Σύνολο ψηφοφόρων: 26
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι πέφτουμε λίγο βαριοί σε ορισμένα στομάχια τους Αθηναίους δεν θα τους φάω, θα κάνουμε γαυροκλάμπ παρέα
καλά ρε δέ ντρέπεσαι να είσαι Θεσσαλονικιός γαύρος;.....ακούς Νικόλα; παρακαλώ να αφαιρεθεί ο κύριος απο τη λίστα
Παράθεση από: Indy στις Ιανουαρίου 12, 2010, 03:35:06 μμSpoiler (hover to show)Έχουμε κάποιο προβληματάκι με τον γαύρο κύριε salonikie? Αν παραγγείλω θα τους φάω μόνος μου δηλαδή??? Spoiler (hover to show)Όλοι δικοί σου Γιάννη και άν δέν χορτάσεις θα φέρουμε και απο Αθήνα ...εγώ λέω να φάω καμιά τσιπούρα, με γαύρους δέν χορταίνω
Spoiler (hover to show)Έχουμε κάποιο προβληματάκι με τον γαύρο κύριε salonikie? Αν παραγγείλω θα τους φάω μόνος μου δηλαδή???
καλά ρε δέ ντρέπεσαι να είσαι Θεσσαλονικιός γαύρος;.....ακούς Νικόλα; παρακαλώ να αφαιρεθεί ο κύριος απο τη λίστα Spoiler (hover to show)αυτός είναι πιο αυστηρός απο εμένα....μπορεί να έρθει με κανα δίχτυ να σε μαζέψει
Δύο είναι οι επιλογές :a) Indy x 0 b) Πάμε σε ψαροταβέρνα και τρώμε Indy-γαυρους μαζί με τους γνωστούς του Σαλονικιούς που γνωρίζει ότι είναι κόκκινοι !!! Γιάννη, ευτυχώς που ανέφερες ότι δεν είσαι από Θεσσαλονίκη και το γλίτωσες ...... το τηγάνι !!!!
Spoiler (hover to show)Επίσης δεν ανέφερα κάτι για να γλιτώσω κάτι άλλο, όποιος salonikios θέλει μπορεί να προσπαθήσει να με τηγανίσει, θα έχει να κάνει με ορδές από πιπέτες και γιουτίλιτι
Η δική μου παρουσία θα είναι με 2 άτομα
Παράθεση από: BLACK SHEEP στις Ιανουαρίου 13, 2010, 01:39:01 μμΗ δική μου παρουσία θα είναι με 2 άτομα Ωωωωωωχχχχχχ..... θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος και μετά που θα βρούμε πίτες να κόψουμε...
Παράθεση από: salonikios στις Ιανουαρίου 12, 2010, 08:24:02 μμκαλά ρε δέ ντρέπεσαι να είσαι Θεσσαλονικιός γαύρος;.....ακούς Νικόλα; παρακαλώ να αφαιρεθεί ο κύριος απο τη λίστα Χε χε χε χε χε Το να μένει κάποιος στη Σαλονίκη δεν τον κάνει αυτόματα Σαλονικιό. Αλλά ξέρω βέρους Σαλονικιούς πωρωμένους γαύρους Τα λέμε στο τραπέζι, back to topic
Και δεν είναι ο μόνος γαύρος εδώ είμαστε 2 αλλά ως μέλος της Θύρας 7 έχω υποστήριξη κοπαδιού .[imgt][/imgt] Δυστυχώς στις 23 θα είμαι στο νότο, καλά να περάσετε παίδες.
κάτσε να απλώσω (Image removed from quote.) γιατί πολλοί γαύροι μαζεύτηκαν εδώ μέσα !
ΣΑΣ ενημερώνω οτι εκείνη την μέρα στον ΜΑΝΩΛΗ θα κόψει πίτα και Σ.Φ.ΠΕΡΑΙΑΣ +ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΠΑΟΚ ΟΠΟΤΕ περι γαύρων και ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ας μείνουν κατω απο τα ΤΕΜΠΗ
Καλησπέρα από .... Καλαμάτα !!!Τι να κάνουμε .... η δουλειά το επιβάλλει UpdateNi_Kos x 1John-John x 2Lampakias x 2soumi x 2jogiav x 1siva x 1Hummel moss x 2salonikios x 1Liverpool x 1 Raw_Shooter x 1Πέτρος x 1dtg x 1CNCman x 1Indy x 1Guderian x 2Costas 1/72 x 1Black Sheep x 2
Παράθεση από: Ni_Kos στις Ιανουαρίου 13, 2010, 11:47:19 μμ Καλησπέρα από .... Καλαμάτα !!!Τι να κάνουμε .... η δουλειά το επιβάλλει ...βλέπω άρχισες πάλι τις Ταλιμπανιές!!...στον γυρισμό , πρόσεχε μην βραχείς στον Ισθμό και στις Θερμοπύλες τους Πέρσες!!.... Υ.Γ. τα μοντέλα που έχεις για τελείωμα τα πήρες μαζί σου ή τα άφησες πίσω μαζί με την οικογένεια;;! ...Ελπίζω να μην ξέχασες το μαντήλι που σου ζήτησα!
Καλησπέρα από .... Καλαμάτα !!!Τι να κάνουμε .... η δουλειά το επιβάλλει
Θα προσφέρει μια δωροεπιταγή 100 ευρώ, γνωστού μοντελομάγαζου της πόλης, στον τυχερό που θα βρεί το φλουρί !!
ποιός θα κόψει την πίτα και θα μοιράσει τα κομμάτια;;;