Αποστολέας Θέμα: Καλως σας βρήκα κι εγω.  (Αναγνώστηκε 902 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλειος Βρ.

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Καλως σας βρήκα κι εγω.
« στις: Φεβρουαρίου 13, 2012, 10:49:45 μμ »
Καλησπέρα αν και αργοπορημένα.
Μετά απο χρόνια αποχής, (μπορεί και 20+) αποφάσισα να επανέλθω και να "βάλω στο τρυπάκι" και τον μεγάλο μου γιο (11). Με μια γρηγορη βόλτα στα θέματα έφτασε για να μείνω με το στόμα ανοικτό. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια, και συγχαρητήρια.
Ευχομαι σε όλους υγεία, ηρεμία και πολλές καλές, ευχάριστες ώρες κατασκευής.

Αποσυνδεδεμένος Bandit59

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο - Σέρρες
  • Γιώργος
    • MODEL TIME
Απ: Καλως σας βρήκα κι εγω.
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 13, 2012, 11:18:54 μμ »
Καλώς ξανάρθες στο χόμπι Βασίλη! Και θα είναι πιο ωραία να μοντελάρεις τώρα μαζί με τον γιό σου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 13, 2012, 11:35:42 μμ »
Καλώς όρισες κι από εμένα και καλές κατασκευές.  ::salut::
Πράγματι θα είναι ωραία να βάλεις και το γιό σου στην παρέα μας. Εμένα ο δικός μου είναι μόνο 35 ημερών οπότε θα πρέπει να περιμένω λίγα χρόνια.  :wink:
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 13, 2012, 11:44:26 μμ »
Καλώς όρισες κι από εμένα και καλές κατασκευές.  ::salut::
Πράγματι θα είναι ωραία να βάλεις και το γιό σου στην παρέα μας. Εμένα ο δικός μου είναι μόνο 35 ημερών οπότε θα πρέπει να περιμένω λίγα χρόνια.  :wink:

Να σου ζήσει ο γιος φίλε και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς, πάντα με υγεία.   Πίστεψε με δεν θα καταλάβεις πότε θα μεγαλώσει και θα "χώνεται" μέσα στα μοντέλα σου. Εμένα ο μικρός (5,5) εδώ και καιρό άρχισε να φερνει τα παλια μοντέλα από την γιαγια. Βρίσκονται ακόμα στο "παιδικό δωμάτιο". Μαθαίνει να προσγειώνει F-4, F-16 και αρκετά άλλα, βομβαρδίζοντας τα άρματα.......  :( :( :( Η γιαγιά (μάνα) προσπαθεί να τα ξεφορτωθεί για να αδειάσει ο χώρος κι εγώ προσπαθώ να σώσω ότι μπορώ!!!!!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 13, 2012, 11:47:09 μμ »
Καλώς ξανάρθες στο χόμπι Βασίλη! Και θα είναι πιο ωραία να μοντελάρεις τώρα μαζί με τον γιό σου  ::salut::

Ευχαριστώ πολύ. Ναι πιστεύω θα είναι καλή εμπειρία.....Υπομονή δεν έχει όμως και δεν ξερω τι θα κανουμε χαχαχα.

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 13, 2012, 11:49:39 μμ »
Να σου ζήσει ο γιος φίλε και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς, πάντα με υγεία.   Πίστεψε με δεν θα καταλάβεις πότε θα μεγαλώσει και θα "χώνεται" μέσα στα μοντέλα σου. Εμένα ο μικρός (5,5) εδώ και καιρό άρχισε να φερνει τα παλια μοντέλα από την γιαγια. Βρίσκονται ακόμα στο "παιδικό δωμάτιο". Μαθαίνει να προσγειώνει F-4, F-16 και αρκετά άλλα, βομβαρδίζοντας τα άρματα.......  :( :( :( Η γιαγιά (μάνα) προσπαθεί να τα ξεφορτωθεί για να αδειάσει ο χώρος κι εγώ προσπαθώ να σώσω ότι μπορώ!!!!!

Ευχαριστώ πολύ. Σου εύχομαι κι εσύ να τους δείς όπως πραγματικά επιθυμείς και πάντα με υγεία. Τώρα όσον αφορά τα μοντέλα σου, δεν τα βλέπω και πολύ καλά. Τα μόνα που βλέπω να σώζονται είναι αυτά που θα φτιάξουν εκείνοι στο μέλλον. Ξέρεις, εμένα η μάνα μου είχε βρει άλλο τρόπο να τα ξεφορτωθεί, τα ξεσκόνιζε (και φυσικά τα κατάφερε, τα εξόντωσε).
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 14, 2012, 12:28:26 πμ »
Ευχαριστώ πολύ. Σου εύχομαι κι εσύ να τους δείς όπως πραγματικά επιθυμείς και πάντα με υγεία. Τώρα όσον αφορά τα μοντέλα σου, δεν τα βλέπω και πολύ καλά. Τα μόνα που βλέπω να σώζονται είναι αυτά που θα φτιάξουν εκείνοι στο μέλλον. Ξέρεις, εμένα η μάνα μου είχε βρει άλλο τρόπο να τα ξεφορτωθεί, τα ξεσκόνιζε (και φυσικά τα κατάφερε, τα εξόντωσε).

Και λίγα λες!!!!!! Μετά από τόσα χρόνια και τόσα ξεσκονίσματα, πλέον έκατσε η σκόνη καλά πάνω γιατί υπήρχε και ο περιορισμός να μην τ αγγίζει.....ʼρχισε λοιπόν το πλύσιμο  :? :? :?...Ναι, ναι, κάτω από την βρύση.....Μετά, φυσικά, δεν μπορούσε να αρνηθεί στα εγγόνια την χαρά να "παίξουν"  :twisted: :twisted: :twisted: με τα αεροπλανάκια!!!!!!!!! Και τα αρματάκια!!!!!!!!! Ευκαιρία για σουτ......Ευτυχώς είναι αρκετά και αρχίζω τα μαζεύω αφού τα κουβαλάει ο μικρός.....

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 14, 2012, 11:54:06 πμ »
Και λίγα λες!!!!!! Μετά από τόσα χρόνια και τόσα ξεσκονίσματα, πλέον έκατσε η σκόνη καλά πάνω γιατί υπήρχε και ο περιορισμός να μην τ αγγίζει.....ʼρχισε λοιπόν το πλύσιμο  :? :? :?...Ναι, ναι, κάτω από την βρύση.....Μετά, φυσικά, δεν μπορούσε να αρνηθεί στα εγγόνια την χαρά να "παίξουν"  :twisted: :twisted: :twisted: με τα αεροπλανάκια!!!!!!!!! Και τα αρματάκια!!!!!!!!! Ευκαιρία για σουτ......Ευτυχώς είναι αρκετά και αρχίζω τα μαζεύω αφού τα κουβαλάει ο μικρός.....

Σώσε λοιπόν ότι προλαβαίνεις!!! Βάλε και καμιά φωτογραφία να πάρουμε λίγο μάτι, μιας και αυτή τη στιγμή δεν φτιάχνω κάτι παρά μόνο το εργαστήριο και φυσικά ασχολούμε νυχθημερόν με το νέο μέλος της οικογένειας.

Tags: