Αποστολέας Θέμα: Narva April 1944  (Αναγνώστηκε 6434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Narva April 1944
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 09:45:15 μμ »
Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός (αλλά είναι το 1ο μου βλέπετε...  ::newbie::) ξερίζωμα, φύτεμα, διόρθωση, κόντρα διόρθωση κ.τ.λ. έφτασα επιτέλους κοντά στα τελειώματα....
Το όχημα είναι κατά 98% έτοιμο αφού του λείπουν μόνο κάτι φορτώματα (οπλισμός, κράνη κ.τ.λ.)

Τα δέντρα αλλάχθηκαν κατὀπιν των πολύτιμων παρατηρήσεων του Πέτρου 
Κάπως έτσι θα είναι το τελικό του στήσιμο εκτός απροόπτου..

Βαράτε αλύπητα   ::mastigoma:: ....  :D

PS: Το λιωμένο (λίγο) χιόνι, αυτό που έχει μείνει σε σημεία που δεν το βλέπει και πολύ ο ήλιος πως θα το φτιάξω? Λέω για μαγειρική σόδα+ατλακόλ any ideas?

newbie  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
....μας δουλεύεις , για πρώτο διόραμα είναι καταπληκτικό  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

το έδαφος είναι άψογο - πως το έκανες ;;;;;

στα δένδρα, με τον αερογράφο κάνε διαβαθμίσεις στο χρώμα - χρησιμοποίησε και κάποια ανοιχτά καφέ

χιόνι, πάρε κανένα ...ετοιματζίδικο Scenics κλπ- η μαγειρική σόδα  :? :? :?

κάνε και μερικά wash στο όχημα να δέσουν τα χρώματα και drybrush με steel της Humbrol στο κιβώτιο χειροβομβίδων

Υ.Γ. φαντάζομαι πως θα είναι το επόμενο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: Narva April 1944
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 10:58:07 μμ »
Πάνο καταπληκτική δουλειά και ταυτόχρονα απίστευτο οτι είναι .......Πρώτο διόραμα; Μπράβο φίλε και σ'ανωτερα.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Tags: