0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή συνέχεια φτιάξε κι εσύ κάτι γιατι θα σε κατηγορήσουν ότι έχεις ...ανηλικο εργάτη. Σ.Σ.
Μπράβο Νικολάκη και στον γιο σου!Κυρίως το Μπράβο πάει σε σένα, που ωθείς τον γιό σου σε μιά υγειή απασχόληση!
Δημήτρηδες (dive, jim-eta), Κώστα, Σταμάτη και Βασίλη, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια Πάντως, όταν με το καλό αρχίσει ο γιος και ασχολείται εντατικά με το χόμπυ, ένα λάθος θα του πω να μην κάνει, το οποίο έκανα εγώ και τώρα το μετάνιωσα !!! Σε καμία περίπτωση να μην διακόψει την ενασχόληση με τον μοντελισμό ούτε για λίγο, όπως εγώ δυστυχώς, για περίπου .. 12 χρόνια (αλλά και πολλοί από εμάς) για λόγους σπουδών, στρατού, δουλειάς, οικογένειας κλπ. Χαζές δικαιολογίες .... Τώρα με λιγότερο ελεύθερο χρόνο και παρόλα αυτά τρέχω να καλύψω και το κενό των 12 χαμένων ετών !!!!
Σε καμία περίπτωση να μην διακόψει την ενασχόληση με τον μοντελισμό ούτε για λίγο, όπως εγώ δυστυχώς, για περίπου .. 12 χρόνια (αλλά και πολλοί από εμάς) για λόγους σπουδών, στρατού, δουλειάς, οικογένειας κλπ. Χαζές δικαιολογίες .... Τώρα με λιγότερο ελεύθερο χρόνο και παρόλα αυτά τρέχω να καλύψω και το κενό των 12 χαμένων ετών !!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!Καλή συνέχεια και καλή διασκέδαση.
Θα βοηθήσει πάλι στις ... ζωο-φιγούρες