0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο Βάγγο,μπράβο. Παράθεση από: GosVa στις Ιανουαρίου 05, 2010, 04:05:54 μμ Χθες πειραματιστικα με τα λαδια. Συγκεκριμενα εκανα drybrush με λευκο λαδι και οχι μονο. Δοκιμασα να κανω και Post shade με το ιφδιο λαδι. Να δουμε πως θα φαινεται μετα το ματ βερνικι. Φωτο οταν τελειωσει το πειραμα. Drybrush με λευκό λάδι? Κυνηγώντας ποιό εφέ? Και το "ιφδιο" λάδι τι είναι,ζουμί στιμένης δεντρογαλιάς ?
Χθες πειραματιστικα με τα λαδια. Συγκεκριμενα εκανα drybrush με λευκο λαδι και οχι μονο. Δοκιμασα να κανω και Post shade με το ιφδιο λαδι. Να δουμε πως θα φαινεται μετα το ματ βερνικι. Φωτο οταν τελειωσει το πειραμα.
Επιτελους ΤΕΛΟΣ! Δεν εχω να πω κατι. Ελπιζω να σας αρεσει.
Αν μας αρεσει λεει! Πολυ ωραιος ο "κεφτες"
Παράθεση από: GosVa στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:38:28 μμΕπιτελους ΤΕΛΟΣ! Δεν εχω να πω κατι. Ελπιζω να σας αρεσει.Δεν χρειαζεται να πεις τιποτα μια χαρα ειναι
Παράθεση από: Regia Aeronautica στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:43:51 μμΑν μας αρεσει λεει! Πολυ ωραιος ο "κεφτες" αλλα κεφτες?
κος Πολύκαρπος!!!!
...Καθαρό, με προσεγμένη Φθορά... Ακριβώς όπως μου αρέσει!!!
Πολύ καλός.Ιδιαίτερα μου αρέσει το φινίρισμα σου στο ματ βερνίκι.Καθαρό, με προσεγμένη Φθορά... Ακριβώς όπως μου αρέσει!!!
Παράθεση από: DIO στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 11:56:06 μμΠολύ καλός.Ιδιαίτερα μου αρέσει το φινίρισμα σου στο ματ βερνίκι.Καθαρό, με προσεγμένη Φθορά... Ακριβώς όπως μου αρέσει!!!DΔιονυση πρεπει οπωσδηποτε να δοκιμασεις το βερνικι. Θα ενθουσιαστεις!