Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1. Για μας τους ερασιτέχνες : Τα παιδιά που θα εκπροσωπήσουν τους συλλόγους IMPS Hellas, Αναχαίτηση, Απογείωση και εγω προσωπικά (

) θα έχουμε καρτελλάκι "PRESS" που θα τα παραλάβουμε στην πύλη για να μπορούμε να κινηθούμε πιό άνετα για τις φωτογραφίσεις. Ενδεχόμενες συμπληρωματικές οδηγίες, μέσα. Η λίστα έχει δωθεί απο το 2ο Γρ/ΤΕΕΠ με τη παραπάνω επισήμανση, αλλά επειδή αναμένεται αρκετός κόσμος (θεωρητικά ~500 άτομα) καλό είναι να τις ζητήσετε (τα "PRESS").

2. Το πτητικό κομμάτι είναι πολύ καλό με 2+2 Ε/Π, σε διάρκεια βγαινει 18-20'. Ειχα την ευκαιρία να δω τις φωτο του AETOC69 συν οτι άκουσα απο την περιγραφή των πληρωμάτων. Τέτοιους ελιγμούς ουτε οι Αμερικανοί δεν κάνουν... μου είπαν χαρακτηριστικά. Φυσικά υπάρχει static display. Οσοι, αν συμβεί, δεν εχουν το ειδικό καρτελλάκι, απο την θέση τους θα μπορούν να φωτογραφίσουν/βιντεοσκοπίσουν.
3. Ημουνα σήμερα απο τις 11.00 μέχρι τις 17.30. Χαμηλή νέφωση, βροχή, πολύ μουντάδα. Τα Απάτσι βγαίνουν σκούρα και γυαλιστερά...Ευελπιστούμε σε βελτίωση του καιρού και κατα προτίμηση οχι με νότιους ανέμους. Το προσωπικό (όλης της κλίμακας ιεραρχίας)

ΑΨΟΓΟ στα της προετοιμασίας!
4. Το ΚΨΜ θα λειτουργεί για patches και αναμνηστικά.
5. Για τα φαγητά κτλ δεν σας λέω...
6. Ραντεβού αύριο επι τόπου. Εγω θα είμαι απο τις 7.00

, ίσως και πιο νωρίς!
7. Καλό δρόμο σε όλους σας, μνήμες και μπαταρίες --> CHECK!