Αποστολέας Θέμα: Ghana Air force ?????? 1/72  (Αναγνώστηκε 6600 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Ghana Air force ?????? 1/72
« στις: Νοεμβρίου 29, 2009, 09:01:46 μμ »
    -Εμπρός ,φώναξε.
     Στεκόταν εμπρός στο παράθυρο θαυμάζοντας την αραιή πρωινή υγρασία που ετοιμαζόταν κι αυτή να αποχωρήσει πάνω από τον διάδρομο του αεροδρομίου της ʼκκρα. Κοίταξε το ρολόι του. Ακριβώς 6,10. ʼλλη μια ηλιόλουστη, ζεστή μέρα ξημέρωνε. Αν και πλέον είχε το προνόμιο να πηγαίνει στην υπηρεσία του ότι ώρα ήθελε, εκείνος συνήθιζε να φτάνει πρώτος και πολύ νωρίς. Ίσως να έφταιγαν τα παιδικά του χρόνια στο χωριό όπου οι άνθρωποι ζούσαν, αν ήταν ζωή αυτό, μόνο όσο ο ήλιος βρισκόταν στον ουρανό.
Η πόρτα άνοιξε σχεδόν αθόρυβα, ο σμηνίτης μπήκε, άφησε πάνω στο γραφείο ένα φαξ και τον δίσκο με μια κανάτα γεμάτη λεμονάδα, χαιρέτησε στρατιωτικά και βγήκε από το γραφείο κλείνοντας πίσω του την πόρτα το ίδιο αθόρυβα όπως όταν μπήκε.
Το γραφείο έμεινε και πάλι στην ησυχία. Μόνο ο τρελός χορός που χόρευαν τα παγάκια μέσα στην κανάτα ακουγόταν.
Ξαναθυμήθηκε το χωριό του. Τα περισσότερα παιδιά εκεί δεν έχουν ακόμα πρόσβαση σε καθαρό νερό, δεν ξέρουν τι σημαίνει νοσοκομείο ούτε κανόνες υγιεινής  και πολλά από αυτά πεθαίνουν πρίν από τα πέντε τους χρόνια. Κι εκείνος είχε παγάκια στην λεμονάδα του.
     Γύρισε προς το γραφείο του και η ματιά του έμεινε σ΄ εκείνο το τόσο δα πινακιδάκι που έγραφε «AIR VICE MARCHAL».
Ούτε είχε καταλάβει ποτέ πώς κατάφερε να φύγει ξυπόλητος από το χωριό του στα σύνορα της χώρας με την Μπουργκίνα Φάσο (τότε λεγόταν ʼνω Βόλτα)  και σήμερα να είναι αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας της πατρίδας του.
Όμως το πίστεψε από την πρώτη μέρα που είχε δεί αεροπλάνο να πετάει πάνω από το χωριό του (μόνο όταν έγινε αεροπόρος κατάλαβε πως ήταν ένα chipmunk) πως όλη του η ζωή θα ήταν ένας αγώνας για να οδηγήσει μια μέρα ένα τέτοιο.
Τα είχε καταφέρει και με το παραπάνω.
    Κάθισε στο γραφείο και πρίν γεμίσει το ποτήρι του με την παγωμένη λεμονάδα, είδε το φαξ που είχε αφήσει ο σμηνίτης.
Πάλι αυτοί οι διαβολοευρωπαίοι σκέφτηκε......Ήξερε καλά τι ήθελαν.
Εμείς δεν έχουμε να φάμε κι αυτοί θέλουν αεροπλάνα για να παίζουν παιχνιδάκια.  
    Πρίν προλάβει να διαβάσει το φαξ χτύπησε το τηλέφωνο........
  -Εμπρός
  -ʼκουσε με προσεκτικά, ακούστηκε αυστηρή η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής.
  -Κύριε πρόεδρε.........ψέλισε
  -Υπάρχει μεγάλη πολιτική ανάγκη να πάρουμε με το μέρος μας τον αρχηγό της φυλής των «Γκα».Ξέρεις ότι ο πρωτότοκος γιός του είναι πιλότος. Πρέπει να τον εντάξεις αμέσως στην πολεμική αεροπορία. Είναι θέμα ζωής ή θανάτου. Θα είναι στο γραφείο σου αύριο. Τοποθέτησέ τον όπου νομίζεις  είπε κι έκλεισε το τηλέφωνο.  
    Έμεινε άφωνος. Ναι θυμόταν πως ο νεαρός ήταν πιλότος. Πώς να το ξεχνούσε άλλωστε, αφού ακόμα και σήμερα οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίες έλεγαν σαν ανέκδοτο την ικανότητα του εν λόγω νεαρού να συγκρουστεί με το Cessna του με πέντε αεροπλάνα στην πίστα του αεροδρομίου biggin hill του Λονδίνου μέχρι τελικά να σταματήσει πάνω στο πολυτελές αυτοκίνητο ιδιοκτήτη μεγάλου πολυκαταστήματος.
Τι να τον έκανε, πού να τον τοποθετούσε ?  Δεν είχε και πολλές επιλογές. Κοίταξε την διαθεσιμότητα των αεροσκαφών.........

L-29                    8 από 12 ......αποκλείεται
SA 316 B            4 από  6......σιγά μην μπεί σε ελικόπτερο
BELL 212-412   3 από  3.......τα ίδια.          
MB 326 F           5 από  9 ......άλλο
MB 326KG         4 από 6.......παρακάτω
MB 339 A           2 από 4.......ούτε κουβέντα
F 27  400-600     5 από 5.......ολοκαίνουρια ,με τίποτα

Η λίστα είχε σχεδόν ολοκληρωθεί. Μια σειρά είχε απομείνει..........
Κοίταξε, ξανακοίταξε, άλλες επιλογές δεν είχε...........
Αυτό λοιπόν κι ο θεός βοηθός. Στο κάτω κάτω από το να το πάρουν οι Αυστριακοί για να κάνουν βόλτες στις ʼλπεις..........ας μπεί αυτός συγκυβερνήτης κι ας ελπίσω πως όλα θα πάνε καλά.
Διάβασε και την τελευταία γραμμή της λίστας.

SHORTS  SC-7 SKYVAN 3M

Το κιτ φίλοι μου είναι το γνωστό της airfix. Τί άλλο άλλωστε..........?
  Ήμουν από τους τυχερούς που μου έκατσε κιτ που δεν χρειάστηκε καθόλου στόκο καί η κατασκευή πήγε ανέλπιστα καλά.Ένα θεματάκι υπάρχει εκεί στην ένωση των διαφανών με την άτρακτο,αλλά να μην είμαστε καί πλεονέκτες. Airfix είπαμε, μην ξεχνιόμαστε.......

:lol:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: Ghana air force ?????? 1/72
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 29, 2009, 09:49:53 μμ »
Ήθελα να ήξερα πού πας και τα βρίσκεις αυτά.
 ::icon_thumright::
Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 29, 2009, 10:01:56 μμ »
Καλή συνέχεια κύριε σκηνοθέτη!
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 29, 2009, 10:13:08 μμ »
Καλή αρχή Νικόλα    ::icon_thumright::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 12:27:17 πμ »
Μάστα,βάζουμε τον gkontog να γράψει το κείμενο τον υιό να φτιάξει το αεροπλάνο,αλήθεια ο ροκάς ή ο κλασικός το έφτιαξε, και εμείς λαμβάνουμε τα εύσημα,α καλά έτσι μοντελάρο κι εγώ...... ::glossa::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

:wink: 

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 01:10:56 μμ »
Μάστα,βάζουμε τον gkontog να γράψει το κείμενο τον υιό να φτιάξει το αεροπλάνο,αλήθεια ο ροκάς ή ο κλασικός το έφτιαξε, και εμείς λαμβάνουμε τα εύσημα,α καλά έτσι μοντελάρο κι εγώ...... ::glossa::

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Πεστα χρυσόστομε... να αγιάσει το στόμα σου...  :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αν τα έλεγα εγώ θα με.....  ::nutkick::

Να δούμε ρε πότε (για λόγους ευθυξίας, μετά από τόση καζούρα), θα ασχοληθείς με κάτι μεγαλύτερο  ::glossa::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 02:19:19 μμ »
λοιπον ....εχω το ιδιο...και σκεφτομαι να κανω της Ολυμπιακης...... λοιπον..... απ οτι βλεπω το εχεις καταφέρει μια χαρα....... τελειο μπορώ να πω οτι ειναι...
λοιπον το μόνο που θελω λεπτομεριες και κόλπα που εκανες για να κάτσει καλα σαν κατασκευή.... γιατι σιγουρα και καποιος αλλος εκτος απο εμενα θα θελει να το φτιάξει σωστα και γρήγορα.
λοιπον.....η εμεπειρια καιρος ειναι να μιλησει.....σωστα????  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 03:47:35 μμ »

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Πεστα χρυσόστομε... να αγιάσει το στόμα σου...  :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αν τα έλεγα εγώ θα με.....  ::nutkick::

Να δούμε ρε πότε (για λόγους ευθυξίας, μετά από τόση καζούρα), θα ασχοληθείς με κάτι μεγαλύτερο  ::glossa::

Αααααααα!!! Να λοιπόν και άλλες αλήθειες που βγαίνουν στο φως. Εμένα μάλιστα μου κάνει και για κατασκευή του gkontog - πληρωμένο project/ καρφωτή ανάθεση!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 05:10:04 μμ »
Πως λες να το βάψεις ? Απο τοι βλέπω στο airliners, υπάρχουν 2 επιλογές
http://www.airliners.net/photo/Ghana---Air/Short-SC-7-Skyvan/1285963/L/
http://www.airliners.net/photo/Ghana---Air/Short-SC-7-Skyvan/1285962/L/

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 12:37:42 πμ »
λοιπον ....εχω το ιδιο...και σκεφτομαι να κανω της Ολυμπιακης...... λοιπον..... απ οτι βλεπω το εχεις καταφέρει μια χαρα....... τελειο μπορώ να πω οτι ειναι...
λοιπον το μόνο που θελω λεπτομεριες και κόλπα που εκανες για να κάτσει καλα σαν κατασκευή.... γιατι σιγουρα και καποιος αλλος εκτος απο εμενα θα θελει να το φτιάξει σωστα και γρήγορα.
λοιπον.....η εμεπειρια καιρος ειναι να μιλησει.....σωστα????  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλέ μου φίλε σ' ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια,αλλά το μοντελάκι έχει καλή εφαρμογή καί δεν χρειάστηκε κανένα κόλπο γιά να κάτσει καλά.Ένα προβληματάκι βρίσκεται στην οροφή της καμπίνας,αλλά με μιά δυό δοκιμές έρχεται στα ίσα του.Επίσης λίγη προσοχή χρειάζεται στα παράθυρα της ατράκτου καθώς δεν είναι όλα ίδια.Κατά τ' άλλα πάει μόνο του.

Πως λες να το βάψεις ? Απο τοι βλέπω στο airliners, υπάρχουν 2 επιλογές
http://www.airliners.net/photo/Ghana---Air/Short-SC-7-Skyvan/1285963/L/

Γιάννο αν ήθελα να το κάνω λευκό,θα το έκανα με τα χρώματα της Ολυμπιακής που έχω καί τα σήματα έτοιμα.Αν προσέξεις,το μόνο που ουσιαστικά αλλάζει είναι η ρίγα.Το Ελληνικό έχει μπλε ρίγα ενώ το Γκανέζικο κόκκινη.
   Το ανοιχτό χρώμα της παραλλαγής μοιάζει με χακί...........
   Προτάσεις επ' αυτού..........?

Όσο γιά κάτι τύπους ονόματι....LIVERPOOL, jet72 καί Κώστας Α.Β...........απλά σας αγνοώ καί σας λέω να.........φυλάγεστε. ::glossa::
   Τους υπόλοιπους,σας ευχαριστώ πολύ. :D

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:07:13 πμ »
   Όσο γιά κάτι τύπους ονόματι....LIVERPOOL, jet72 καί Κώστας Α.Β...........απλά σας αγνοώ καί σας λέω να.........φυλάγεστε. ::glossa::
Ναι σιγά! Πες τώρα ότι θα μας "καταγγείλεις" κιόλας να φοβηθούμε! Χα!

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 11:22:32 πμ »

Καλέ μου φίλε σ' ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια,αλλά το μοντελάκι έχει καλή εφαρμογή καί δεν χρειάστηκε κανένα κόλπο γιά να κάτσει καλά.Ένα προβληματάκι βρίσκεται στην οροφή της καμπίνας,αλλά με μιά δυό δοκιμές έρχεται στα ίσα του.Επίσης λίγη προσοχή χρειάζεται στα παράθυρα της ατράκτου καθώς δεν είναι όλα ίδια.Κατά τ' άλλα πάει μόνο του.

παντως το πλαστικο ειναι λιγακι τσίχλα......για αυτο το φοβαμαι μην λιωσει σαν βουτηρενιο...
παντως εγω δεν το κανω κατι περαν απο ολυμπιακη.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
παντως υπεροχο το εκανες.....και ασε τους αλλους να γρινιαζουν..... χεχεχε :mrgreen: :mrgreen:
παντως αν ξαναβρω θα το ξαναγορασω ενα τετοιο για να κρατησω τα σηματα για το Dornier.

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:28:06 μμ »
Ομορφιές...!

Καλή αρχή  ::icon_thumright::

::eusa_clap::
 ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:47:36 μμ »
Παράθεση
   Τους υπόλοιπους,σας ευχαριστώ πολύ. :D

Σε ζηλεύουν φίλε μου.  :oops:

Αυτός ο  ::sofos11:: (o liverpoolpool) ειναι!!!!!!!!  :twisted:

Πολύ καλή δουλειά σε όλα (απο arlekin  :mrgreen: μέχρι μοντέλλο)  ::icon_thumright:: Για συνέχα το να δούμε και το τέλος !!!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 03:13:43 μμ »
Spoiler (hover to show)
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 05:17:15 μμ »
Πολυ ωραιο θεμα Νικολα και πολυ ομορφη κατασκευη.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Τα γραμματα πως θα τα φτιαξεις? (Ghana Air Force) Ειναι και σε λευκο χρωμα... :roll:
Αν εχεις χαλκομανιες τοτε οκ, αλλα αν φτιαξεις homemade decals κι εχεις καποια ιδεα για λευκα γραμματα για ριχτη, γιατι κι εγω εχω ενα αναλογο διλημμα.
Νώντας

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 06:42:16 μμ »
   Επειδή απ΄ότι βλέπω ορισμένοι εδω μέσα εξακολουθούν να συμπεριφέρονται απαξιωτικά  :shock: ::glossa:: ::glossa:: θα αναγκαστώ να προβώ σε καταγγελίες στο ανάλογο τόπικ. :twisted: :twisted:

παντως το πλαστικο ειναι λιγακι τσίχλα......για αυτο το φοβαμαι μην λιωσει σαν βουτηρενιο...
παντως εγω δεν το κανω κατι περαν απο ολυμπιακη.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
παντως υπεροχο το εκανες.....και ασε τους αλλους να γρινιαζουν..... χεχεχε :mrgreen: :mrgreen:
παντως αν ξαναβρω θα το ξαναγορασω ενα τετοιο για να κρατησω τα σηματα για το Dornier.

Το πλαστικό είναι μιά χαρα καί γενικά το κιτ είναι εύκολο.Μην φοβάσαι τίποτα καί προχώρα.Εάν χρειάζεσαι διπλά σήματα γιά το dornier,ξεκίνα τα καί τα δύο καί όταν θα έχεις βάψει θα σου δώσω τα σήματα που μου περισεύουν. :twisted: :twisted:

Πολυ ωραιο θεμα Νικολα και πολυ ομορφη κατασκευη.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Τα γραμματα πως θα τα φτιαξεις? (Ghana Air Force) Ειναι και σε λευκο χρωμα... :roll:
Αν εχεις χαλκομανιες τοτε οκ, αλλα αν φτιαξεις homemade decals κι εχεις καποια ιδεα για λευκα γραμματα για ριχτη, γιατι κι εγω εχω ενα αναλογο διλημμα.

Δεν θα πάω σε χαλκομανίες γιατί δεν έχω τέτοια δυνατότητα.Έχω αποφασίσει να φτιάξω μιά ανάλογη μάσκα καί να βάψω απ΄ ευθείας. :?

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 04, 2009, 09:26:50 πμ »
Παράθεση
  Δεν θα πάω σε χαλκομανίες γιατί δεν έχω τέτοια δυνατότητα.Έχω αποφασίσει να φτιάξω μιά ανάλογη μάσκα καί να βάψω απ΄ ευθείας.

Το εχω σκεφτει κι εγω, αλλα δεν ειμαι καθολου καλος στο κοψιμο των μασκων και βγαινει χαλια. Αναμενω την δικη σου τεχνικη με τις μασκες (στην πραξη  :lol:) για να εμπνευστω  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 04, 2009, 10:07:06 πμ »
Νίκο έχεις φωτό από το πραγματικό που θες να φτιάξεις; Έτσι για να πάρουμε την ιδέα...

Επειδή απ΄ότι βλέπω ορισμένοι εδω μέσα εξακολουθούν να συμπεριφέρονται απαξιωτικά  :shock: ::glossa:: ::glossa:: θα αναγκαστώ να προβώ σε καταγγελίες στο ανάλογο τόπικ. :twisted: :twisted:

Τιιιι έγινε; Απειλές στον άερα;  ::glossa::

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 04, 2009, 01:36:54 μμ »

Αυτή είναι η παραλλαγή που θέλω να φτιάξω.Τίποτα το ιδιαίτερο,μιά απλή διχρωμία. Αυτό όμως που δεν έχω αποφασίσει είναι το πόσο μακρυά πρέπει (ή θέλω) να φτάσω σε φθορές. Κι αυτό γιατί η παραπάνω φωτογραφία είναι από την εποχή που το αεροπλάνο δεν είχε ακόμα παραδοθεί στην Γκάνα.Αν δείτε πως τα είχαν καταντήσει οι Γκανέζοι μετά από κάμποσο καιρό χρήσης θα τα λυπηθείτε.Θα ανεβάσω σχετικό link το απόγευμα.

Οι φθορές που κάνουν οι αρματάδες στα panzer τους δεν είναι τίποτα μπροστά στις κόκκινες λάσπες καί σκόνες της...........Γκανέζικης υπαίθρου.  :evil:

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 04, 2009, 04:03:46 μμ »
Διαβαζα και διαβαζα στην αρχη και λεώ που το πάει που το πάει....και να λοιπόν :wink:

Καλή συνέχεια!
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 04, 2009, 04:14:22 μμ »

Οι φθορές που κάνουν οι αρματάδες στα panzer τους δεν είναι τίποτα μπροστά στις κόκκινες λάσπες καί σκόνες της...........Γκανέζικης υπαίθρου.  :evil:

και της Ολυμπιακης να φτιάξεις....μην νομίζεις οτι θα ειχε καμια διαφορα σε βρώμα..... κοτετσια και αυτα θα τα εχουν κανει ......χαχαχαχαχαχαχα

οσο για τα σήματα...... στα αγοραζω.... γιατι για να το φτιάξω τωρα......τρίχες......χεχεχε :mrgreen: :mrgreen:

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:11:13 μμ »
  Ιδού λοιπόν,όπως σας είχα υποσχεθεί,τα χάλια των skyvan μετά από καιρό χρήσης στην Γκανέζικη αεροπορία.

Επίσης προσέξτε πως σ' αυτή την φωτογραφία το ghana air force είναι κίτρινο.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:18:38 μμ »
Τουλάχιστον είναι εύκολα τα roundels: ισπανικά με διαφορετική τελεία...

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:20:26 μμ »
Τουλάχιστον είναι εύκολα τα roundels: ισπανικά με διαφορετική τελεία...

::icon_thumright:: :twisted: :twisted:

...............καί από ένα μαύρο αστέρι στη μεσαία ρίγα στο ουραίο. ::salut::

Tags: