Τέλος (σας έπρηξα ξέρω

) θα ήθελα να αναφέρω ότι είχαμε την τιμή να έχουμε στο τραπέζι μας και τον Πρόεδρο του Πήγασου, αλλά πάνω απ' όλα μέλος του MC

, Νίκο Λεοντσίνη

Προσωπικά ευχαριστώ τον ίδιο και όλο το Δ.Σ. του συλλόγου, αλλά και τον Πέτρο που μεσολάβησε

, για τη στήριξή τους και το δώρο που προσέφεραν. Τους εύχομαι και καλή επιτυχία στο έργο τους

Συγχαρητήρια και στον τυχερό και νέο φίλο επίσης, GiannisD

Παρακάτω η απονομή του δώρου από τον Νίκο Λεοντσίνη (κέντρο) στο Γιάννη (αριστερά) ...

Ειλικρινά, οι νέες γνωριμίες ήταν το σημαντικότερο γεγονός της βραδιάς ........
Προσωπικά γνώρισα νέα αξιόλογα παιδιά και μέλη όπως GiannisD, Milltos_4, αλλά τα είπαμε επιτέλους και από κοντά (όσο μπορούσα

) με μέλη όπως τον Indy και Nikolas_mk2

Ευχαριστούμε και τον Guderian (μετά συζύγου) που μας τίμησαν από την Αθήνα
Το δεύτερο σημαντικότερο γεγονός , κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ακούστηκε αρκετές φορές η φράση :
"Μπράβο στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης , να τα υποστηρίξουμε κι εμείς ως πελάτες μοντελιστές περισσότερο πλέον !!" ΑΥΤΑ !!!!!!!!Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω μηνύματά σας ειλικρινά ..... μ' έχετε συγκινήσει όλοι σας !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και πιστεύω ότι δεν έκανα κάτι το φοβερό, πέρα από το να κανονίσω μια έξοδο για όλους μας
Από αύριο επιστρέφω στον μοντελιστικό μου πάγκο (και αυτή θέλω να είναι η μοναδική μου σχέση με τον μοντελισμό) ..... και στην οικογένειά μου !!!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ φίλοι μου