Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2006  (Αναγνώστηκε 5771 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2006
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 20, 2006, 07:50:45 μμ »
μεσα κι εγω λοιπον για τετοια ωρα...σημειο συναντησης να ορισουμε,τηλεφων ανταλλαξτε και τοποθεσια για καφε να κανονισουμε :wink:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 20, 2006, 08:00:56 μμ »
Είπαμε. Σημείο συνάντησης ο σταθμός του μετρό στην Ακρόπολη, στις 08:30, 2,5 ώρες φώτο, και κατά τις 11:00 την κάνουμε για Λυκαβητό. Καλό θα ήταν τα οχήματα(όσοι έχουν και θα κατεβάσουν), να βρίσκονται στην περιοχή του Κολωνακίου ώστε να έχουμε δυνατότητα άμεσης αποχώρησης προς το λόφο... Μετά βλέπουμε για καφέ άσε που μπορούμε να πιούμε το καφεδάκι εκεί πάνω...

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 21, 2006, 01:50:42 πμ »
Μέσα και γω για τις 8.30... :wink:

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 21, 2006, 08:16:36 πμ »
Παιδιά και εγώ μέσα!

Παναγιώτης Ελ Σισι

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 21, 2006, 10:27:54 μμ »
Αλλάζουμε λίγο τα δεδομένα της μάζωξης... Το ρανττεβού αλλάζει τόπο και θα γίνει στο σταθμό Συγγρού-Φιξ του μετρό έξω από τα Goodys, ώστε να ξεκινήσουμε το φωτογράφημα από κάτω προς τα πάνω, και ολοκληρώνοντας να φύγουμε από το σταθμό της Ακρόπολης προς το κέντρο...->
και συγκεκριμένα το σταθμό του Μετρό Πανεπιστήμιο, όπου θα βρίσκονται παρκαρισμένα στην γύρω περιοχή, προς Ιπποκράτους, τα οχήματα(μηχανάκια-αυτοκίνητα)-(όσοι διαθέτουν και θα τα φέρουν το Σάββατο), ώστε να ανεβούμε με αυτά στον Λυκαβητό. Αν δεν επαρκούν ή θα πάμε με ταξί, ή με το τελεφερίκ, με προτιμότερο το πρώτο...
Αν κάποιος έχει κάποια διαφορτική άποψη ή πρόταση παρακαλώ να το θέσει εγκαίρως... 8)

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 21, 2006, 11:57:31 μμ »
Παιδιά εγώ μέσα είμαι ότι και αν αποφασίστε. Μόνο ενημερώστε έγκαιρα για να μην χαθούμε. Επειδή θα είμαστε πολλοί και είναι από τις μοναδικές ευκαιρίες είναι κρίμα να χαθούμε.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 23, 2006, 09:37:49 πμ »
Παιδιά η παρέλαση έχει αρχίσει από χτες στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας. Έτυχε να πάω χτές το μεσημερί προς Αταλάντη και στην Εθνική στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα γινόταν χαμός.
Πιο συγκεκριμένα είδα (αλλά δεν μπόρεσα να φωτογραφήσω...):
-Πολιτικό τράκτορα με ρεμούλκα φορτωμένο με MLRS
-Πολιτικό τράκτορα με ρεμούλκα φορτωμένο με 2 Μ113
-20 αρματοφορείς (κεφαλές μόνο) STEYER σε convoy των 10 με συνοδεία Καναδέζας μπροστά και πίσω. Το πρώτο convoy όταν το συνάντησα είχε βγει αριστερή λωρίδα με αναμένα όλα τα φώτα και προσπερνούσε αυτοκίνητα και πολιτικά φορτηγά σα να μη συνέβαινε τίποτε!!! Πραγματικά τους παραδέχτηκα τους οδηγούς γιατί πρέπει να ήταν πολύ μάγκες!!!
-3 αρματαφορείς Μ911
Αυτά τα ολίγα...
Περισσότερα το Σάββατο

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 23, 2006, 04:33:08 μμ »
Nα ορισουμε ενα σημειο συναντησης για καφε για οσους θα ερθουν Φιξ αλλα δεν θα ανεβουν Λυκαβητο για να μην χαθουμε μια που η μετακινηση θα ειναι λιγο προβληματικη.Η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει τον κοπο να ανεβουμε πανω για να βγαλουμε ελαχιστες και αμφιβολου ποιοτητας,λογω αποστασης,φωτογραφιες.Την γνωμη σας παρακαλω. :?:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 23, 2006, 05:15:55 μμ »
Παράθεση από: CROW
Nα ορισουμε ενα σημειο συναντησης για καφε για οσους θα ερθουν Φιξ αλλα δεν θα ανεβουν Λυκαβητο για να μην χαθουμε μια που η μετακινηση θα ειναι λιγο προβληματικη.Η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει τον κοπο να ανεβουμε πανω για να βγαλουμε ελαχιστες και αμφιβολου ποιοτητας,λογω αποστασης,φωτογραφιες.Την γνωμη σας παρακαλω. :?:

Για να πω την αλήθεια,πιστεύω και γω ότι δεν αξίζει το όλο τρέξιμο για μερικές φωτό που αμφιβάλλω και γω αν θα βγούνε σωστές και καθαρές.
Καλύτερα να παρκάρουμε κοντά στο καφέ στην Ιπποκράτους και να πάμε μετά την παρέλαση για καφεδάκι παρά να τρέχουμε στον Λυκαβηττό,και που έχει παρκάρει ο καθένας,και τι κίνηση θα βρούμε,και αν θα βρούμε μετά πάλι πάρκιν στην Ιπποκράτους,κλπ...
Τι λέτε?
Κώστα?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 23, 2006, 05:16:25 μμ »
Στο Λυκαβητό θα ανέβουμε για τα πουλιά και τουλάχιστον εγώ θα είμαι εξοπλισμένος με κάμερα... Επειδή οι διελεύσεις θα είναι αργές με μια καλή μηχανή θα βγούνκαι καλές φώτο. Για τον καφέ μετά δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο, ότι θέλετε...

edit: Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να θέλουν να ανέβουν Λυκαβητό. Φυσικά μετά τις φώτο στη προσυγκέντρωση μπορούν να πάνε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν πάνε κάποιοι δεν θα πάει κανείς και τούμπαλιν. Αν υπάρχουν θα ακολουθήσω και εγώ,(δεν έχω δικό μου όχημα). Οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν στη γνωστή καφετέρια μέχρι να μαζευτούμε όλοι( οι περατζάδες τελειώνουν πριν την παρέλαση ο΄πότε ο χρόνος άφιξης στην καφετέρια θα είναι περίπου ο ίδιος.

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 24, 2006, 01:17:53 μμ »
Μια μικρή αλλαγή πλάνων. Η παρέλαση αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 11:00(θεωρούσα ότι είναι στις 12:00) οπότε από τις 08:30 θα έχουμε μόνο 1,5 ώρες για φώτο. Προτείνω την αλλαγή της ώρας συγκέντρωσής μας για τις 08:00 αντί για 08:30, οπότε στις 10:00 να έχουμε τελειώσει. Οι δρόμοι που θα διεξαχθεί η παρέλαση θα είναι κλειστοί απο τις 07:30, οπότε να το λάβετε υπόψιν σας όσοι θα κινηθείτε με όχημα. Επαναλαμβάνω την πρόταση για στάθμευση στην περιοχή της Ιπποκράτους κοντά στα μοντελάδικα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 24, 2006, 01:24:28 μμ »
εγω δε θα ερθω τοσο νωρις λογο νυχτερινης υπηρεσιας θα σας βρω εκει με τηλ.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 24, 2006, 04:56:05 μμ »
τελικα που θα μαζευτουμε και ποτε να ξερω ,παντως βαρβαρο ξυπνημα το αυριανο για μας το κοπανατζηδες αιωνιως απο την δουλεια χαλαλι ομως

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 26, 2006, 05:31:46 μμ »
Το υπόλοιπο θέμα μεταφέρθηκε στην κατηγορία "Στρατός Ξηράς, μιας και η παρέλαση ήταν κατά βάσην θέμα του ΕΣ. Αν υπάρχει αντίρριση μπορεί να μεταφερθεί σε πιο κατάλληλα κατηγορία...

Tags: