Γεια σας και απο εμενα!Το κιτ ειναι της εταιριας Trumpeter.Μπορω να πω ενα αρκετα μετριο κιτ απο αποψη ποιοτητας μιας και που τα περισσοτερα κομματια δεν εφαρμοζουν σωστα αλλα πιστευω για τα 20 ευρω του σαν κοστος ειναι μια χαρα.
Το Φρανκλινος (το παρατσουκλι ειναι μπιγκ μπεν)σαν πλοιο ειναι κλασης Εσσεξ και χτυπηθηκε απο ιαπωνεζικο βομβαρδιστικο.
Τωρα στο μοντελο ειναι στο σταδιο πριν τις βαφες και τα αυτοκολλητα και θα ειναι μερος ενος διοραματος που εχω στο μυαλο που θα αφορα σχηματισμο με αεροπλανοφορο(το οποιο θα χτυπηθει απο καμικαζι πιλοτο, θωρηκτο(που θα χτυπηθει απο τορπιλες) και καταδρομικο(και πολυ πιθανον να παρω τα κιτ της ιδιας εταιριας για ομοιογενεια ) τα οποια δεχονται επιθεση απο γιαπωνεζικα πλοια και αεροπλανα(ισως να βαλω και μερικα τα οποια να ειναι κρεμαστα θα δουμε

) και πισω απο το διοραμα θα υπαρχει φωτογραφικο φοντο του οριζοντα
Μερικες φωτογραφιες απο το μοντελο επισης θα ηθελα να διαβασω τις αποψεις σας και οποιαδηποτε παρατηρηση ,μιας που εχω να ασχοληθω γυρω στα 8 χρονια με το να φιαξω κιτ και ειμαι ορικα μετριος "κατασκευαστης"
[IMGt]http://i367.photobucket.com/albums/oo117/knight_Templar6/1137.jpg[/imgt]