Συγνωμη παιδες για το αποτομο κοψιμο.
Αφου ξεραθει ο χαρτοπολτος , απλωνουμε την σιλικονη και μετα με ενα υγρο δαχτυλο (ειπαμε χρησιμοποιοθμε την σιλικονη που να διαλυεται με το νερο) την τριβοθμε απαλα για να δωσουμε την υφη και να απλωθει ωραια και ισομερως.Οταν στεγνωσει , τοτε απλα την βαφουμε με το χρςμα της αρεσκειας μας.Εγω παω συνηθως για βαθια μπλε-μαυρα χρωματα.Αφοθ στεγνωσει το χρωμα τοτε για να πετυχουμε την γυαλαδα , μπορουμε να ακολουθησουμε διαφορους οδους.Εγω την περναω ενα χερι με μιξαρισμενο μαυρο-μπλε βιτρο χρωμα.Οσο ποιο παχυρευστο και σκουρο το χερι , τοσο ποιο ʽʽβαθιᨨ θα ειναι η αισθηση στην θαλασσα μας.
Τα κυματα ειναι σχετικα απλα, αλλα θελουν αρκετη εξασκηση.Οταν πλεον ξεραθει και το βιτρο χρωμα πιανουμε την αλλη σιλικονη (αυτην που δεν βαφεται) απλωνουμε λιγακι με το δαχτυλο στα σημεια που υελουμε να εχει κυματα με αφρους και μετα περνουμε βαμβακι κε το απλωνουμε να κολησει .Οταν κολισει περναμε μια γενναια δωση με σιλικονι απο πανο με το δαχτυλο μας ξανα , μεχρι να σκεπασουμε ολο το βαμβακι.Τα σχηματα των αφρων ειναι κατι το οποιο ο καθενας πρεπει να πειραματισθει μονοσ του πως θα τα πετυχει, εγω μονο την τεχνικη μπορω να σας πω.
Θα προσπαθησω να βγαλω και μερικες φοτο για να γινω ποιο κατανοητος.