Stavros ,σε ευχαριστώ ,φυσικά και είμαι ανοιχτός σε κάθε σχόλιο ,αυτό ζήταγα ,βλέπεις δεν έχω κάποια άλλη βοήθεια και έτσι κάθε παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη

βασικά όπως μου έχουν πεί και οι υπόλοιποι φίλοι μας ,το ζητούμενο είναι να περνάμε καλά σε ότι καταπιανόμαστε ,αυτό κάνω το βλέπω ως διασκέδαση ,αν το δώ ως κάτι άλλο θα είμαι διαρκώς μουτζούφλης και δεν θα προσπαθώ τίποτε.
και πάλι σε ευχαριστώ ,σύντομα θα αναρτήσω φώτος με την πορεία του διοράματος ,προσπαθώντας να καλύπτω τα κενά μου ,με την βοηθειά σας

.
c.nemo δεν σε παρεξήγησα καλέ μου φίλε ,αν μας δωθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε ,θα διαπιστώσεις πόσο πράος είμαι και πως δεν θυμώνω ούτε καν αν υπάρχει λόγος και αφορμή

μην ανησυχείς και δεν έκανες κάτι λάθος στον γραπτό σου λόγο,άλλωστε ποτές μα ποτές δεν θα παρεξηγούσα κανέναν που θέλει να βοηθήσει και δεν είμαι απο τους ανθρώπους που θέλω να μου χαιδεύουν τα αυτιά

χαίρομαι που συνάντησα ανθρώπους που είναι στο ίδιο μήκος κύματος και έχουν το ίδιο κοινό σημείο αναφοράς με μένα ,το ταξίδι απο την φαντασία στην πράξη και πάλι μην ανησυχείς και σε ευχαριστώ που είσαι εδώ ,όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά