Αν υποθέσουμε ότι είχατε τα λεφτά με το χέρι στη καρδιά, θα αγοράζατε ένα τέτοιο? Εγώ πάντως όχι. Προτιμώ να τα βλέπω απλά... (και όχι δεν είμαι τρελός) Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι πρόκειται για μεγάλο βήμα όπως και να το κάνουμε. Στη τελική αεροπλάνο αγοράζεις που δε μπορείς σε καμία περίπτωση να είσαι 100% σίγουρος για το μέλλον του. (πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος πτώσης,όπως και στα πραγματικά) Φανταστείτε να δώσετε ένα κάρο λεφτά και να... συντριβεί στη παρθενική του ή οποιαδήποτε τέλοσπάντων πτήση. Ξέρω,ξέρω... αυτά δε γίνονται άμα είσαι έμπειρος. Ο κίνδυνος όμως πάντα θα υπάρχει.

Σαφώς πιο ασφαλές θα ήταν να πάρεις ελικόπτερο ή ακόμα καλύτερα αυτοκινητάκι. (Για να μη πώ ότι και ακόμα αν εχεις τα λεφτά 10 χιλιάρικα για ένα παιχνίδι? Υπερβολή δεν είναι βρε αδερφέ

Υ.Γ: Ο Αμερικανικός στρατός έχει κάτι τηλεκατευθυνόμενα - μέσω δορυφόρου αεροπλανάκια, που μπορούν να χτυπήσουν εχθρικούς στόχους και να κατασκοπεύσουν. Ο χειριστής, μπορεί να βρίσκεται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Χρησιμοποιήθηκαν στο πρόσφατο πόλεμο (2003) του Ιράκ. Το πόσο θα κοστίζουν, ένς Θεός μόνο ξέρει.