Ευχαριστω για τα σχολια παιδες.
ΥΓ1: με εσενα τζιμαρα αλαβανε θα τα πουμε απο κοντα

ΥΓ2: Γιαννη...θα πετυχει. Παρακατω θα γραψω τι αλλο ανακαλυψα για το συγκεκριμενο κολπο μιας και ειμαι μαζοχας. Αποτελεσμα...εγγυηση. Τωρα αν δεν πετυχει...χμμμμμ δεν θελω να φανταστω τι με περιμενει

ΥΓ3: Μητσο (117Τacan);!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!......χρονια και ζαμανια βρε παιδι (και ακομη περιμενεις το πιλοτηριο του Su-27...απαραδεκτος το ξερω). Σε μεγαλη κλιμακα ισως εχεις δικιο και το σατινε να ταιριαζει καλυτερα. Σε μικρη κλιμακα ομως το gloss βοηθαει καλητερα στο να φαινεται το εσωτερικο του αεροαγωγου καθως ανακλα περισσοτερο φως. Ετσι και αλλοιως...δεν βρηκα σατινε, και απο οτι μου ειπαν στο μαγαζι, στην ελλαδα σταματησαν να εισαγωνται και λατεξ χρωματα (οπως αυτο που χρησιμοποιει ο τυπος στο λινκ που εβαλες και απο οπου ειδα την τεχνικη). Ε και στην τελικη τι gloss τι σατινε. Λευκο να ειναι και να μην μας βγαζει το λαδι στο βαψιμο, αυτο εχει σημασια!!!!
Αφου λοιπον ειμαι μαζοχας...και γιατι κατι δεν μου καθοταν καλα στην πρωτη προσπαθεια..αποφασισα να τον ξεβαψω και να κανω την διαδικασια απο την αρχη: Συμπερασματα:
1)Το φορνετ κανει θαυματα ακομη και σε χρωματα τοιχου!!! (μην κανετε την λαλακια και ψεκασετε τοιχο..θα δειτε τα τουβλα να σας χαμογελανε)
2)Πριν κολλησετε τα μισα των εισαγωγων καλο ειναι να τα περασετε ενα χερι με 300-αρι ντουκοχαρτο. Δεν χρειαζεται να τα λειανετε. Η σαγρε επιφανεια απο το 300-αρι κανει το χρωμα να πιανει καλητερα
3)Χρονος παραμονης χρωματος στην εισαγωγη. Ξεχαστε το 5-λεπτο. Αφηστε το χρωμα τουλαχιστον ενα 15-λεπτο με 20-λεπτο μεσα στην εισαγωγη. Πηζει περισσοτερο και δεν θα σας αφησει thin spots. Φωτο αυριο..καθως σημερα ητανμερα πηξιματος