0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Στο μεταξύ την έχω αυτή την φιγούρα και για να μπει σε θυρίδα από Panther θέλει τρίψιμο στα πόδια, αλλιώς δεν χωράει.
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιανουαρίου 17, 2010, 02:42:12 μμ... Στο μεταξύ την έχω αυτή την φιγούρα και για να μπει σε θυρίδα από Panther θέλει τρίψιμο στα πόδια, αλλιώς δεν χωράει.Στην αγοράζω γιατί θέλω να την βάλω σ'ένα πύργο para poli late, ... apo tous telefteous Για λέγε πόσα θες; Θα την πάρω εγώ και θα της βάλω τα πόδια σ'ένα παπούτσι.....
Για λέγε πόσα θες; Θα την πάρω εγώ και θα της βάλω τα πόδια σ'ένα παπούτσι.....
Εψαχνα για άσπρη αλλά δε βρήκα....
...Την έχω ας το πούμε βάψει..!
Τον Χρήστο ποιός θα τον εξυπηρετήσει?
Αν η φιγούρα δεν ήταν ρητίνη, θα σου έλεγα να τον αδυνατίσεις (τρίψιμο) λίγο στους γοφούς και μετά θα περνάει από όπου θες. Αλλά ΜΗΝ το κάνεις, μην μας πάθεις και τίποτα!
Απλώς από ό,τι ξέρω, η σκόνη της ρητίνης είναι καρικινογόνος, γι' αυτό το είπα......για να συνεχίσουμε να πειραζόμαστε!
Η μόνη παρενέργεια είναι ότι από τότε φτιάχνω μόνο αεροπλάνα!
Παράθεση από: Skywarp στις Ιανουαρίου 18, 2010, 02:26:09 μμΑπλώς από ό,τι ξέρω, η σκόνη της ρητίνης είναι καρικινογόνος, γι' αυτό το είπα......για να συνεχίσουμε να πειραζόμαστε!Η μόνη παρενέργεια είναι ότι από τότε φτιάχνω μόνο αεροπλάνα!
Το σκίσατε στο spam...
Για τον φιλο Πετρο, εγω χαθηκα αλλα εσυ μας τιμας σε αλλα φορουμ .....Πηρες τις απαντησεις σου και νασαι καλα που γελαμε στα αλλα φορουμ με αυτα που στελνεις και εισαι και νομικος...... { Και για να προλαβω την διαχειριση, αν εχει καποια απορια για τα λεγομενα μου στην διαθεση της με κειμενα ]
Παράθεση από: Jagdpanther στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:58:15 μμΓια τον φιλο Πετρο, εγω χαθηκα αλλα εσυ μας τιμας σε αλλα φορουμ .....Πηρες τις απαντησεις σου και νασαι καλα που γελαμε στα αλλα φορουμ με αυτα που στελνεις και εισαι και νομικος...... { Και για να προλαβω την διαχειριση, αν εχει καποια απορια για τα λεγομενα μου στην διαθεση της με κειμενα ] α, όλα κι όλα, φίλε Δημήτρη δεν είσαι δίκαιος να μας πεις τι γίνεται στα άλλα φόρα να γελάμε και μείς δεν είναι σωστό να γελάς μόνος σου χωρίς τους φίλους σου, πρέπει να ...διασκεδάσουμε και μεις
Πετρο θα συνεχιστει για πολυ αυτη η παρωδια ??? Αν εχετε διαφορες με τον Jagdpanzer να τις λυσετε εκτος MC εμεις δε φταιμε Κι ο Jagdpanther αν θελει να πυροδοτει εντασεις και να κανει επιδειξη γνωσεων με στυλακι ειρωνικο και απαξιωτικο νομιζω πως σε λαθος φορουμ βρισκετε.....επιτελους, λιγη σοβαροτητα.