Αποστολέας Θέμα: German sniper WWII από ANDREA  (Αναγνώστηκε 4041 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
Απ: German sniper WWII από ANDREA
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 13, 2009, 04:30:42 μμ »
Φίλε μου τι να πω? Απίστευτη Δουλειά! Μπράβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: και πάλι Μπράβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::!
Το ύφος και μόνο του sniper φτάνει.... ας μην μακρηγορήσω για βάψιμο και λοιπά   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Μοναδική παρατήρηση σαν θεατής αφού δεν την κατέχω την τεχνική της φιγούρας είναι η διόπτρα! Θα μπορούσες να αναπαραστήσεις του γυαλί με μια σταγόνα γυαλιστερού βερνικιού! Μπράβο και πάλι μπράβο  ::icon_thumright:: 

Σε ευχαριστω πανο για τα σχολια σου! Σχετικα για το γυαλι της διοπτρας, ειχα σκαψει το μεταλο και ειχα ζωγραφησει ενα σχεδιακι μεσα (για να φαινεται σαν αντανακλαση στο γυαλι), και ειχα ριξει απο πανω διαφανη εποξικη κολλα. Το αποτελεσμα δε μου αρεσε οποτε το εβαψα ξανα απο πανω, εριξα και γκλος βερνικι, αλλα στις φωτο δε φαινεται :?
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος tasaraskam

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • have a nice modelling time!
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:29:44 μμ »
μπραβο σου.παρα πολυ καλη δουλεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::μου αρεσουν πολυ τα σπασμενα τζαμια και τα χρωματα του.εχω μια ερωτηση-τι υλικο εχεις χρησιμοποιησει για τον στρατιωτη για να φαινεται οτι ειναι λερωμενος απο τον πολεμο και να εχει σκονη απανω του?τελος,με αυτο θα μπορουσες να ειχες φτιαξει διοραμα με τον β παγκοσμιο πολεμο ή καποια αλλα μαχη που να εχει μεινει στην ιστορια.συγχαρητηρια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:10:09 πμ »
μπραβο σου.παρα πολυ καλη δουλεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::μου αρεσουν πολυ τα σπασμενα τζαμια και τα χρωματα του.εχω μια ερωτηση-τι υλικο εχεις χρησιμοποιησει για τον στρατιωτη για να φαινεται οτι ειναι λερωμενος απο τον πολεμο και να εχει σκονη απανω του?τελος,με αυτο θα μπορουσες να ειχες φτιαξει διοραμα με τον β παγκοσμιο πολεμο ή καποια αλλα μαχη που να εχει μεινει στην ιστορια.συγχαρητηρια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ'ευχαριστω για τα σχολια σου φιλε μου, και οσο για την ερωτηση σου, εβαψα τη φιγουρα κανονικα, μετα washακια με αραιωμενα διαφορα καφε, και τελος pigments Mig & Andrea!
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος Vassilis01

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μοντελιστής η μπογιατζής? Ιδού η απορία.
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 22, 2009, 12:55:33 μμ »
Συγχαρητήρια κι απο μένα. Χαρά στο κουράγιο σου να ασχοληθείς τόσο πολύ... Εγώ καμία ατέλεια δεν βλέπω.

Εχετε όλοι δίκιο παιδιά, η φιγούρα είναι άλλα αντ΄άλλων. Ολες οι εταιρίες ανεβάζουν τον πήχυ ψηλά, η ANDREA χαμπάρι δεν παίρνει.
Εμένα τα παιδιά στο μοντελάδικο της γειτονιάς μου είπαν πάρτην την φιγούρα , αλλά βρες άλλο όπλο, άλλα σκοπευτικά κι άλλο κράνος γιατι του είναι τρία νούμερα μικρότερο! Οπότε δεν τόλμησα καν...

Μιά ασήμαντη παρατήρηση μόνο. Θαταν καλύτερα να διάλεγες ένα άλλο χρώμα για το φόρεμα της σπασμένης κούκλας, π.χ. γαλάζιο. Θα φαινόταν καλύτερα.

Οπως και νάχει, πολύ καλή δουλειά. Στα δύσκολα φαίνεται το μεράκι.

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:38:14 μμ »
Βασιλη πρωτα απ'ολα σ'ευχαριστω για τα σχολια σου. Οσο για το φοραματακι... οταν ξεκινησα τη φιγουρα ειχα αλλα σχεδια αλλα μετα τη "ταλαιπωρια" την αφησα οπως ηταν στο χρωμα του τουβλου και απλως το ανοιξα λιγο κοκκινο ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tasaraskam

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • have a nice modelling time!
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 22, 2009, 05:33:09 μμ »
euxaristw gia thn apanthsh kai gia thn idea sou!!sygxarhthria file mou ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • [IMG]http://i40.tinypic.com/2hwo7rr.jpg[/IMG]
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 01:43:04 μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...
ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ..ΑΝ Κ ΛΙΓΟ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΓΟΥΡΑΣ....
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ...
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,13964.0.html
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Tags: