Αποστολέας Θέμα: BF-109 E3 TAMIYA 1/48  (Αναγνώστηκε 12724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απ: BF-109 E3 TAMIYA 1/48
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 14, 2010, 06:41:54 μμ »
Πανέμορφη και καθαρή δουλειά Δημήτρη. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 14, 2010, 07:26:35 μμ »
Καθαρή δουλειά. Όντως τα δύο πράσινα φαίνονται κάπως περίεργα (ειδικά το 02). Το εσωτερικό των slats ήταν συνήθως 02 και όχι 65. Καλή συνέχεια.
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 14, 2010, 07:48:05 μμ »
Δημητρη ξεκαθαρα οι σκιασεις στις γραμμωσεις των πανελ σαφεστατα ακομα καλυτερες απ αυτες του Πετλιακοφ! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Καλη συνεχεια!!! ::icon_thumright::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 14, 2010, 08:11:55 μμ »
Πολυ ωραιο βαψιμο !! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 14, 2010, 08:18:24 μμ »
Μόλις έγιναν οι μικρο επισκευές!

Παιδιά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας! ::salut:: ::salut::

Δημήτρη πράγματι όπως προείπα δεν με πείθουν οι αποχρώσεις επίσης λόγο φωτισμού αλλοιώνονται παραπάνω.Όπως και να έχει προσπάθησα να τις αποδώσω όσο καλύτερα μπορούσα δεδομένων των χρωμάτων που κατάφερα να βρω ενώ έψαξα όλη την Ιταλία για gunze δεν υπήρχαν σε κανένα online κατάστημα....Ο Πολωνός έκανε μια βλακεία με την διεύθυνση μου  στην Ιταλία και δεν μου ήρθαν τα rlm.Κάτι έπρεπε να κάνω βασίστηκα λοιπόν στην Tamiya αλλά και στην IPMS stockholm (που κατουσίαν copy paste αυτών που προτείνει η Tamiya είναι!)Για το εσωτερικό των slats θα φροντίσω δεόντως! ::salut:: ::salut::

Παναγιώτη σκιάσεις και τα ξανοίγματα έγιναν με διάφορα layers των βασικών χρωμάτων και smoke. Aπό κοντά είναι πολύ καλύτερο απότι στη φώτο.Όπως και να έχει ακολούθησα την συμβουλή σου και έπαιξα με διάφορες τονικότητες προσπαθώντας να δώσω μια νότα ανομοιόμορφης αλλά όχι υπερβολικής φθοράς.Δεν ψέκασα δηλαδή κλασσικά με αραιωμένο με άσπρο χρώμα αλλά με διάφορες αναλογίες με μαύρο olive drave και χακί και smoke. ::salut::

FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 14, 2010, 08:20:28 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά! Καλή συνέχεια!   ::eusa_clap:: ::salut:: ::icon_thumright::

Το χρώμα μάλλον θα σου έφυγε επειδή έμεινε παραπάνω κόλλα στην ταινία. Όπως είπες, συμβαίνει...

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 14, 2010, 08:38:16 μμ »
Μήτσο πανέμορφο γίνεται  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Είσαι και γρήγορος ρε μπαγάσα, που να σε προλάβει ο Πολωνός? :lol: :lol:  ::salut:: ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:00:09 μμ »
Πολύ όμορφο .... ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:04:11 μμ »
Μόλις έγιναν οι μικρο επισκευές!

Παιδιά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας! ::salut:: ::salut::

Δημήτρη πράγματι όπως προείπα δεν με πείθουν οι αποχρώσεις επίσης λόγο φωτισμού αλλοιώνονται παραπάνω.Όπως και να έχει προσπάθησα να τις αποδώσω όσο καλύτερα μπορούσα δεδομένων των χρωμάτων που κατάφερα να βρω ενώ έψαξα όλη την Ιταλία για gunze δεν υπήρχαν σε κανένα online κατάστημα....Ο Πολωνός έκανε μια βλακεία με την διεύθυνση μου  στην Ιταλία και δεν μου ήρθαν τα rlm.Κάτι έπρεπε να κάνω βασίστηκα λοιπόν στην Tamiya αλλά και στην IPMS stockholm (που κατουσίαν copy paste αυτών που προτείνει η Tamiya είναι!)Για το εσωτερικό των slats θα φροντίσω δεόντως! ::salut:: ::salut::

Παναγιώτη σκιάσεις και τα ξανοίγματα έγιναν με διάφορα layers των βασικών χρωμάτων και smoke. Aπό κοντά είναι πολύ καλύτερο απότι στη φώτο.Όπως και να έχει ακολούθησα την συμβουλή σου και έπαιξα με διάφορες τονικότητες προσπαθώντας να δώσω μια νότα ανομοιόμορφης αλλά όχι υπερβολικής φθοράς.Δεν ψέκασα δηλαδή κλασσικά με αραιωμένο με άσπρο χρώμα αλλά με διάφορες αναλογίες με μαύρο olive drave και χακί και smoke. ::salut::

Και εγώ Ιταλία είμαι αυτό το διάστημα και παραγγέλνω από misterkit.com που βρίσκεται στο Μιλάνο. Είναι λίγο ακριβός αλλά έχει πολύ μεγάλη γκάμα και οι παραδόσεις εντός Ιταλίας γίνονται με το courier Bertolini με χρόνο παράδοσης 2-5 ημέρες. 

Πρώην Hartman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:05:14 μμ »
 :lol: :lol:

Γιάννη δεν είναι ότι είμαι Γρήγορος απλά είμαι όλη μέρα σπίτι....Αυτό είναι και καλό αλλά και κακό όπως καταλαβαίνεις....Κοινώς διάβασμα και μοντελαρισμα....

Δημήτρη έχει gunze αυτός??
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:07:13 μμ »
Spoiler (hover to show)
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:12:11 μμ »
Πολύ όμορφη δουλειά και ΕΥΤΥΧΩΣ βελτιώθηκαν οι φωτο ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Δεν πιστεύω να σε παίδεψαν πολύ οι διορθώσεις και μην αγχώνεσαι, shit happens όπως ανέφερες σωστότατα :mrgreen: ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:13:19 μμ »
Η γκάμα του πρέπει να είναι μεγαλύτερη από του Hannant. π.χ. Έχει white ensign χρώματα, montex mask , neomega κ.λ.π. Που δεν έχει ο ʼγγλος.
Πρώην Hartman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:16:14 μμ »
Οι διορθώσεις δεν με παίδεψαν καθόλου οι φώτο βελτιώθηκαν χάρις σε κάτι ρυθμίσεις που έκανα στο κινητό μου έχασα μια ώρα αλλά πιστεύω είναι καλύτερες.Θα αγοράσω όμως μια ψηφιακή!

Δημήτρη απίστευτο κατάστημα!!!Μακάρι να το είχα βρει νωρίτερα!!!! ::salut:: ::salut:: Tante Grazie amico mi hai salvato!!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:25:29 μμ »
Δεν κάνει τίποτα φίλε μου. Κρίμα να είμαστε μακριά και να μην μπορούμε να βρεθούμε από κοντά.  ::salut::
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:46:21 πμ »
Μητσάκο, το μοντελάκι είναι και μαμώ!!! Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ ρε φίλε για τις ακριβείς αποχρώσεις. Είναι τόσο ωραίο το τελικό αποτέλεσμα που και αν χάνει ακόμα μερικούς τόνους, δεν χάλασε και ο κόσμος.

Έχει τύχει κι εμένα να μου τραβήξει η ταινία το χρώμα. Νόμιζα ότι έφταιγε το αστάρι, ότι δεν είχε πιάσει καλά το χρώμα. Τώρα που μου λες ότι το έπαθες κι εσύ, μάλλον δεν είχε σχέση. Αφού το διόρθωσες, πάλι καλά πάντως!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 15, 2010, 01:21:33 μμ »
Νάσε τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζει να φταίει και το αστάρι το είχα αραιώσει παραπάνω από το κανονικό όποτε σε μερικά σημεία μπορεί να μην έπιασε καλά.Αλλά όπως και να έχει επιδιορθώθηκαν τα σημεία άλλωστε επρόκειτο για στίγματα στην κάτω επιφάνεια της αριστερής πτέρυγας και άλλα δύο στο δεξί πάνελ κάτω από το πιλοτήριο.Πολύ ψιλή δέσμη καλά αραιωμένο χρώμα χαμηλή πίεση και το πρόβλημα λύθηκε!
Για ακόμα μια φορά ο κινέζικος αερογραφάκος μου δεν με πρόδωσε!

Όσον αφορά την απόχρωση κοίτα η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ξενερωμένος με αυτό το θέμα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό...Θα μπορούσα να αρχίσω να παιδεύομαι με τα humbrol όπου έχω τα κατάλληλα χρώματα για να κάνω τις μίξεις αλλά για εμένα η εποχή των Humbrol απλά τελείωσε....Μπουκώματα φτυσίματα κοψίματα του χρώματος απλά τέλος...Ίσως δοκιμάσω τα white en sign αλλά αφού πρώτα βεβαιωθώ ότι και τα gunze δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω!
Πάντως αν εξαιρέσεις την κάπως διαφορετική απόδοση (εντάξει δεν είναι και χάλια) τα Tamiya και φυσικά τα Gunze είναι απίστευτα χρώματα.Έχουν τόσο καλή ποιότητα που πραγματικά σε αφήνουν να επικεντρωθείς μόνο στην δουλειά με τον αερογράφο και όχι να φοβάσαι μην σου φτύσει μην σου μπουκώσει κλπ!Ψεκάζονται μαγικά μόνο με την σκέψη!!!
Συγνώμη παίδες που πλατειάζω αλλά είναι η αλήθεια!!
Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τον μοντελισμό με αρκετά διαστήματα αποχής λόγω υπερβολικής πίεσης αλλά όποτε έπιανα στα χέρια μου αερογράφο  βλαστημούσα την ώρα και την στιγμή με αυτά τα Humbrol....Δεν υπήρχε φορά που να μην μου βγάλουν πρόβλημα!!!!Τι ζεστάματα με γκαζάκι τι ανάδευση με μιξεράκι του φραπέ τι διαλυτικά τα έχω δοκιμάσει όλα( μόνο με ultrex που δεν τα έχω διαλύσει)....Αλλά πάντα και λέω πάντα όταν πήγαινα να τα ψεκάσω.....Εκεί πάνω από το μοντέλο και ενώ πάντα η πρώτη δέσμη πάει στο εκτός μοντέλου....Κάτι γίνονταν και μπούκωνε ο αερογράφος....Αποτέλεσμα...Κηλίδες χρώματος πάνω στο μοντέλο...Ξέβαμμα και ξανά από την αρχή!

Ούφ τα είπα και ξεθύμανα  :lol: :lol: Καλή βδομάδα σε όλους! ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος stavros F-5

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: αθηνα-αγρινιο
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 15, 2010, 01:34:01 μμ »
Νάσε τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζει να φταίει και το αστάρι το είχα αραιώσει παραπάνω από το κανονικό όποτε σε μερικά σημεία μπορεί να μην έπιασε καλά.Αλλά όπως και να έχει επιδιορθώθηκαν τα σημεία άλλωστε επρόκειτο για στίγματα στην κάτω επιφάνεια της αριστερής πτέρυγας και άλλα δύο στο δεξί πάνελ κάτω από το πιλοτήριο.Πολύ ψιλή δέσμη καλά αραιωμένο χρώμα χαμηλή πίεση και το πρόβλημα λύθηκε!
Για ακόμα μια φορά ο κινέζικος αερογραφάκος μου δεν με πρόδωσε!

Όσον αφορά την απόχρωση κοίτα η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ξενερωμένος με αυτό το θέμα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό...Θα μπορούσα να αρχίσω να παιδεύομαι με τα humbrol όπου έχω τα κατάλληλα χρώματα για να κάνω τις μίξεις αλλά για εμένα η εποχή των Humbrol απλά τελείωσε....Μπουκώματα φτυσίματα κοψίματα του χρώματος απλά τέλος...Ίσως δοκιμάσω τα white en sign αλλά αφού πρώτα βεβαιωθώ ότι και τα gunze δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω!
Πάντως αν εξαιρέσεις την κάπως διαφορετική απόδοση (εντάξει δεν είναι και χάλια) τα Tamiya και φυσικά τα Gunze είναι απίστευτα χρώματα.Έχουν τόσο καλή ποιότητα που πραγματικά σε αφήνουν να επικεντρωθείς μόνο στην δουλειά με τον αερογράφο και όχι να φοβάσαι μην σου φτύσει μην σου μπουκώσει κλπ!Ψεκάζονται μαγικά μόνο με την σκέψη!!!
Συγνώμη παίδες που πλατειάζω αλλά είναι η αλήθεια!!
Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τον μοντελισμό με αρκετά διαστήματα αποχής λόγω υπερβολικής πίεσης αλλά όποτε έπιανα στα χέρια μου αερογράφο  βλαστημούσα την ώρα και την στιγμή με αυτά τα Humbrol....Δεν υπήρχε φορά που να μην μου βγάλουν πρόβλημα!!!!Τι ζεστάματα με γκαζάκι τι ανάδευση με μιξεράκι του φραπέ τι διαλυτικά τα έχω δοκιμάσει όλα( μόνο με ultrex που δεν τα έχω διαλύσει)....Αλλά πάντα και λέω πάντα όταν πήγαινα να τα ψεκάσω.....Εκεί πάνω από το μοντέλο και ενώ πάντα η πρώτη δέσμη πάει στο εκτός μοντέλου....Κάτι γίνονταν και μπούκωνε ο αερογράφος....Αποτέλεσμα...Κηλίδες χρώματος πάνω στο μοντέλο...Ξέβαμμα και ξανά από την αρχή!

Ούφ τα είπα και ξεθύμανα  :lol: :lol: Καλή βδομάδα σε όλους! ::salut:: ::salut::
καλημερα φιλε μου και καλη εβδομαδα.αν μου επιτρεπεις χωρις να ειμαι ειδικος απο τα ελαχιστα που ξερω οσον αφορα τα χρωματα τα white ensign ειναι παρα πολυ καλα με μεγαλο αριθμο αποχροσεων.δοκιμασετα και θα δεις τν διαφορα

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 15, 2010, 01:46:37 μμ »
Δημήτρη αν σε ενδιαφέρουν τα White Ensign μπορώ να σου πω ότι από πλευράς ομοιομορφίας και atomization δεν έχουν καμία σχέση με τα Humbrol. Πιστεύω ότι ακόμα και χωρίς αραίωση θα μπορούσες να τα ψεκάσεις. Και αποχρώσεις άφθονες... να φάνε και οι κότες ::icon_thumright:: :mrgreen: ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 15, 2010, 02:25:58 μμ »
Σταύρος και Γιάννης έχουν δίκιο για τα white ensign, κι εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει κι ας έχω μόνο 2. :P
Χωρίς αραίωση πάντως δεν ψεκάζονται, όχι.

Πάντως, σε βρίσκω κάπως υπερβολικό για τα humbrol βρε αδερφέ. Μια χαρά ψεκάζονται με τον επίσης κινέζικο αερογράφο μου. Όταν έρθεις Κρήτη, θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από 'δω να το δούμε το θέμα σου. Κράτα τον αερογράφο σου να τον δοκιμάσουμε. Μην τον ξεχάσεις, θα σε δώσω στον Στρατίγια να σε περιποιηθεί!

(Επίσης, παίζει να είμαι ο μόνος που κατάλαβε την "καστανιά" που έγραψες στο προηγούμενο post σου, έτσι; Χαχα)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 15, 2010, 02:37:06 μμ »
Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 15, 2010, 02:44:50 μμ »
Spoiler (hover to show)

Το οποίο βέβαια σημαίνει ότι είναι ακόμα ακριβότερα απ' όσο φαίνεται στην αρχή, γιατί αν ας πούμε το Humbrol ψεκάζεται με 1:2 αραίωση ή και 1:3, ανάλογα το χρώμα (σταθερότατοι κι αυτοί οι πστδς όμως, ε; ) ενώ το w.e. θέλει 1:1 ή 2:3 για να ψεκαστεί, η τελική ποσότητα χρώματος που έχεις στη διάθεσή σου με τα w.e. είναι από μισή ως 1/3 της αντίστοιχης του Humbrol.

Νομίζω όμως ότι το παρακάναμε με την ανάλυση και θα μας την πέσει κανένας κάβουρας!!! :P

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 15, 2010, 02:57:10 μμ »
Για τα white en sign  ξέρω ότι είναι πολύ καλά!!!Είπα ότι θα τα δοκιμάσω εάν και εφόσον και τα gunze δεν με ικανοποιήσουν από πλευράς απόδοσης της τονικότητας.Απλά δεν θα ήθελα να επιστρέψω στα σμάλτα....Έχω βρει την υγεία μου με τα γιαπωνέζικα!!!!

Νάσε δεν είναι θέμα αερογράφου είναι θέμα χρώματος και ο λόγος είναι ότι τις περισσότερες φορές τα humbrol που βρίσκω είναι ήδη ξεραμένα ή σε γενικά πολύ κακή κατάσταση και θέλουν ζέσταμα καλή πολύ καλή ανάδευση συν ότι θέλουν και φιλτράρισμα (παλιά τα φίλτραρα με καλσόν---Είμαι και ολίγον φετιχιστής  :lol:) τελευταία τα φιλτράριζα με  φίλτρο για τον καφέ....Αλλά ποτέ δεν έχω πεί ότι έχω ψεκάσει απροβλημάτιστα....Εκτός από κάποιες αποχρώσεις όπως οι σατινέ της humbrol που είναι καλύτερης ποιότητας το pigment!
Έχω στην συλλογή μου σχεδόν όλα τα νούμερα από τα χρώματα Humbrol.Είμαι σίγουρος ότι αν κάτσω να κάνω έναν έλεγχο για να δω την κατάσταση τους θα πεταχτούν αρκετά από αυτά!
Από την άλλη είχα ένα grau 02 από την life color το είχα αγοράσει 10 χρόνια πρίν!!!!όταν κατασκεύαζα ένα 109 στην 1:72....Μιλάμε τις τελευταίες σταγόνες τις ψέκασα σε αυτό το μοντελάκι που φτιάχνω τώρα!!!Το χρώμα ήταν αναλλοίωτο!!!!Το ίδιο πράγμα και τα Tamiya.Έχω ένα χρώμα Tamiya εδώ και 10 χρόνια..Αναλλοίωτο....Τι να λέμε τώρα...Ποιότητα κύριοι αυτό μετράει!!!
Τεσπά αρκετά με το off topic αν και δεν το θεωρώ off topic όταν κατασκευάζεις ένα μοντέλο οι προβληματισμοί είναι πολλοί γύρω από πολλά θέματα! ::salut::
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 21, 2010, 07:47:44 μμ »
Μια μικρή πρόοδος...

Το Εμιλάκι μου φουτουριάστικε πάνω κάτω αφέθηκε να στεγνώσει για 2 μέρες.
Σήμερα άρχισα την διαδικασία πρώτα του στενσιλινκ μια διαδικασία αρκετά αργή λόγω του αριθμού και του μεγέθους των στένσιλ.
Πιστεύω αύριο να ολοκληρωθεί και σφραγιστεί με ένα λεπτό στρώμα future,γιατί τα ντέκαλ (πιθανόν) θα τοποθετηθούν κατόπιν εορτών του ελληνορθόδοξου Πάσχα.
Όπως μπορεί να καταλάβατε αύριο την κοπανάω για Ελλάδα για να περάσω τις εορτές με την οικογένεια μου (να βγω και λίγο να με δει ο παντοδύναμος Ήλιος που με έχει φάει η κλεισούρα)
Click to see the original size. Click to see the original size.
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 21, 2010, 08:03:09 μμ »
Έτσι μπράβο. Πολύ μου αρέσουν τα χρώματα Μήτσο! Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες λιγάκι, αλλά δείχνουν πολύ ωραία!!!

Spoiler (hover to show)

Tags: