0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιος ..... αρματάς, να μη λέμε ονόματα , με γρουσούζεψε !!!!
Πέτρο, δε θα τα παρατήσω έτσι εύκολα .. Το παράθυρο φαίνεται ότι το 'σωσα ως ένα μεγάλο βαθμό ..... και συνεχίζω
Ελικοπτερά μου εσύ...
Παράθεση από: Ni_Kos στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 09:19:43 μμΠέτρο, δε θα τα παρατήσω έτσι εύκολα .. Το παράθυρο φαίνεται ότι το 'σωσα ως ένα μεγάλο βαθμό ..... και συνεχίζω Spoiler (hover to show)στραβοκολλημενο μου φαίνεται( ) , μήπως να το ξεκολλήσεις και φτού κι από την αρχή
...Αν και το βάψιμο του λευκού σε τόσο μεγάλη επιφάνεια δε θα είναι κι εύκολη υπόθεση ....
Παράθεση από: Ni_Kos στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:11:35 μμ...Αν και το βάψιμο του λευκού σε τόσο μεγάλη επιφάνεια δε θα είναι κι εύκολη υπόθεση .... Ω ναί... άλλο μανίκι προβλέπεται εδώ! Και το ρημάδι το λευκό δέ συγχωρεί και πολλά πολλά... Καλά κουράγια!
Μια χαρά! Τριψιματάκι τώρα,η κατάρα του αεροπλανά!!
ξεκίνα από ανοιχτό γκρί κι ξάνοιγε τα πάνελςSpoiler (hover to show)κι αν σου βγεί καλό , να μου τρυπήσεις τη μύτη
Νίκο πολύ ωραία δουλειά!!! Δε με λες.....Τις γραμμες τις ψέκασες με ελευθερο χέρι?Απο τη μέση της ατράκτου και πίσω φαίνονται πολύ ίσιες για χέρι!!!
Ελεύθερο χέρι οι γραμμές ... Μπροστά άρχισα να βαριέμαι, γι αυτό ..... στράβωσαν
Πάντως,εχεις εξαιρετικά σταθερό χέρι......για παντρεμένος!!!!