Σύνολο ψηφοφόρων: 26
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα τελικα ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΠΙΤΑ αλλη μερα γιατι ο γαμπρος απο τον αρραβωνα ειναι μιας γειτονιας φιλαθλος
Παράθεση από: soumi στις Ιανουαρίου 16, 2010, 10:04:21 πμκαλημερα τελικα ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΠΙΤΑ αλλη μερα γιατι ο γαμπρος απο τον αρραβωνα ειναι μιας γειτονιας φιλαθλος Μπαααα μάλλον θα μάθανε ότι έρχονται γαύροι και τους έπιασε αλλεργία
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα καταστήματα και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Εφαηστούμε τα καταστήματα ια το μεγκάλο τι προσφορά στο εκντίλωση το μοντελιστές στο Σεθαλονίκη!Εύκωμαι, το κοπή τη πίτα να είναι αξέχαστο με πολύ χρυσάφι και πολλά ντώρα!
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Ιανουαρίου 18, 2010, 04:58:34 μμΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα καταστήματα και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και στο Νί κο που τους ...πείθει
Παράθεση από: Πέτρος στις Ιανουαρίου 18, 2010, 05:24:30 μμΠαράθεση από: Raw_Shooter στις Ιανουαρίου 18, 2010, 04:58:34 μμΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα καταστήματα και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και στο Νί κο που τους ...πείθει αναρωτιέμαι με ποιόν τρόπο τους πείθει!!!
Και για όσους ενδιαφέρονται το site του Μανώλη..... http://www.manolisrest.gr/index.asp
Θα φάμε ... on line δηλαδή !!!!
Καλή προσπάθεια, οι γαύροι δεν θα φάνε online επιτόπου θα έρθουμε δεν γλιτώνετε
Να έρθετε να φάμε και κανα ψαρικό .....εγώ πάντως σήμερα έκανα την αρχή με κάτι απογευματινά κοψίδια
Παράθεση από: Indy στις Ιανουαρίου 18, 2010, 09:27:50 μμΚαλή προσπάθεια, οι γαύροι δεν θα φάνε online επιτόπου θα έρθουμε δεν γλιτώνετε Να έρθετε να φάμε και κανα ψαρικό .....εγώ πάντως σήμερα έκανα την αρχή με κάτι απογευματινά κοψίδια
Θεόφιλε, άσε ας φάμε κρεατκά το Σάββατο γιατί την Κυριακή το μενού λέει .... ψαράκι !!!!
Παράθεση από: Ni_Kos στις Ιανουαρίου 18, 2010, 09:52:10 μμΘεόφιλε, άσε ας φάμε κρεατκά το Σάββατο γιατί την Κυριακή το μενού λέει .... ψαράκι !!!! Σωστα !...νομίζω ο σέφ της Κυριακής θα λέγεται Εντίνιο (σπεσιαλιτέ του ο γαύρος στο φούρνο)