηφιακή μηχανούλα και έτσι ποστάρω μερικές φώτος δοκιμαστικές σε μπλε φόντο παρακαλώ!!!

Να σημειώσω ότι μόλις εχθές παρέλαβα σχεδόν όλη τη σειρά RLM της Mr Hobby εκτός από δύο χρώματα που θα τα παραγγείλω από τον Πολωνό,καθώς και το μεθεπόμενο κιτάκι που θα μπεί στην παραγωγή και δεν είναι άλλο από το 32ρι BF109-E4 της Eduard το οποίο και ζαχάρωνα εδώ και καιρό.Αλλά θα το πιάσω στα χέρια μου μόλις ολοκληρώσω το 24ρι της Trumpeter που περιμένει στωικά εδώ και σχεδόν 4 χρόνια!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 20, 2010, 12:46:43 μμ »
ʼψογος όπως πάντα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 20, 2010, 12:51:22 μμ »
Γιάννη οι φώτος είναι από μια παλιά μηχανή της αδερφής μου 4 mega pixel το ξέρω είναι αρχαιολογία αλλά αυτήν μπόρεσα να βρω...Τζάμπα  :o :o :o
 Θέλει ψάξιμο με τις ρυθμίσεις θα την ρυθμίσω όμως!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 20, 2010, 12:59:40 μμ »
Βαλε ενα γκρι φωντο και θα εισαι πολυ καλυτερα. Ειναι κριμα τοσο ωραιο βαψιμο και να δειχνει λαθος. ::icon_thumright:: Τα megapixel δεν παιζουν κανενα ρολο και μην ανυσηχεις που ειναι παλια η μηχανη,τις φτιαχναν καλυτερες τοτε!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:06:14 μμ »
Συνονόματε το χρώμα δεν δείχνει απλά λάθος είναι λάθος  :(
Δυστυχώς αποτελεί μια σειρά από μείξεις χρωμάτων της Τamiya αλλά δεν οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα όσο και αν προσπάθησα.
Ελπίζω το πρόβλημα αυτό να λυθεί με την σειρά RLM από την Mr Ηobby στο/α επόμενα μοντέλα μου ::icon_thumright::
Θα ψάξω για γκρί χαρτόνι σε χαρτοπωλεία Roger!

FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:17:33 μμ »
Συνονόματε το χρώμα δεν δείχνει απλά λάθος είναι λάθος  :(
Δυστυχώς αποτελεί μια σειρά από μείξεις χρωμάτων της Τamiya αλλά δεν οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα όσο και αν προσπάθησα.
Ελπίζω το πρόβλημα αυτό να λυθεί με την σειρά RLM από την Mr Ηobby στο/α επόμενα μοντέλα μου ::icon_thumright::
Θα ψάξω για γκρί χαρτόνι σε χαρτοπωλεία Roger!

Δεν μπορουσες να βρεις εκει που μενεις τα χρωματα απο καμια εταιρια? Ουτε Humbrol δεν εχουν? :?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:31:17 μμ »
Δημήτρη όπως αναλύσει εκτενώς σε προηγούμενα post μου τα humbrol έχουν τελειώσει για εμένα...Θέλω να κινηθώ αλλού. Eδώ στο Bari δεν μπορούσα να βρω τίποτα άλλο εκτός από Humbrol.Έψαχνα τα Mr Hobby και δεν τα έβρισκα σε κανένα online store στην Ιταλία παρά μόνο τα Tamiya.Τώρα όμως χάρη σε επίσης έναν Δημήτρη όπου και αυτός βρίσκεται στην Ιταλία κατάφερα να βρω ένα πραγματικά αξιόλογο κατάστημα στο Μιλάνο και να παραγγείλω από εκεί τα χρώματα για τα επόμενα μοντέλα.
Τώρα ο λόγος που δεν θέλω πια τα Humbrol το έχω αναλύσει εαν δεν βαριέσαι μπορείς να διαβάσεις τα σεντόνια μου  :lol: :lol:
Ένα θα σου πώ όταν δοκίμασα για πρώτη φορά τα Tamiya ....Έπαθα πλάκα από την ευκολία και την ποιότητα (όχι πιστότητα) του χρώματος.Ευελπιστώ λοιπόν τα Mr Hobby να είναι τόσο καλά σε ποιότητα όσο και σε πιστότητα.Εαν γίνει αυτό τότε έχω κλείσει οριστικά με τα enamel χρώματα...Αλλιώς white en sign ....Aλλά σίγουρα όχι Humbrol  ::salut::
FLY LOW HIT HARD

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:49:03 μμ »
Πολύ ωραίος ο Αιμίλιος! Εύχομαι να βρεις άκρη με τα χρώματα. Πες μου κάτι μόνο: Αυτή η παραλλαγή και τα σήματα, είναι του πιλότου ʼντολφ Γκάλλαντ;

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:54:06 μμ »
Δημήτρη όπως αναλύσει εκτενώς σε προηγούμενα post μου τα humbrol έχουν τελειώσει για εμένα...Θέλω να κινηθώ αλλού. Eδώ στο Bari δεν μπορούσα να βρω τίποτα άλλο εκτός από Humbrol.Έψαχνα τα Mr Hobby και δεν τα έβρισκα σε κανένα online store στην Ιταλία παρά μόνο τα Tamiya.Τώρα όμως χάρη σε επίσης έναν Δημήτρη όπου και αυτός βρίσκεται στην Ιταλία κατάφερα να βρω ένα πραγματικά αξιόλογο κατάστημα στο Μιλάνο και να παραγγείλω από εκεί τα χρώματα για τα επόμενα μοντέλα.
Τώρα ο λόγος που δεν θέλω πια τα Humbrol το έχω αναλύσει εαν δεν βαριέσαι μπορείς να διαβάσεις τα σεντόνια μου  :lol: :lol:
Ένα θα σου πώ όταν δοκίμασα για πρώτη φορά τα Tamiya ....Έπαθα πλάκα από την ευκολία και την ποιότητα (όχι πιστότητα) του χρώματος.Ευελπιστώ λοιπόν τα Mr Hobby να είναι τόσο καλά σε ποιότητα όσο και σε πιστότητα.Εαν γίνει αυτό τότε έχω κλείσει οριστικά με τα enamel χρώματα...Αλλιώς white en sign ....Aλλά σίγουρα όχι Humbrol  ::salut::
Ενταξει,δεν λεω,τα Tamiya ειναι λιγο πιο ευκολα και τα White Ensign κορυφαια αλλα και τα Humbrol δεν ειναι του πεταματου! Αμα δεν υπηρχαν τα μισα μοντελα του πλανητη θα ηταν αβαφτα! :lol:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:54:15 μμ »
Μούρλια είναι Μητσάκο, μούρλια!!! Λάθος χρώματα ή σωστά χρώματα, εμένα μου αρέσουν πολύ!!! (είμαι εύκολος μάλλον... :P )  ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 20, 2010, 04:40:50 μμ »
Για τις μπογιές πιστεύω θα βρεις άκρη με τα Mr Hobby (να υποθέσω ότι δεν θέλεις Lifecolor? - έχουν πολύ πιστές αποχρώσεις γερμανικών και ιταλικών χρωμάτων).
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι πιο καθαρό ΔΕΝ γίνεται ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Καλά τελειώματα Δημήτρη ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 20, 2010, 05:10:21 μμ »
Πράγματι Δημήτρη (Crow) έχεις δίκιο για τα Humbrol δεν τα κατηγορώ ότι είναι για πέταμα και γω με αυτά άρχισα.Απλά θεωρώ ότι πλέον μπορώ να επιλέξω και καλύτερα χρώματα από τα Humbrol!Ομολογουμένως όμως τα Humbrol αποτελούν πλέον για μένα ένα είδος μοντελιστικού φασισμού στην επαρχία...Όπου δεν βρίσκεις τίποτα παρά μόνο Humbrol....Εσείς στην Αθήνα ευτυχώς δεν έχετε αυτά τα προβλήματα.Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά μαγαζιά αλλά και πολύ περισσότερα προϊόντα!Το ίδιο και εδώ στο Bari αν και πρωτεύουσα της Puglia παραμένει μια επαρχιακή πόλη γεμάτη....Humbrol τενεκεδάκια.....

Indy για τα Life color όπως έχω αναφερθεί και σε προηγούμενο post τουλάχιστον το grau 02 που είχα αποδείχθηκε πολύ καλό!Θα τα έχω στα υπόψιν!

Νάσε thnx man!Το επόμενο θα είναι καλύτερο από πλευράς απόδοσης χρωμάτων!!!και φυσικά μεγαλύτερο από πλευράς κλίμακας  :) :)

Τazman ναι πράγματι το αεροπλάνο είναι αυτό του Αδόλφου Γκάλαντ καθώς και το μεθεπόμενο αεροπλάνο θα είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο μου άσσο!
FLY LOW HIT HARD

Tags: