0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε φίλε αφού εγώ θα τις έπαιρνα
.... στα πέναλντυ δηλαδή !!!
Παράθεση από: Ni_Kos στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:28:34 πμ.... στα πέναλντυ δηλαδή !!! και μπαίνουν όλα τα άτιμα.... και τραβάει ο αγώνας
Στο είπα βρε Νικόλα οτι μέχρι το Πάσχα(φέτος) θα τα εχειςέτοιμα όλα
Παράθεση από: athor1972 στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:48:41 πμΣτο είπα βρε Νικόλα οτι μέχρι το Πάσχα(φέτος) θα τα εχειςέτοιμα όλα Γιώργο, εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ...... μπορεί να στολίσουμε και δέντρο πάλι !!!
Παράθεση από: Ni_Kos στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:54:38 πμΠαράθεση από: athor1972 στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:48:41 πμΣτο είπα βρε Νικόλα οτι μέχρι το Πάσχα(φέτος) θα τα εχειςέτοιμα όλα Γιώργο, εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ...... μπορεί να στολίσουμε και δέντρο πάλι !!! Ασε βρε Νικόλα ,μαλλόν θα φτιάξεις και διοραματάκι με δεντράκια, λέω εγώ. Μια χαρα τα πάς
Παράθεση από: athor1972 στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 02:01:34 πμΠαράθεση από: Ni_Kos στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:54:38 πμΠαράθεση από: athor1972 στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:48:41 πμΣτο είπα βρε Νικόλα οτι μέχρι το Πάσχα(φέτος) θα τα εχειςέτοιμα όλα Γιώργο, εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ...... μπορεί να στολίσουμε και δέντρο πάλι !!! Ασε βρε Νικόλα ,μαλλόν θα φτιάξεις και διοραματάκι με δεντράκια, λέω εγώ. Μια χαρα τα πάς Που το κατάλαβες Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο Land Rover και τη ζωο-παρέα θα ήθελα, κάποια στιγμή αργότερα (σε ... 10 - 15 χρόνια ), να τα βάλω σε κάποιον χωματόδρομο μέσα σε χωράφι !!! Θα είναι και η πρώτη μου απόπειρα απλού διοράματος, αν και το μέγεθος είναι ένα θέμα
Παράθεση από: Ni_Kos στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 02:10:45 πμ Που το κατάλαβες Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο Land Rover και τη ζωο-παρέα θα ήθελα, κάποια στιγμή αργότερα (σε ... 10 - 15 χρόνια ), να τα βάλω σε κάποιον χωματόδρομο μέσα σε χωράφι !!! Θα είναι και η πρώτη μου απόπειρα απλού διοράματος, αν και το μέγεθος είναι ένα θέμα Μάλλον θα βάλεις κανονικό δεντράκι απο την εξοχή
Που το κατάλαβες Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο Land Rover και τη ζωο-παρέα θα ήθελα, κάποια στιγμή αργότερα (σε ... 10 - 15 χρόνια ), να τα βάλω σε κάποιον χωματόδρομο μέσα σε χωράφι !!! Θα είναι και η πρώτη μου απόπειρα απλού διοράματος, αν και το μέγεθος είναι ένα θέμα
Τα τρια γουρουνακια οταν τελειωσεις μονο σαν ζαμπον θα χωρανε στο οχημακαι θα σου μεινει ο κακος λυκος ο βρωμερος