Σύνολο ψηφοφόρων: 26
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟΓια να ετοιμαζόμαστε....
Παράθεση από: Guderian στις Ιανουαρίου 19, 2010, 08:23:19 μμΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟΓια να ετοιμαζόμαστε.... Έλα εσύ .... και κάτι θα κάνουμε !!!
Θα υπάρξουν δυο πίτες ...
Παράθεση από: Ni_Kos στις Ιανουαρίου 19, 2010, 10:17:34 μμΘα υπάρξουν δυο πίτες ... κύριε, κύριε, εγώ μπορώ να μήν φάω πίτα αλλά να πάρω το φλουρί;
Θα υπάρχει κανένα παιδάκι στην εκδήλωση? .....
Παράθεση από: zetman στις Ιανουαρίου 20, 2010, 06:38:11 μμΘα υπάρχει κανένα παιδάκι στην εκδήλωση? .....Spoiler (hover to show)Ναι αδερφέ,θα έρθω τελικά!!!!
θα έρθουν και οι τρελόγατες που έχετε στο avatar σας, μαζί σας; αγαπητοι Nicolas και Ni_Kos ; θα έχουμε δηλαδή παιδιά και σκ..ε γατιά;
Καλησπερα και πάλι, αγαπητέ Ni_Kos θα έρθω κ εγώ εχω πει αλλά δν εχεις βαλει στην λίστα... μηπως να κανω ντου σαν τα υπολοιπα παοκια???
[spoiler Πάντως η δικιά μου ψιψίνα δεν θα ερθει....Υποφέρει απο αγοραφοβία και δεν βγαίνει απο το σπίτι..... [/spoiler]
o καστράτο είναι;
Ta x2 σημαίνει ότι θα έρθουν και οι κυρίες των αξιότοιμων κυρίων? ρωτάω μήπως πω και τη σύζυγο
θα έρθουν και οι τρελόγατες που έχετε στο avatar σας, μαζί σας; αγαπητοι Nicolas και Ni_Kos ; θα έχουμε δηλαδή παιδιά και σκ..ε γατιά; αλήθεια τόσα άτομα σε πόσα τραπέζια θα χορέσουν;
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας.Μία ερώτηση.Θα υπάρχει κανένα παιδάκι στην εκδήλωση .....ή θα κηνυγάω τον δικό μου όλη την ώρα άμα τον φέρω; Υπολογίστε κι εμένα σίγουρα. Τους x2 θα το σκεφτώ ανάλογα.
το WHITE TOWER MODELS, Λαζ. Τσάμη 34, προσφέρει :3 πλαστικά kit για την κλήρωσή μας !!!
Ανακοινώνω ακόμα μια προσφορά από κατάστημα της πόλης μας και συγκεκριμένατο WHITE TOWER MODELS, Λαζ. Τσάμη 34, προσφέρει :3 πλαστικά kit για την κλήρωσή μας !!!