0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψωμί έχετε στη γειτονιά σου???Φανταστικό βγήκε πάντως!!!
...και για πρώτη φορά στα χρονικά ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μου σε group build προτού αυτό λήξει!
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: Wildcat στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:01:10 μμ...και για πρώτη φορά στα χρονικά ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μου σε group build προτού αυτό λήξει! ...και για μένα, πρώτη φορά στα χρονικά που δεν θα ολοκληρώσω τη συμμετοχή μου σε G.B. προτού αυτό λήξει! Νικόλα, κουκλί έγινε το μαύρο και άραχλο πετούμενο! Λοιπόν, τώρα που πήρες φόρα, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό να δούμε κι άλλα ωραία από τα χεράκια σου! (οφείλεις να παρουσιάσεις και κάτι φέτος για Μάχη Αγγλίας, ασχέτως αν θα γίνει G.B.!)
Ωραία δουλειά Γατόπουλο,μπράβο.Μ'αρέσει πολύ το ξεθώριασμα στο μαύρο.Πιστεύω οτι πρέπει να βρωμίσεις λίγο και τα κατάλευκα νούμερα καθώς και το αλουμίνιο στην καλύπτρα,κάνουν μπαμ και δεν συμβαδίζουν με ένα τόσο ξεθωριασμένο καμουφλάζ.....εκτός κι αν είναι όλα φρέσκα ,που δεν το ξέρω...... Μου φαίνεται οτι ξέχασες να βάψεις και τα φώτα στα ακροπτερύγια.
Παράθεση από: Mastoras στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:39:16 μμΩραία δουλειά Γατόπουλο,μπράβο.Μ'αρέσει πολύ το ξεθώριασμα στο μαύρο.Πιστεύω οτι πρέπει να βρωμίσεις λίγο και τα κατάλευκα νούμερα καθώς και το αλουμίνιο στην καλύπτρα,κάνουν μπαμ και δεν συμβαδίζουν με ένα τόσο ξεθωριασμένο καμουφλάζ.....εκτός κι αν είναι όλα φρέσκα ,που δεν το ξέρω...... Μου φαίνεται οτι ξέχασες να βάψεις και τα φώτα στα ακροπτερύγια. Ουπς... τα φώτα όντως τα ξέχασα! Τα νούμερα έχουν πάρει λίγο overspray απο το panzer gray αλλα και σκόνες... το κοντράστ ασπρου/μαύρου βέβαια δέν αφήνει να φανεί και πολύ στις φωτό. Η αλουμινί καλύπτρα και αλεξίνεμο υποθέτω πώς θα ήταν φρέσκα, διαφορετικά δέ βλέπω τον λόγο να μή τα βάφανε και αυτά μαύρα όπως το υπόλοιπο αεροπλάνο. Θα δούμε τίποτα απο το... Ζαμπόν?
Συγχαρητήρια συνονόματε Εμένα, για αρματά , μου φαίνεται υπέροχο
To MiG είναι off ή απλά θα το καθυστερήσεις?