Αποστολέας Θέμα: Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ 1/700  (Αναγνώστηκε 1769 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ 1/700
« στις: Δεκεμβρίου 12, 2009, 12:08:57 πμ »
Γεία σας φίλοι μου,

Πριν απο μερικά χρόνια (1998-1999) έφτιαξα πέντε στο σύνολο φρεγάτες τύπου ''S'' για το πλοίο στο οποίο υπηρετούσα (Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ).Θ ήθελα να μοιραστώ λοιπόν μαζί σας αυτή την κατασκευή.Απ' ότι θυμάμαι τα είχε βγάλει μια εταιρεία (BUNKER την έλεγαν?) η οποία σου έδινε τη δυνατότητα να φτιάξεις όλες τις ''S'' που είχαμε τότε (όχι και τις σημερινές με τα δορυφορικά όμως).Η κλίμακα πρέπει να είναι 1/700 (waterline) και όλο το μοντέλο ήταν εξ'ολοκλήρου απο ρητίνη.Τη θάλασσα την έφτιαξα απο σιλικόνη και προμηθεύτικα απο μαραγκό τη βάση(κόντρα πλακέ) η οποία βάφτηκε με λούστρο.Τέλος, ένας πολύ ευγενικός ''τζαμάς'' μου έφτιαξε το ''καπάκι'' που βλέπετε.Κάποιες μικρές λεπτομέρειες προστέθηκαν απο ΖΤΠ και η σημαία μας ζωγραφίστικε στο χέρι.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 12, 2009, 12:48:39 πμ »
Φίλε ,πραγματικά πολύ όμορφη δουλειά,υπεροχη θάλασσα,και αν σκεφτούμε οτι το έκανες πριν 10 χρόνια
τα παραπάνω φαντάζουν φτωχά.
Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε και άλλες δημιουργίες σου. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 12, 2009, 12:54:29 πμ »
Σ'ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά αν και πιο πολύ ''αεροπλανάρω'' (παρ'οτι είμαι στο ΠΝ :roll:)δεν λέω ποτέ όχι και σε άλλα θέματα :) :)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 12, 2009, 12:59:37 πμ »
Αν δεν λες όχι, πάρε κι από μένα μια προτροπή για περισσότερα ναυτικά θέματα :mrgreen:
Πολύ καλή δουλειά, άξια ανάλογης συνέχειας ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Tags: