ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Small Air Forces

MIL MI 26 Halo - United Nations (ZVEZDA 1/72)

(1/26) > >>

Ni_Kos:
Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα πετούμενα, είπα να κατέβω σε αυτό το GB με το παρακάτω ..... ελικοπτεράκι   :shock:

Μόνο, παρακαλώ, μην το πολυφωνάζετε και με πάρουν χαμπάρι οι αρματάδες παραδίπλα  :mrgreen: :mrgreen:  ... ποιός τους ακούει μετά  ::mastigoma:: ::prioniicon::

Λόγω των περιορισμών του συγκεκριμένου GΒ, φυσικά δε θα γίνει Ρωσικό, αλλά των Ηνωμένων Εθνών. Η αλήθεια είναι ότι και πριν το GB σκεφτόμουνα να ξεφύγω λίγο από στρατιωτική παραλλαγή και να πάω σε κάτι πολιτικό, εκτός το ότι το συγκεκριμένο ελικόπτερο μου αρέσει και ντυμένο ... στα ασπρό-μαυρα  :wink:   Οπότε πάμε για το παρακάτω  ::arrowred::

Κι εδώ οι δυνατότητες αυτού του θηρίου  :shock: :shock: :shock: :shock:  Ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα αυτή τη φωτογραφία   :!: :!:

Ξεκινάμε λοιπόν με το περιεχόμενο. Γενικά, δεν αποτελείται από πολλά κομμάτια και φαίνεται μια εύκολη κατασκευή (... οπότε σε κανά 6μηνο θα τό 'χω τελειώσει  ::glossa::)

[IMGt]http://i487.photobucket.com/albums/rr236/Ni_Kos/Mi%2026/Mi26_4.jpg[/IMGt]  [IMGt]http://i487.photobucket.com/albums/rr236/Ni_Kos/Mi%2026/Mi26_5.jpg[/IMGt]

Αυτά προς το παρόν, κι έχω ήδη ξεκινήσει με το cockpit. Νεότερα σε λίγες μέρες.

::salut:: ::salut::

Πέτρος:
 ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: ::violent1::

::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio::

::mastigio79:: ::mastigio79:: ::mastigio79:: ::mastigio79:: ::mastigio79:: ::mastigio79::

δεν είπαμε ....απεταξάμην

philio:
1. Σε πήραμε είδηση άμεσα, τι νομίζεις, παντού υπάρχει ένας άγρυπνος αρματάς...  :twisted: :evil:

2. Ναι! να βάλουμε ξυπνητήρι σε κανά εξάμηνο να δούμε το ελικοπτεράκι σου  :lol: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Ni_Kos:
Spoiler (hover to show)Όχι ρε που..... μου !!!!  Με τσακώσανε κιόλας  :mrgreen: :mrgreen:

leopard:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ :!: :!: :!:
Έτσι είπαμε :?:
Στα μουλωχτά και μετά τα μεσάνυχτα :?:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλή αρχή.
 ::icon_thumright::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση