Αποστολέας Θέμα: F-16A, γίνεται Ελληνικό;;;  (Αναγνώστηκε 1308 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Guindor

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ν. Χίος
F-16A, γίνεται Ελληνικό;;;
« στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 01:31:48 πμ »
 Επειδή έχω πάθος με τα ελληνικά θέματα, όταν μου χάρισαν ένα f-16a στην 1/72, αναρωτήθηκα αμέσως, αν γινεται Ελληνικό. Όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο δεν βρήκα Ελληνικό f-16a. Μάλιστα διαπίστωσα ότι οι πρώτες Ελληνικές εκδόσεις ξεκινούν από c και d. ʼραγε γίνεται Ελληνικό και μάλιστα χωρίς πολλές επεμβάσεις μια και είμαι λίγο άσχετος;;;

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: F-16A, γίνεται Ελληνικό;;;
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 01:44:30 πμ »
Καλώς ήρθες συνάδελφε ::salut::
Θεωρώ δύσκολη τη μετατροπή από A σε C, εκτός αν υπάρχουν έτοιμα βελτιωτικά σετ (δεν το έχω ψάξει όμως αυτό). Και μόνο η διαφορά στο κάθετο σταθερό θα μου έφτανε για να μην το επιχειρήσω.
Υπάρχουν πολύ όμορφα αμερικανικά F-16A που μπορείς να αναπαραστήσεις με το κιτ σου. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα κιτ για F-16C/D να το πας από την αρχή για ελληνικό. Αν πάλι νομίζεις ότι αξίζει να το δοκιμάσεις, τίποτα δεν είναι αδύνατον όπως επανειλημμένα έχουν αποδείξει συνάδελφοι με τις δουλειές τους.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 01:47:00 πμ »
Σε καμια περιπτωση.
Θελει τοσες επεμβασεις που καταντα ασυμφορο τη στιγμη που υπαρχουν αρκετες επιλογες στην 1/72
Ιταλερι η πιο φτηνη ακαντεμυ η πιο ακριβη αλλα και πιο πληρης.(υπηρχε και το ρεβελλ αλλα...παλια :()
Αυτο καντο βελγικο,νορβηγικο,ολλανδικο,αμερικανικο,εβραιικο. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Guindor

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 01:51:54 πμ »
 Γιάννη μου καλώς σας βρήκα!
 Με βοήθησες και μάλιστα πάρα πολύ! Δεν θα επιχειρήσω ταρζανιές μιας και είμαι άσχετος όπως προανάφερα και θα ακολουθήσω την συμβουλές σου για την αμερικάνικη έκδοση και την αγορά νέου κιτ.
 Σε ευχαριστώ και πάλι
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Guindor

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 01:55:23 πμ »
Σε καμια περιπτωση.
Θελει τοσες επεμβασεις που καταντα ασυμφορο τη στιγμη που υπαρχουν αρκετες επιλογες στην 1/72
Ιταλερι η πιο φτηνη ακαντεμυ η πιο ακριβη αλλα και πιο πληρης.(υπηρχε και το ρεβελλ αλλα...παλια :()
Αυτο καντο βελγικο,νορβηγικο,ολλανδικο,αμερικανικο,εβραιικο. ::salut::

Χμ... μάλλον θα ακούσω και την δική σου συμβουλή phantomakia και δεν θα το επιχειρήσω.
Σε ευχαριστώ πάντως

Tags: f-16