0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εύγε μάστορα, δεν έχω καταλάβει πώς έγιναν τα άχυρα? Ένα προς ένα ή υπάρχει τεχνική μαζικής παραγωγής?Υποψιάζομαι όμως ότι ο Ιάκωβος δεν μπορεί να βρει την καλύβα γιατί ο gbr-22 εμφάνισε το εγγλέζικο σύνταγμα να σφυρίζει τη γέφυρα του ποταμού Κβάι και του έκοψε τη θέα
για τα αχυρα δεν μπορω να σου πω τωρα γιατι μαζι με την γυναικα μου ψαχνουμε να βρουμε τη χαμενη της σκουπα
Ιάκωβος από δω, Θωμάς παραπέρα...και στο τέλος θα δούμε και τη θεία μου τη χορεύτρια Γεια σου Δημήτρη με το μοντελιστικό σου οίστρο
Παράθεση από: kap στις Δεκεμβρίου 14, 2009, 12:46:19 μμΙάκωβος από δω, Θωμάς παραπέρα...και στο τέλος θα δούμε και τη θεία μου τη χορεύτρια Γεια σου Δημήτρη με το μοντελιστικό σου οίστρο κατι εχω στο μυαλο μου
εντελως διαφορετικο απο τα συνηθισμενα
Γιαννη τα συνηθισμενα εννοω αυτα που φτιαχνω συνηθως βππ κλπστα τωρινα τωρα που πρεπει νατελειωσουν για να παμε σε αλλα..εξωτικαη αποθηκη ουτιλιτι στηθηκε 3 αρματα ετοιμα και προβαρω ενα δεντρο χωρις παραπονα:mrgreen:
Πέτρο εγώ το περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε DIM57 ->Τώρα με μπριζώνεις να διερευνήσω την εργογραφία σου. Και ξέρεις πολύ καλά ότι θα το κάνω μετά από όσα έχω δει Προχώρα και αν γίνεται μην τα πετάξεις όλα μαζί σε ένα ποστ γιατί υπάρχουν και όρια στις αντοχές μου έναντι των Keep modeling Γ.
Γιαννη θα το ξενυχτησουμε παλι?