Αποστολέας Θέμα: F-16C BLOCK 52+ της KINETIC  (Αναγνώστηκε 32581 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: F-16C BLOCK 52+ της KINETIC
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 14, 2011, 02:26:46 μμ »
Σε ότι αφορά το "σωστό" ή καλύτερα "επιχειρησιακά ορθό" φόρτωμα του μοντέλου μας, καλό θα είναι να συμβουλευτούμε τη βιβλιογραφία, γιατί ο πίνακας που δίνει το κιτ, δείχνει μεν τους σωστούς φορείς αλλά δεν επισημαίνει άλλες "ιδιαιτερότητες" (όταν φέρεται το τάδε όπλο, δεν δύναται να φέρεται το δείνα κοκ). Πάντως, σύμφωνα με τα περιοδικά τα περισσότερα απο τα όπλα που δίνονται (εξαιρείται το ΑΙΜ-9Χ) τα διαθέτει (ή πρόκειται να τα παραλάβει) η ΠΑ, οπότε η συγκεκριμένη συλλογή είναι επίσης απο τα επιπλέον προσόντα του κιτ.

(συνεχίζεται)
Σ.Σ.
[/quote]

Καλησπέρα! Μήπως υπάρχουν οδηγίες με τους συνδυασμούς των οπλικών συστημάτων που μπορεί να φέρει το Block 52, κάποια photo? κάποιο link?

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 15, 2011, 12:01:36 μμ »
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα LANTIRN PODS (ΑΝ/ΑΑQ-13 & ΑΝ/ΑΑQ-14) τα φέρουν μόνο όταν είναι οπλισμένα με τις λεγόμενες "έξυπνες" βόμβες (GBU και jdam)?

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 15, 2011, 12:40:43 μμ »
οχι γιατι ειναι το ενα ατρακτιδιο νυχτερινης πλοηγησης και το αλλο καταδειξης στοχου μπορει να το φοραει και για το καθημερινο προγραμμα εκπαιδευσης
τωρα για αναχαιτιση δεν το φορανε τα  readiness

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 15, 2011, 01:19:35 μμ »
Καλημέρα σε όλους τους μοντελιστές. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος το συγκεκριμένο κιτ του θέματος και κυρίως ποιες οι εντυπώσεις του αν το έχει κατασκευάσει (εφαρμογή, λεπτομέρειες, αν διαθέτει πιλότο κτλ). Από ότι είδα το κιτ το διαθέτει μόνο  ο ΚΑΛΦΑΚΗΣ σε λίγο τσιμπιμένη τιμή. Αναμένω τις απαντήσεις σας. Καλό μοντελάρισμα σε όλους  ::salut::
φίλε μου μην μας αδικείς.
Η τιμή ΚΑΛΦΑΗΣ για το F-16 που αναφέρεις δεν είναι καθόλου μα καθόλου τσιμπημένη.
Είναι και ΜΕΙΩΜΕΝΗ !!!!!!!!!

Κοίτα την τιμή μας
http://www.e-kalfakis.gr/στατικα-μοντελα-αεροπορικα-αεροπλανα-συγχρονα-1/48-16c,haf-blk.52+-w/cft/600/iris-p-4585.html?sess=rsrtnetu3kg25m5000fksfigo2

Κοίτα και του HANNANTS
http://www.hannants.co.uk/product/K48028

βγάλε και τον ΦΠΑ και θα δείς να είναι η τιμή τους 14% πιο ακριβή από την τιμή ΚΑΛΦΑΚΗ.
 Μην μας βαράς σε παρακαλώ. Πες μας και ένα μπράβο, γιατί αυτές οι τιμές είναι χαμηλές από φιλότιμο και τίποτα άλλο.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος mousourgos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΔΡΑΜΑ
  • Aux Champs-Elysees
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 16, 2012, 10:19:46 πμ »
καλημερα σε ολους ειπα να αναστησω το θεμα γιατι εχω ξεκινησει το εν λογω μοντελο και εχω σκαλωσει.
Ενω αποφασισα να το φορτωσω με 2 harm 2 aim 120 2 iris t και μια centerline βλεπω πως ενω στις οδηγιες δινει αριθμους για τα decals των harm αυτα δεν υπαρχουν στην καρτελα
δηλαδη η καρτελα δεν εχει decals για harm το ιδιο και για iris t, για ριξτε καμια ιδεα τωρα τι κανουμε? εναλλακτικα τι φορτιο μπορω να βαλω αλλα χωρις προσθηκη lantirn( μου φαινεται οι χαλαει τη σιλουετα του f-16 και δε το θελω)
Fly On Your Way Like An Eagle

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 16, 2012, 11:27:29 πμ »
στις οδηγιες δινει αριθμους για τα decals των harm αυτα δεν υπαρχουν στην καρτελα
δηλαδη η καρτελα δεν εχει decals για harm το ιδιο και για iris

Λάθος της Κινέτικ δηλαδή;
Spoiler (hover to show)
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

• Scale 1/72
  • *
  • Aux Champs-Elysees
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 16, 2012, 03:15:23 μμ »
ναι ειναι λιγο ανω κατω η Kinetic. κατι μου λεει οτι και η σημανση των αμρααμ ειναι λαθος χρωμα γιατι ενω δινει η κινετικ κιτρινο-κοκκινο σε μια φωτο απο ελληνικο βλεπω μπλε λωριδες.

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 16, 2012, 03:31:33 μμ »
ναι ειναι λιγο ανω κατω η Kinetic. κατι μου λεει οτι και η σημανση των αμρααμ ειναι λαθος χρωμα γιατι ενω δινει η κινετικ κιτρινο-κοκκινο σε μια φωτο απο ελληνικο βλεπω μπλε λωριδες.

Κίτρινο και κόκκινο είναι όταν ο πύραυλος είναι ενεργός και μπλε όταν είναι εκπαιδευτικός.

• Scale 1/72
  • *
  • Aux Champs-Elysees
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 16, 2012, 03:49:48 μμ »
ok ευχαριστω για την διευκρινηση

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #134 στις: Ιουνίου 16, 2012, 04:11:54 μμ »
 (μιλαω σαν οπλουργος στην Π.Α που ειμαι)
στους πυραυλους και γενικα στα πυρομαχικα τα χρωματα ειναι για να δειξουν τον τυπο του εκρηκτικου

yellow  high explosive
brown low explosive
blue practice (inert)
light red  incendiary  εμπρηστικά

και πολλα αλλα

οποτε οχι κοκκινες ριγες

• Scale 1/72
  • *
  • Aux Champs-Elysees
« Απάντηση #135 στις: Ιουνίου 16, 2012, 08:49:58 μμ »
σωστος ο τρελας. Με ξενερωσε το κιτ που δε μπορω να βαλω harm. θα το κανω αναχαιτησης με 2 iris t 2amraam 1 centerline 2 cft's

Tags: f-16c block 52