Αποστολέας Θέμα: Ghana Air force ?????? 1/72  (Αναγνώστηκε 6076 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Ghana air force ?????? 1/72
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 05:24:59 μμ »
         Αγαπητοί συνάδελφοι γειά σας.

Εν μέσω γιορτινών ημερών,κοπροσκυλιάσματος καί σουρσίματος από κρεβάτι σε τραπέζι καί πίσω,κάπου κατάφερα να ασχοληθώ καί με το διαβολάκι της AIRFIX που παρ' όλο που δεν με έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα,δεν λέει να τελειώσει.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εφαρμογή της διαφανούς καλύπτρας με την άτρακτο.Μεγάλα σκαλοπάτια που δύσκολα διορθώνονται.Ισιώνεις την μία πλευρά,χαλάνε οι άλλες δύο.Αφιέρωσα πολύ χρόνο εκεί αλλά..........Δεν πειράζει,προχωράμε.

Το καφέ είχε "πέσει" εδώ καί μέρες,σήμερα νωρίς το πρωί έβαψα καί το πράσινο.Όπως καταλαβαίνετε συγκεκριμένες οδηγίες περί των χρωμάτων της Γκανέζικης αεροπορίας δεν έχω,άρα το πήγα κατ' εκτίμηση,σύμφωνα με κάποιες φωτογραφίες που έχω.

Η έως τώρα κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω.Η ιδέα μου όμως είναι να το προχωρήσω με πολλές φθορές,λόγω της σκληρής χρήσης του αεροπλάνου,ίσως καί να το αφήσω "παρατημένο" σε μιά άκρη του αεροδρομίου της 'Ακκρα.

Αυτά γιά φέτος. Αύριο έχει αναχώρηση,οπότε γιά το skyvan θα τα ξαναπούμε του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 09:45:15 μμ »
 :shock: Ωραίο είναι  ::eusa_clap:: και τεράάάάάστιο  :shock:  αλήθεια κάνε μας μια χάρη,βάλτο δίπλα σου και βγάλτο μια φωτογραφεία να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισις............ ::glossa:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::  ::glossa::

::eusa_whistle::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 10:23:52 μμ »
 μια χαρά το πας....... άντε και τουχρόνου το τελειώνεις ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 02:26:45 μμ »
Πως λες να το βάψεις ? Απο τοι βλέπω στο airliners, υπάρχουν 2 επιλογές
http://www.airliners.net/photo/Ghana---Air/Short-SC-7-Skyvan/1285963/L/
http://www.airliners.net/photo/Ghana---Air/Short-SC-7-Skyvan/1285962/L/

Μήπως κάποιος αγαπητός συνάδελφος μπορεί να αναγνωρίσει στις παραπάνω φωτογραφίες την γραμματοσειρά με την οποία είναι γραμμένο το 'GHANA AIR FORCE'  ?
   Αν κι έχω προχωρήσει αρκετά τις μάσκες γιά να βάψω τα γράμματα,οι πρώτες δοκιμές δεν με ικανοποιούν ιδιάιτερα,οπότε σκέφτομαι κι άλλες λύσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 09:01:47 μμ »
   Αγαπητοί συννάδελφοι.

Καταγγέλω από το παρών βήμα τα κατά τ' άλλα αξιόλογα μέλη του φόρουμ τούτου κ.κ. gkontog καί Nikos Tsitsos, οι οποίοι παρ' όλο που έχουν αναλάβει εργολαβικώς (καί μάλιστα με απ' ευθείας ανάθεση) την κατασκευή υποσυστημάτων του skyvan με το οποίο μετέχω σ΄αυτό το G.B.,δυστυχώς καθυστερούν την παράδοση με αποτέλεσμα την αντίστοιχη καθυστέρηση του όλου project.

Μετά το Α380 καί το Α350 τώρα καί το skyvan μου πλήτεται από την κρίση.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 09:14:13 μμ »
Αθάνατε Ελληνάρα :!:
Μια ζωή οι υποκατασκευαστές φταίνε που ο κατασκευαστής δε μπορεί να τελειώσει στην ώρα του το έργο :!:
 :mrgreen:
Ντροπή και αίσχος :!:
Τσίμπησες το χρήμα και τώρα πας να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.....
Αν σου φταίνε τα 2 παλικάρια να χρησιμοποιήσεις τον jim-eta.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 09:24:16 μμ »
Αθάνατε Ελληνάρα :!:
Μια ζωή οι υποκατασκευαστές φταίνε που ο κατασκευαστής δε μπορεί να τελειώσει στην ώρα του το έργο :!:
Ντροπή και αίσχος :!:
Τσίμπησες το χρήμα και τώρα πας να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.....
Αν σου φταίνε τα 2 παλικάρια να χρησιμοποιήσεις τον jim-eta.

Δεν έχω ανάγκη να χρησιμοποιήσω τον jim-eta.Μπορώ να καθαρίσω καί μόνος μου. Άλλωστε ο Jιm φεύγει αύριο προς Λονδίνο μεριά γιά να παρουσιάσει τα νέα ντε-φιλέ, των πιό διάσημων μόδιστρων.  :shock: :shock:
      Το χρήμα που αναφέρεις το τσίμπησα μεν...........όμως μεγάλο μέρος του ποσού δόθηκε στον διαιτολόγο του gkontog προκειμένου να δεχτεί να τον αναλάβει.Φοβόταν βλέπεις ο άνθρωπος. :evil: :evil:
      Όσο γιά τον Τσίτσο.........παρακαλώντας ερχόταν γιά να μπεί στην κοινοπραξία.Οι μετοχές του στον χώρο της αεροδιαστημικής βιομηχανίας θα εκτοξευτούν (αν φυσικά παραδώσει έγκαιρα το έργο)...........

Κατα τ' άλλα,εγώ έτοιμος είμαι..........

Tags: