Αποστολέας Θέμα: Peacekeeping force in Lebanon  (Αναγνώστηκε 11585 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: Peacekeeping force in Lebanon
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 07:52:43 μμ »
τι δεν εκαμε ο θεος και τι εκανε ο βελζεβουλ του μοντελισμου? :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 08:32:28 μμ »
τι δεν εκαμε ο θεος και τι εκανε ο βελζεβουλ του μοντελισμου? :mrgreen: :mrgreen:
δεν το βαζω κατω θα επανερθω δημητριος!
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 11:15:09 μμ »
Καλησπερα ! Μετα απο αρκετες μερες προσπαθειας για το βαψιμο των σηματων στο καθετο σταθερο,μιας και για χαλκομανια ουτε λογοςαφου δεν μπορεσα να βρω!!! βαφτηκαν στο χερι με μακαδορακι και ψιλο πινελο.Βεβαια αρκετες φορες σβηστηκαν και ξανα απο την αρχη.αλλα κατι εχω κανει αυτην την φορα οχι βεβαιια καποιο αποτελεσμα πολυ ικανοποιητικο απλα καλο. Δυστηχως δεν μπορεσαν να τα πετυχω και απο τις δυο μεριες ιδια κατι που με στεναχωρει αλλα μαλλον θα το αφησω ετσι!παραθετω δυο φωτο και τα σχολια δικα σας!Ευχαριστω πολυ.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 12:22:33 πμ »
Aγαπητοι φιλοι καλησπερα!χρειαζομαι την βοηθεια σας! για να ολοκληρωθει το ολο θεμα χρειαζομαι το απαραιτητο προσωπικο.κυκλοφορουσε λοιπον ενα κιτ της fujimi με το εν λογο θεμα ,δυστηχως εχω αναλωσει τον χρονο μου σε αναζητηση αυτου του κιτ η καποιου αλλου.το αποτελεσμα ειναι μηδεν :( στα κατστηματα της θεσσαλονικης δεν μπορω να το βρω :(, σε καταστηματα διαδυκτιακα και εκει μεχρι στιγμης τζιφος :(,δεν μπορω να πω οτι εχω ψαξει σε ολα θα ηταν ανοητο :oops:!ψαχνω λοιπον το προσωπικο καταπελτη στην 1/72 παρακαλω αν πεσει σε καποιου την αντηληψη θα με διευκοληνατε τα μεγιστα, ωστσοσο και εγω δεν σταματω βεβαια το ψαξιμο, ειμαι δε στην κατασκευη το καταπελτη μιας και το βαψιμο των αεροσκαφων περιμενη την παραλαβη του αερογραφου,ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 01:45:53 πμ »
 kανε μια αναζητηση για  Czech Masters
εχει μηχανικους και ναυτες αλλα νομιζω οτι ειναι ww2 οποτε ισως χρειαστουν επεμβαση/εις

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 02:52:29 μμ »
kανε μια αναζητηση για  Czech Masters
εχει μηχανικους και ναυτες αλλα νομιζω οτι ειναι ww2 οποτε ισως χρειαστουν επεμβαση/εις

Kαλημερα! θα το ψαξω σαν λυση αν και μετα θα πρεπει να ψαξω και πως γινονται οι μετατροπες!!!!ευχαριστω παντως να εισαι καλα! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 07:02:10 μμ »
Δεν έκανα τπτ,μην ευχαριστείς, καλή συνέχεια εύχομαι. ::salut::
(Σόρρυ για τη καθυστέρα,ήμουν με τον βενιαμίν που ξύπνησε)

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 13, 2010, 11:50:39 μμ »
Καλησπερα φιλοι!λοιπον εχουμε και κλαιμε παραθετω φωτο παρακατωτου Α-7!επιτελους οπως θα μπει στο υποστεγο καλιο αργα παρα ποτε. ξερω οτι δεν ειμαι ο πρωτος, ουτε ο δευτερος εδω που τα λεμε, αλλα το παλευω θα γινω καλυτερος!ο ινδιανος εγινε στο χερι με μαρκαδορακια μετα απο πολυ σβησε βαψε νομιζω οτι κατι εγινε!περιμενω τα συμπερασματα σας!

:oops:επισης πρεπει να σταματησω τα ευγενη ποτα οταν βαζω σηματα!!! :oops:

Οπως καταλαβενεται σας δειχνω την μια πλευρα περισσοτερο διοτι ο ινδιανος ειναι πιο καλος απο αυτην την μερια!!! :oops: :oops: :oops:
Επισης και τα σηματα εγινε λιγο προσθηκη ασπρου και της κοκκινης γραμμηςγια αυτο μπορει να φανουν και λιγο περιεργα!!!

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:13:20 μμ »
...καμιά φθορουλα???

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:31:26 μμ »
Φίλε πολύ καλή προσπάθεια ,αλλά δυστυχώς λογο του χειροποίητου των σημάτων χάνεται η ρεαλιστικότητα.Ξέρω οτι πρώτιστως σκοπός για σένα ήταν να είσαι σωστός ιστορικά,αλλά αυτό ισως ήταν το λιγότερο.Ισως αν προσπαθούσες με μάσκες να επιτύχαινε καλύτερα το όλο ενχείρημα.Κάτι δηλαδή που κάνουν στα πραγματικά αεροσκάφη οταν βάφουν τα διάφορα σήματα και διακριτικά.Καλή συνέχεια!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:44:50 μμ »
καλησπερα!το ξερω οτι το αποτελεσμα δεν ειναι το αναμενομενο αλλα θα ανγκαστω να ζησω με αυτο!τωρα οσο για φθορες μιας και δεν εχω κανει καμια φορα στην ζωη μου ειμαι στην μελετη αυτη τη στιγμη οποτε ναι θαγινει και αυτο!το επομενο καλυτερο να ειστε καλα!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:47:32 μμ »
Φίλε πολύ καλή προσπάθεια ,αλλά δυστυχώς λογο του χειροποίητου των σημάτων χάνεται η ρεαλιστικότητα.Ξέρω οτι πρώτιστως σκοπός για σένα ήταν να είσαι σωστός ιστορικά,αλλά αυτό ισως ήταν το λιγότερο.Ισως αν προσπαθούσες με μάσκες να επιτύχαινε καλύτερα το όλο ενχείρημα.Κάτι δηλαδή που κάνουν στα πραγματικά αεροσκάφη οταν βάφουν τα διάφορα σήματα και διακριτικά.Καλή συνέχεια!!!
  :oops:το μασκαρισμα δεν το σκεφτικα για να ειμαι ειλικρινης!! :oops:δεν μπορει να γινει ουτε στο α-6 αλλα θα το δοκιμασω στα φ-14! :? :?

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:52:20 μμ »
Ξέρεις μπορείς να βοηθηθείς βγάζοντας πολλές φωτοτυπίες των σημάτων ακόμα και σε αυτοκόλλητη Α4 κόβεις το συγκεκριμένο χρώμα ,μασκάρεις και βάφεις ,κάνεις ένα είδος κολάζ με μάσκες ,μπελαδίτικη δουλειά αλλά στο τέλος σε δικαιώνει.Βέβαια όλα αυτά θα ήταν πιό ευκολα αν έβαφες με αερογράφο.
Καλή συνέχεια.....!!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:59:07 μμ »
Ξέρεις μπορείς να βοηθηθείς βγάζοντας πολλές φωτοτυπίες των σημάτων ακόμα και σε αυτοκόλλητη Α4 κόφεις το συγκεκριμένο χρώμα ,μασκάρεις και βάφεις ,κάνεις ένα είδος κολάζ με μάσκες ,μπελαδίτικη δουλειά αλλά στο τέλος σε δικαιώνει.Βέβαια όλα αυτά θα ήταν πιό ευκολα αν έβαφες με αερογράφο.
Καλή συνέχεια.....!!!!
μιας και τα επομενα θα βαφτουν με αερογραφο,μιας και ειναι το νεο μου αποκτημα, θα το δοκιμασω σιγουρα και ισως αν το αποτελεσμα ειναι καλο να προσθεσω ενα α-7 πιο σωστο!!!!ευχαριστω!!!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 15, 2010, 11:51:54 μμ »
Ξέρεις μπορείς να βοηθηθείς βγάζοντας πολλές φωτοτυπίες των σημάτων,κάνεις ένα είδος κολάζ με μάσκες ,μπελαδίτικη δουλειά αλλά στο τέλος σε δικαιώνει.Βέβαια όλα αυτά θα ήταν πιό ευκολα αν έβαφες με αερογράφο.
Καλή συνέχεια.....!!!!
Ερωτηση, :oops: βλακωδες μπορει!αλλα θα προχωρησω οταν λες "ακόμα και σε αυτοκόλλητη Α4 κόβεις το συγκεκριμένο χρώμα ,μασκάρεις και βάφεις " δεν θα βαψω πχ το μαυρο απο κατω για να μασκαρω και να βαψω το γκρι  ωστε να διμιουργηθει ο ινδιανος βγαζω τη μασκα και τελος! να αφησω δηλ την αυτοκολητη ταινια πανω?μετα το βαψιμο της κατασκευης? :? :?

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 16, 2010, 12:05:52 πμ »
και προχωραω με μερικες ακομα φωτο! ο αχαηρευτος ουτε καλησπερα!Καλησπερα!λοιπον παραθετω το α-6 του οποιου τα σηματα εγιναν παλι με το χερι μιας και προχωρουσαν τα δυο αυτα μαζι!οι αριθμοι σειρας τυπωθηκαν σε χαρτι χαλκομανιας βεβαια η γραμματοσειρα ειναι η κοντινοτερη που βρηκα μεσα απο το office!καποιος φιλος μου ειχε δωσει ενα σαιτ με γραμματοσειρες αλλα επειδη ο ........  ::eusa_whistle::δεν το σημειωσα μου  ::dontknow::ηταν αδυνατο να το βρω αν ξερει καποιος η βοηθεια δεκτη!παμε λοιπον.

ελπιζω συντομα να εχω και τις ασπιδες ετοιμες μαζι με το φ-14!τα λεμε!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 16, 2010, 09:11:16 πμ »
Καλημέρα φίλε,ας πάρουμε για παράδειγμα το κεφάλι του Ινδιάνου.Το μεγαλύτερο μέρος είναι το σκουρο-μαυρο από οτι βλέπω.Κάνεις λοιπόν μια μάσκα που θα περιλαμβάνει όλο το μαυρο.Μετά πας στην κορδέλα και μασκάρεις το σημείο που θα βαφτεί κίτρινο ,αφού πρώτα το περάσεις ένα χέρι απρο για να βγει φωτεινό και με την απόχρωση που πρέπει.Ξεμασκάρεις και με τον ίδιο τρόπο προχωράς στα μάτια και στις άλλες λεπτομέρειες.
Αν κάτι από όλα αυτά μπορείς να το εκτυπώσεις σε φύλλο χαλκομανίας ,θα είναι σίγουρα πιό εύκολο. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 16, 2010, 09:31:35 μμ »
καλησπερα! θα δοκιμασω το μασκαρισμα ισως και να εκτυπωσω σε χαλκομανια αν και αυτο μου φαινεται βουνο παντως σιγουρα θα ψαχτω!δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να μεταφερω τον ινδια νο στην χαλκομανια γιατι υλικο φωτογραφιες εχω αρκετες αλλα πως θα το κοψω απο εκει μονο το συγκεκριμενο κομματι!θα δοκιμασω με κανενα σχεδιαστικο προγραμμα!η φωτογραφικο!θα δω, παντως ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες σου!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 17, 2010, 01:05:37 πμ »
μπερδευεσαι αδικα και μπαινεις σε περιπετειες για φυλακισμενους,και ειδικα οταν η τεχνολογια εχει προχωρησει :mrgreen:
εχεις χαρτι για decals? αν ναι δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το το προβλημα σου,να εκτυπωσεις δικες σου χαλκομανιες?
γραμματοσειρες μπορεις να βρεις με καποια ερευνα στο δικτυο ακριβεις και με το ονομα τους Το εχεις δοκιμασει?
επισης ο Παναγιωτης(ζαρκ) σου ειπε για φθορουλες  ε αυτες αν τις προσεξεις θα δεσουν και τα σηματακια καλυτερα
και σιγουρα καλυτερα και πεερισσοτερα κολπα θα ξερουν οι αεροπλαναδες για ολα αυτα ::salut::
καλη συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 17, 2010, 01:16:31 πμ »
Οπως πολύ σωστά αναφέρθηκε από τον DIM η τεχνολογία πραγματικά έχει προχωρήσει και αν μπορείς να βρεις τις χαλκομανίες που ψάχνεις σε ψηφιακή μορφή κάλλιστα μπορείς να τις εκτυπώσεις σε διαφανές φύλλο χαλκομανίας.Για τις γραμματοσειρές δεν το συζητάμε ,σίγουρα υπάρχουν,όπως και τα εθνόσημα για φτερά και άτρακτο.Σόρρυ αν σε μπέρδεψα.......

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 17, 2010, 01:22:00 πμ »
οπως λεμε σκαναρισμα της καρτελας της εταιρειας
οπως αν δεν εχεις σκανερ φωτογραφιση και περασμα σε προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας,και απο εκει εκτυπωση
καιαν δεν ξερεις πως πες το και εγινε ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 11:02:48 μμ »
Καλησπέρα ! Λοιπόν μετά από 120+ όπως με πληροφορεί η σελίδα θα ξαναποσταρω! όπως εχεται καταλάβει δεν έχω καμία πίεσή σε αυτό που κάνω έτσι και αλλιώς εχω αρκετή πίεση στην δουλειά μου, μου φτάνει, έτσι και αλλιώς το κάνω για να χαλαρώνω να ξεχνιέμαι και να περνάω και ευχάριστα, πράγμα που δεν συμβαίνει πάντοτε.....!Να ευχαριστήσω τον φίλο DIM 57 για την πολύτιμη βοήθεια του ως προς τα σήματα και το υπολογιστή καθώς και τον c.nemo!!!! Ευχαριστώ! και να δείξω τα οχήματα που θα καταπιαστω για την κίνηση των αεροσκαφών μέσα στο υπόστεγο και στο κατάστρωμα! θέλουν πολύ δουλειά μιας και είμαι στα τριψίματα ακόμα.

Λοιπόν σας αφήνω προς το παρόν και τα ξανά λέμε!!! ::salut::

Tags: