0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: c.nemo στις Ιανουαρίου 06, 2010, 07:34:05 μμΕπόνενο project πρώτα ο Θεός.......[ Εύχομαι εσύ να το ..... βάψεις τουλάχιστον !!!!! Κι επειδή δεν το βλέπω να πετάει, αν χρειαστείς άλλο ελικόπτερο να το μεταφέρει, έχω ένα (ανατολικού τύπου ) υπόψη μου ...
Επόνενο project πρώτα ο Θεός.......[
Φίλε και αδερφέ μου Δημήτρη τι μου λες τώρα.Εγω βλέπω τις κατασκευές σου και θέλω να πιάσω χάλυβα ,να κάνω wash και λασπούρα και να μην υπάρχει θάλασσα να τα ξεπλύνει.Τι να λέμε για την σκηνοθεσία σου ,για τους Γερμανούς και τους αμερικάνους σου που είναι σαν μικροί κομπάρσοι σε ταινία του spielberg(βλέπε στρατιώτη Ράιαν)για την μελανχολική ατμόσφαιρα των διοραμάτων σου ή για τα μπάζα και τα χώματα που έχεις ανάγει σε τέχνη.Για τους πάγους σου που μας φέρνουν την παγωνιά και το χειμώνα και καθαρίζουμε τις οθόνες των υπολογιστών από την παχνη.Οχι φίλε δεν είμαι εγώ ο καλυτέχνης ο μεγάλος.Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Αντε τώρα να μας φέρεις και τον καύσωνα της Αφρικής και όταν με το καλό τελειώσεις βάλε καμιά λάμπα παραπάνω για τις τελικές φώτο........ Φίλε μου Αλβίνε σε ευχαριστώ ,θαυμάζω και εγώ τις δημιουργίες σου.
Σε ευχαριστώ Γιώργο μου ,το ξέρω ότι έχεις αδυναμία στα ναυτικά,οι αρμύρα κυλάει στις φλέβες μας έτσι;