ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > T-55

GB: T-55 & Variants - Οι Συμμετοχές

(1/2) > >>

arcadios:
Ακολουθούν, τα τελειωμένα μοντέλα - συμμετοχές όσων έλαβαν μέρος στο Group Build - T-55 & variants

 :arrow: Εδω δεν σχολιάζουμε ... καταχωρούμε μονο τις φωτογραφίες των μοντελων μας. και μια σύντομη περιγραφή.

 :arrow: Για λεπτομέρειες και σχόλια


p.s. εαν βγει patch ( ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ) .. πρέπει να υπάρχει εδώ η συμμετοχή για να το παρει.  :wink:

gkontog:
Trumpeter 1/72 T-55A, Πράγα, Αύγουστος 1968

Μοντέλο που κυμαίνεται ψιλοαπαράδεκτο έως κακό. Αλλάχτηκαν οι "κρεμάστρες" περιμετρικά του πύργου με συρματάκι από πλαστικοποιημένο σύρμα και το σύνολο βάφτηκε με άσπρο Hycote και ακρυλικό Humbrol 102. Ακολούθησαν διακριτικές φθορές με ξανοιγμενο βασικό και wash με μαύρο. Το πλατς έγινε με πινέλο και Humbrol 60. Οι ερπύστριες περάστηκαν βασικό White Ensign C 09 track color και μετά wash με μαύρο και dry brush με steel της Humbrol.


Raw_Shooter:
  "Enigma",  Ιρακ,  1991 "Dessert Storm"

Σαν "βάση" το καταπληκτικό κιτ του Τ-55 της Tamiya σε κλίμακα 1/35. Για την μετατροπή σε ιρακινό Enigma το σετ απο τον Verlinden.
 Αν και το σετ του Verlinden προτείνει το κιτ της Tamiya, ωστόσο σε 1-2 σημεία υπάρχουν προβλήματα εφαρμογής. Οι οδηγίες του Verlinden είναι σε πολλά σημεία ασαφείς και πρέπει να παρατηρείς την φωτογραφία ως εξώφυλλο στο κουτί (ιδιαίτερα για τα p.e.). Ερπύστριες μεταλλικές της Friull όπως και οι 4 μεταλλικές φιγούρες των ιρακινών.  Φορτώματα απο το spare box και απο στόκο 2 συστατικών.athor1972:
ΣΥΡΙΑΚΟ Τ-55    ΓΚΟΛΑΝ 1973

sotiris:
ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ Τ-55
Τα κουβανικα Τ55 ηταν βαμμενα με μια περιεργη παραλλαγη με κιτρινο ,κοκκινο και πρασινο ,απο καποιες πηγες καποια αρματα ,πολεμησαν στο πλευρο των Κουβανων "μισθοφορων-εθελοντων"στους Αφρικανικους πολεμους,το κιτ ειναι το κλασσικο  της ΤΑΜΙΥΑ σηματα της BISON,κανη της RB MODELS


Απολαυστε υπευθυνα
Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση