0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φιλε ορεστη εκανες απιστευτη δουλειά σε καθισμα και μπανιερα του κοκπιτ καλη συνέχεια!
Πολυ καλό αξιζε ο κοπος σου Ο μπροστα πινακας οργάνων πως φτιαχνετε και εχει τετοιο βαψιμο? εχει αλλο πλαισιο που το βαφεις χωριστα και μετα το κολλάς με το prepainted μέρος ? Πολυ λεπτομλερεια
Ένα washάκι θέλει να αναδείξει την λεπτομέρεια του και θα είναι σούπερ.Καλή συνέχεια
Η λεπτομέρεια είναι λες και είναι 32άρι Σούπερ πιλοτήριο ...Αποφάσισες πώς θα το βάψεις;
Παράθεση από: gtdeath13 στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 06:27:47 μμΟλοι κανουν τα παραξενα και κανεις αυτο το χρωμα που εχει παραχθει κατα χιλιαδες...Κλασσικο σοβιετικο...CCCP λεμε... Συμφωνώ μαζί σου!!!!Και εγώ ένα fulcrum που έχω στα τελειώματα με τα ίδια χρώματα το έχω βάψει
Ολοι κανουν τα παραξενα και κανεις αυτο το χρωμα που εχει παραχθει κατα χιλιαδες...Κλασσικο σοβιετικο...CCCP λεμε...
Μην απορεις που το βελτιωτικο δεν χωραγε στο κιτ. Αυτος ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση. Θα πρεπει να αποκτησεις περισοτερη πειρα ωστε να μπορεις να προβλεπεις και να διορθωνεις τετοια θεματα. Οποτε παρε ενα καινουργιο Mig και για αρχη βαλτου μονο το καθισμα που σου περισεψε απο το προηγουμενο. Παλι ομορφο θα ειναι!
Παράθεση από: CROW στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:19:49 μμΜην απορεις που το βελτιωτικο δεν χωραγε στο κιτ. Αυτος ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση. Θα πρεπει να αποκτησεις περισοτερη πειρα ωστε να μπορεις να προβλεπεις και να διορθωνεις τετοια θεματα. Οποτε παρε ενα καινουργιο Mig και για αρχη βαλτου μονο το καθισμα που σου περισεψε απο το προηγουμενο. Παλι ομορφο θα ειναι! Εγω ρε αδερφε πως επρεπε να το ξερω? Απογοητευση...
Η μπανερα ακαστραφηκε οπως πηγα να την βγαλω...Ηταν κολημενη με κολλα στιγμης...Δεν το βαζω κατω...Παραγγελεια και παλι απο την αρχη...