Αποστολέας Θέμα: Τελετή Ενταξης AH-64DHA Apache  (Αναγνώστηκε 30180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Απ: Τελετή Ενταξης AH-64DHA Apache
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:35:50 μμ »
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι κατα πόσο είναι μαγκιά να κλέψει κανείς την ξένη φωτογραφία και να μη ζητήσει την άδεια του φωτογράφου για να τη χρησιμοποιήσει με αναφορά στο όνομά του ή μια διακριτικότερη υπογραφή...

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:45:25 μμ »
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι κατα πόσο είναι μαγκιά να κλέψει κανείς την ξένη φωτογραφία και να μη ζητήσει την άδεια του φωτογράφου για να τη χρησιμοποιήσει με αναφορά στο όνομά του ή μια διακριτικότερη υπογραφή...
         Φιλεμου  Double Ugly (Νικος?) μην ξεχνας στην Ελλαδα ειμαστε.......εχουμε γεμισει (μαγκες) που δεν σεβονται την δουλεια του φωτογραφου.....και οχι μονο. ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 06:37:38 μμ »
Αν ένας ερασιτέχνης χρήστης του photoshop (εγώ δηλαδή) μπορεί να κάνει αυτό, πώς θα μπορέσετε με ένα τέτοιο υδατογράφημα να διασφαλίσετε τη δουλειά σας από έναν επαγγελματία απατεώνα;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσέξτε ότι στην "τροποποιημένη" φωτογραφία γράφει "clopyright" και όχι "copyright". Μην παρεξηγηθούμε κιόλας...  :D
Ωραιος ο Γιωργακης !!!!!!! φαντασου να την ανεβαζα σε 100% Resolution...........Ευτυχως που τραβαω σε RAW FORMAT για να εχω το ©.

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
    • "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 06:59:26 μμ »
Αν ένας ερασιτέχνης χρήστης του photoshop (εγώ δηλαδή) μπορεί να κάνει αυτό, πώς θα μπορέσετε με ένα τέτοιο υδατογράφημα να διασφαλίσετε τη δουλειά σας από έναν επαγγελματία απατεώνα;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσέξτε ότι στην "τροποποιημένη" φωτογραφία γράφει "clopyright" και όχι "copyright". Μην παρεξηγηθούμε κιόλας...  :D
Ωραιος ο Γιωργακης !!!!!!! φαντασου να την ανεβαζα σε 100% Resolution...........Ευτυχως που τραβαω σε RAW FORMAT για να εχω το ©.

Αυτη ειναι η ουσια Γιαννη, το RAW FORMAT, γιατι οπως ειδες ο φιλος gpav την εκανε την photoshopια.... :mrgreen: ::glossa::
Το προβλημα ειναι, ΑΝ θα στην κανει ο αλλος ,το τρεξιμο για να αποδειξεις τα πνευματικα σου δικαιωματα.... :roll:

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 07:46:12 μμ »

Αυτη ειναι η ουσια Γιαννη, το RAW FORMAT, γιατι οπως ειδες ο φιλος gpav την εκανε την photoshopια.... :mrgreen: ::glossa::
Το προβλημα ειναι, ΑΝ θα στην κανει ο αλλος ,το τρεξιμο για να αποδειξεις τα πνευματικα σου δικαιωματα.... :roll:
Kαι ποιος σου είπε Σπυράκο  ότι θα τρέχω εγώ. Στον  Εκδοτικό οίκο που συνεργάζομαι έχουμε επώνυμο μεγαλοδικηγόρο για αυτές  τις δουλείες που (καθαρίζει) σε χρόνο ντετέ .Πέρα από αυτό έχω και συγγενικό άτομο που είναι στον ίδιο χώρο και αρκετά ικανότατο με μεγάλη  εμπειρία  σε τέτοια θέματα.......  ::glossa:: :lol:       

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #180 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 01:38:36 μμ »

¨Οπως ακριβ΄βως είπε και ο Αετός παραπάνω η πρωτότυπη φωτό είναι σε RAW. Οπότε το έχεις σκίσει τον κλέφτη στο δικαστήριο.

Tags: ah-64 apache