ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

Marder 1A2 Tamiya 1/35

<< < (2/3) > >>

leopard:
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας.
 ::icon_thumright::
Γιώργο τα σήματα είχαν τη δική τους προσωπικότητα. Έφαγαν future, βελτιωτικό της Gunze και βερνίκι :!: :!: :!:
Τώρα στις φώτος μπορεί να παίζει ρόλο και το φυσικό φως.

fotis panagiotopoulos:
Γεια σου φιλε ::salut::Αν μου επιτρεπεται θα σου πω την γνωμη μου για το μοντελο σου. Πολυ καλο το αποτελεσμα αλλα προσεχε λιγο με το στεγνο πινελο να μην ειναι τοσο εντονο,αυτο βεβαια απο οτι βλεπω απο τις φωτογραφιες ,απο κοντα μπορει να φαινεται διαφορετικα.Να αρχιζεις με μικρη δαφορα στο ανοιγμα του χρωματος και να προχωρας σταδιακα αλλα πιστευω οχι περισσοτερο απο 2 εως 3 ανογματα γιατι αν το ανοιξεις πολυ θα φαινεται πολυ εντονη η διαφορα και χαλαει η τελικη εικονα. Τελος θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις αποκλειστικα λαδια για το στεγνο πινελο γιατι μπορεις να τα δουλεψεις καλυτερα και εχουν πιο απαλο σβησιμο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και παλι ,εισαι σε καλο δρομο.

Ni_Kos:
Πολύ καλό Φάνη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Πρόσφατα το παρέλαβα κι εγώ μαζί με τα βελτιωτικά της Eduard ... έχει μπεί στη λίστα των προσεχώς και αναμένεται ολοκλήρωσή του μέχρι το 2012 !!!  ::glossa:: 

athor1972:
Φάνη εχεις το δικό σου στυλ βαψίματος που θα το αναγνώριζα
αμέσως. Εμένα μ' αρέσει ,οπότε περιμένω το επόμενο
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

DJ ANAS:
Και παλι μια ομορφη δουλεια σε ενα ομορφο μοντελο.Μπραβο Φανη ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση