Αποστολέας Θέμα: Ρωμαίος Λεγεωνάριος-Ιδιοκατασκευή,75mm  (Αναγνώστηκε 3693 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Απ: Ρωμαίος Λεγεωνάριος-Ιδιοκατασκευή,75mm
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 10:10:26 μμ »
Είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο.

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 11:52:05 πμ »
Μπράβο φίλε μου! Για την ιδέα, για το σκάλισμα, για το βάψιμο! 

Απλά για την Ιστορία να πώ οτι ο Μίθρας ήταν αρχικά Περσικός θεός. Απο τον 1ο π.Χ. εως τον 5ο μ.Χ. ασκούταν απο Έλληνες-Ρωμαίους ερχόμενος σε αντίθεση όμως με το Βυζάντιο-Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία και με τον Χριστιανισμό, έως του σημείου να έχουμε ένοπλη σύγκουρση.
Οσο και να θέλουμε το Βυζάντιο και τον Χριστιανισμό συνέχεια της Αρχαίας Ελληνικής παράδοσης δυστυχώς δεν ήταν έτσι... και κάθε Κυριακή της ορθοδοξίας οι παπάδες με επιβαιβεώνουν ψέλνοντας με κατάνυξη: Ανάθεμα τοις Έλλησι
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 12:57:11 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 03:19:23 μμ »
Αγαπητέ Τrutch σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, το σχόλιό σου είναι περιττό γιατί μου σπαμάρεις το θέμα, κράτα σε παρακαλώ την άποψή σου για σένα και εξέφρασέ τη κάπου αλλού η δική μου είναι ότι ο ελληνισμός είναι ένας και αδιαίρετος από την αρχαιότητα έως σήμερα και την εκφράζω στην δική μου ενότητα. ʼσε τους παπάδες να κάνουν τη δουλειά τους, είσαι ακόμη είκοσι χρονών αλλά σε κακό δρόμο διάβασε περισσότερο και χωρίς πάθος και προσπάθησε να δεις με τα μάτια της κάθε εποχής που διαβάζεις και όχι με τα σημερινά. Έρρωσο και ευδαιμόνει.

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• Scale 1/48
  • *
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 03:54:00 μμ »
Πρίν απλώς προσέθεσα Ιστορικά γεγονότα μαζί με το σχόλιο για την φιγούρα σου...

Spoiler (hover to show)
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 04:27:12 μμ »
Φίλε μου, μου σπαμάρεις το θέμα και μετά ζητάς συγνώμη; Τι πάει να πει "τώρα θα σπαμάρω" πας καλά; Τι να σου πω, είσαι μικρός και σε δικαιολογώ αλλά δεν είναι συμπεριφορά αυτή, σε παρακαλώ πολύ μείνε μέσα στα πλαίσια του μοντελισμού φιγούρας και κράτα την άποψή σου για σένα,θες να έχεις δηλαδή τον τελευταίο λόγο; Είναι αυτή συμπεριφορά άεθνου φιλοσόφου; Ας πάμε κάπου για καφέ να τα πούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις, μη με χαλάς.

Αποσυνδεδεμένος pitbullman

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 05:08:59 μμ »
μπραβο σου πολλυ καλη δουλεια και προπαντων scrath  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• Scale 1/48
  • *
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 06:01:27 μμ »
Δίκιο έχεις, παίρνω πίσω τη συγνώμη. Δηλαδή το : Μπράβο, καλή δουλειά δεν είναι σπάμ;
Τις φώτο τις έχεις πρώτες-πρώτες θα τις δούν όλοι και θα σου πούν απο ενα Μπράβο... δεν θα τους ενοχλήσει το ενδιάμεσο σχόλιο μου, είμαι σίγουρος. ʼλλωστε ακόμα και σε εμένα που είμαι κακός μοντελιστής τα πιο πολλά σχόλια "μπράβο" ήταν.. δεν λέω οτι είναι λάθος αλλα να ξέρουμε και τι λέμε..
και όπως βλέπεις δεν αντέχω να μην έχω τον τελευτάιο λόγο, μάλλον επειδή είμαι μικρός.
Δικό σου θέμα είναι, ζήτα να διαγραφούν ολα μας τα σχόλια και σταματώ εδώ  ::icon_thumright::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 06:38:12 μμ »
Σε ευχαρίστησα για το καλό σου σχόλιο,
το κακός μοντελιστής είναι σχετικό,ότι δημιουργεί ο καθένας είναι άξιο εάν διαθέτει ψυχή,δεν χρειάζεται να διαγραφούν τα σχόλια.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 08:46:12 πμ »
Η ιστορική αλήθεια ενέχει το σπέρμα της σχετικότητας είτε το θέλουμε είτε όχι. Ακόμα και τα πιο σημαντικά γεγονότα ανα τους αιώνες, έχουν πολλές πλευρές ερμηνείας χωρίς καμμιά να μπορεί να διεκδικήσει την απόλυτη εγκυρότητα σε σχέση με κάποια άλλη άποψη. Οπότε φρονώ ότι ειναι πιο δημιουργικόνα ασχολούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο έκφρασης με το τεχνικό κομμάτι της τέχνης της μινιατούρας και λιγότερο με το ιστορικό υπόβαθρο (τουλάχιστον σε επίπεδο αντιπαράθεσης)

Ο χρόνος όλων μας είναι πραγματικά πολύ περιορισμένος για να τον δαπανούμε σε στείρες αντεγκλήσεις σχετικά με θέμα του οποίου την απόλυτη αλήθεια δεν κατέχουμε ( και πιθανώς ουδείς κατέχει) αλλά απεικονίζουμε προσωπική  και ενίοτε σαθρά τεκμηριωμένη άποψη.

Κοινώς ειρήνη ημίν και τα πινέλλα μέσα !!

Ευλόγησον  ::pop::

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 03:37:20 μμ »
Kώστα η ιστορική αλήθεια (τα γεγονότα) είναι μία και κατά κανένα τρόπο σχετική. Οι ερμηνείες αφορούν αυτούς που ψάχνουν να βρουν τα αίτια. Στον μοντελισμό η ιστορική ακρίβεια είναι από τα βασικά στοιχεία οπότε είναι δημιουργικό να ασχολούμαστε και με το τεχνικό και με το ιστορικό μέρος της φιγούρας. Δεν λέω ότι κατέχω καμία αλήθεια αλλά τουλάχιστον ότι φτιάχνω το ψάχνω καλά. Ατάκες του τύπου "ο Θεοδόσιος έσφαξε 30.000 Έλληνες" είναι άσχετες με το παρών topic αλλά και ανιστόρητες διότι δεν μπορεί να αποδειχθεί από κανένα. Οι εικασίες δεν είναι ιστορία. Ένα σχόλιο σε ότι αφορά τη φιγούρα θα το δεχόμουν ευχάριστα γιατί άνθρωπος είμαι και μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος αλλά το να ανοίξουμε συζήτηση με το αν ο Θεοδόσιος έσφαξε παπάδες ή κατσίκια νομίζω (και συμφωνώ μαζί σου) ότι είναι σπατάλη χρόνου. Ευλόγησον Κώστα μου.

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• Scale 1/48
  • *
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 04:10:03 μμ »
 ::sofos11:: ... ::eusa_wall::

Tags: