Αποστολέας Θέμα: Πάμε για σκι ή για ξε....;;;  (Αναγνώστηκε 22534 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Απ: Πάμε για σκι ή για ξε....;;;
« Απάντηση #200 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 11:18:18 μμ »
Κι εδω σταματαει ο χαβαλες για τα στρινγκακια και τις ιστοριες και ξεκιναει ενας παρατεταμενος θαυμασμος για τις δημιουργιες σου Φιλιππε στο συνολο τους.Και εδω ειμαι σιγουρος πως μιλαω εκ μερους ολων:Χαρα μας που σε εχουμε μαζι μας φιλε μου ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #201 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 11:51:20 μμ »
Θαυμάσιο ως έμπνευση, πάρα πολύ καλό εκτελεστικά, μοναδικό σαν θέαμα.... η συνταγή της ευτυχίας! Μπράβο Φίλιππε. ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #202 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:15:43 πμ »
Αγαπητοί συνάδελφοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα σχόλιά σας αλλά και τις κεφάτες απαντήσεις σας. Νομίζω ότι πράγματι περνάμε όμορφα σε αυτό το φόρουμ.

::arrowred:: Νίκο (Τσίτσερε) μάλλον θα σε απογοητεύσω  :oops: αλλά τέτοια σκηνή που εννοείς δεν νομίζω να δεις από μένα.
                     Όσο μου αρέσουν όλα αυτά τα οχήματα και άρματα του WW2 άλλο τόσο δεν μ΄αρέσει η δράση τους και τα επακόλουθά της  :(
                     Οπότε να περιμένεις ότι θα συνεχίσω με χαλαρές καταστάσεις  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #203 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 01:51:57 πμ »
Όσο μου αρέσουν όλα αυτά τα οχήματα και άρματα του WW2 άλλο τόσο δεν μ΄αρέσει η δράση τους και τα επακόλουθά της  :(
 Οπότε να περιμένεις ότι θα συνεχίσω με χαλαρές καταστάσεις  :D :D :D

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν σου είπα να φτιάξεις τον Jack τον αντεροβγάλτη με αίματα κλπ.

Ας πούμε μια ωραία Βρετανική Matilda (είναι και της μοδός με την νέα τηςTamiya) στην Λιβύη ή κάπου εκεί και καμιά δεκαριά βρετανούς με τα σορτσάκια τους να εφορμούν προς την ίδια κατεύθυνση.... Από το να κάθονται γύρο της και να πίνουν νερό σίγουρα πιο εντυπωσιακό. :wink:

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #204 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:33:25 μμ »
 :D Φίλιππε συγχαρητήρια είναι πράγματι μια από τις καλύτερες δουλειές σου ρεαλιστικότατη και διαφορετική από τις συνηθισμένες
 ʼντε  και στην επόμενη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #205 στις: Δεκεμβρίου 11, 2009, 06:26:16 μμ »
Πολύ όμορφη δουλειά Φίλιππε!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σίγουρα κάτι διαφορετικό από τα συνιθισμένα!

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • 'History is a set of lies agreed upon' - Napoleon
« Απάντηση #206 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 12:39:12 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Πολύ ωράιο, δροσιστικό και πρωτότυπο θέμα.. Πολυ καλή δουλεία!!!!!! Μπράβο!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #207 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 07:34:40 μμ »
Φιλ.ξερεις και τα εχουμε πει απο κοντα,οτι εισαι φανταστηκος μοντελιστης και σπουδαιος ανθρωπος.Μπραβο και καλες πρωετημασιες για τα επομενα σου καλουδια.
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #208 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:18:34 μμ »
Ευχαριστώ πολύ αγαπητοί φίλοι, χάρηκα που τα διασκεδάσαμε μαζί.

Τάσο ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σου, πράγματι χαίρομαι που έχω γνωρίσει έναν ευγενέστατο φίλο  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #209 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 09:47:26 μμ »
Όλα πολύ καλά αλλά το "Φαντάζιο" τι το ήθελες;Νομίζω ότι είναι μια 15ετία πίσω.Εκτός αν θες να αναπαραστήσεις εκείνη την εποχή.Χάθηκαν τόσα μοντέρνα "έργα τέχνης" που αναρτώνται στα περίπτερα τίγκα στις πολύ εποικοδομητικές διαφημίσεις; :lol: :lol: :lol:
Πολλά μπράβο πάντως για το τελικό αποτέλεσμα.Δεν βλέπουμε συχνά τέτοια ούτε και παγκοσμίως.

Tags: