Να και η καλυπτρα που ψαχνεις. Μπορεις να την παραγγειλεις και απο καποιο ελληνικο καταστημα που να συνεργαζετε με Hannants.
http://www.hannants.co.uk/search/?FULL=AES72097
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!!
θα το δω αυτο που μου στειλες

Καλα, ας ξεκινησω σιγα-σιγα το κοκπιτ για αρχη (κλασσικα OOTB) και μετα το κιτ γενικα, και βλεπουμε...
το κουτι δινει 2 παραλλαγες απο τις οποιες αυτη στο εξωφυλλο και αλλη μια που η ατρακτος ειναι ΟΛΗ πρασινη (RLM???)
και τα φτερα επανω splinterμε το ιδιο πρασινο και με ενα πιο ανοιχτο και κιτρινες εισαγωγες αερα στις τουρμπινες.
Αυτο λεω να φτιαξω, γιατι το ¨κυνηγαω¨πολλες φορες στο IL-2 οταν πεταω εναντιον του με το αγαπημενο μου La-5FN!!!!!

Βεβαια εχει μπει ο

μεσα μου και θα γουσταρα ενα φανταστικο θεμα: το ME-262 που κοσμει το εξωφυλλο του LP των BLUE OYSTER CULT-SECRET TRΕATIES

Θεμα το οποιο ειχα δει σε περιοδικο του χωρου μας προφατα απο Ελληνα μοντελλιστη!!!!
Τι να κανω? Να τυπωσω σε διαφανη χαλκομανια τα σηματα των BLUE OYSTER CULT που υπαρχουν στα φτερα πανω-κατω και στο καθετο σταθερο???
Απο χρωματα και επειδη με τα RLM γινεται τις μουρλης αν τελικα φτιαξω το 2ο ΟΟΤΒ, σκεφτομαι τα εξης απο humbrol:
σκουρο πρασινο 91 (ολη η ατρακτος και το splinter) ανοιχτο πρασινο 30 απο κατω ανοιχτο γαλαζιο, 65
κλασσικα στο καθετο σταθερο εχει μια μιξη απο 30 και 65 (πιτισλιες) και gloss κιτρινο στο ρυγχος και μπροστα στις εισαγωγες αερα.