Αποστολέας Θέμα: Φιγούρες Ελλήνων Οπλιτών στην 1/16 της MiniArt  (Αναγνώστηκε 3627 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: Φιγούρες Ελλήνων Οπλιτών στην 1/16 της MiniArt
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 10:26:43 πμ »

Αγαπητέ Νίκο παρά το ότι θέλεις να σε βρίζουνε  :mrgreen: εγώ θα πώ ότι παιδεύτηκες με καλά αποτελέσματα. Σίγουρα ήθελε περισσότερη δουλειά στις φωτοσκιάσεις (δύσκολη και η κλίμακα) αλλά μήν υπερβάλλουμε μιάς και για πρώτη φορά ασχολήθηκες...μου αρέσει η ασπίδα αλλά οι φωτό είναι ψιλοχάλια, άντε και στην επόμενη  ::salut::  (δέν μπορώ να το καταλάβω αυτό το κόμπλεξ με την απουσία emoticons  :roll:)
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 03:39:00 μμ »
Με κάνετε και κοκκινίζω...  :oops: :oops:
 Θα βγάλω καλύτερες φωτογραφίες όταν επιστρέψω Αθήνα γιατί νομίζω ότι σας κορόιδεψα με αυτές...  :mrgreen: :mrgreen:
Πάντως θα προσπαθήσω και για δεύτερη, σας απειλώ...  :twisted: :twisted: :twisted:

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 12:23:48 μμ »
Μερικές κοντινές και οι γενικές για άλλη μια φορά μάπα...  :?

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 01:00:03 μμ »
Φιλε Νικολα εχω ολη τη σειρα της μινι αρτ καθως και κατι ιπποτες και εφιππους
μολις εφτιαξα τον πρωτο ελληνα,ανακαλυψα οτι οτι και να εκανα το καρπουζι θα ηταν μαπα
λογω δομησης και στασης που δεν νομιζω να εχουν σχεση σε καμια περιπτωση με αντιστοιχες ρητινενιες(120mm)
οι υπολοιπες λοιπον εγιναν δωρο σε πιτσιρικαδες της γειτονιας μηπως και.....
ολα αυτα τα ειπα για να σου δωσω τα ευσημα που εφτασες σε τετοιο καλο αποτελεσμα
Μπραβο επισης που καταπιανεσαι με ολα τα ειδη του μοντελισμου (σε εποχες που ακουω για διοραματαδες αρματαδες,αεροπλαναδες,καραβαδες )
και χαιρομαι γι αυτο ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 03:10:12 μμ »
Δημήτρη σε ευχαριστώ... Εγώ για τους ιππότες της σειράς έχω άλλη άποψη, μιας και δεν φαίνεται δέρμα, οπότε οι μεταλλικές επιφάνεις μπορεί να αποδωθούν πιο εύκολα και καλύτερα... Αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις... :wink:

Τους δύο έφιππους τους έχω δει αλλά το άλογο δεν είναι μέσα στις δυνατότητές μου ακόμα...

Οι ρωμαίοι είναι άθλιοι...  :roll: :roll:

θα παλέψω κι άλλους Έλληνες, μιας και είναι κάτι που να μπορώ να κάνω και στα ταξίδια... Αν σου έχει περισσέψει κανένας ευχαρίστως να σε απαλλάξω, έτσι κι αλλιώς θα αγοράσω...

Σχετικά με τα πολλά και διαφορετικά θέματα... Αυτό που θυσιάζει κάποιος είναι η ιστορική ακρίβεια, μιας και δεν μπορώ αλλά ούτε κι έχω την διάθεση να διαβάσω όλα τα θέματα το ίδιο λεπτομερώς... Γι' αυτό και θεωρώ ότι πολλοί από εμάς αφοσιώνονται σε έναν τομέα μόνο... Εξειδίκευση ακόμα και στο χόμπι...  :roll:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 03:20:03 μμ »
Όπως έχω ξαναγράψει Νίκο είσαι πολυτάλαντος, τώρα όσον αφορά τις λεπτομέρειες δεν είμαι ειδικός να τις κρίνω.
Η δουλειά που έχεις κάνει όμως μου αρέσει. Έχω δει το ζόρι που τραβάει κάποιος για να φτιάξει μια φιγούρα και πίστεψέ με το έχω δει από κοντά.
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Tags: