Λοιπόν έλαβα υπόψιν τις παρατηρήσεις σας και ξεκίνησαν τα μαστορέματα.Το αρματάκι φωτογραφηθηκε σήμερα το πρωι με το φιλτράρισμα που του έκανα με Naples Yellow Light να μην έχει στεγνώσει ακόμα, όποτε οποιαδήποτε γυαλάδα παρακαλώ να μου την συγωρήσετε.
Τί εκρεμμότητες είχαμε από την προηγούμενη παρουσίαση?
::arrowred::Η σειρά με τα μπουλόνια. Πήγα την βγάλω με το μαλακό , με το αγριο βγηκε τελικά έστω και λιγο ...ραγισμένη αλλά.... Επεσε στο πάτωμα κι από εκεί και μετά αγνοείται η τύχη της παρα το ότι έψαχνα στα...τεσσερα ώρες

. Ετσι ξεκινήσε η σκρατσιά

. Φύλο πλαστικού κόψιμο, τρίψιμο, άπειρες εφαρμογές και φυσικά απαλότατο βάψιμο
::arrowred::Τα πίσω βαρέλια. Τριψιμο,στοκάρισμα και βάψιμο εκ νέου κυρίως ένα overspray.

Kολλημα εδαφιαίων τροχών και τοποθέτηση ερπύστριας η βινυλίου της Trumpeteer. Ο Νίno είχε δίκιο. Αν και εφάρμοσε καλά για να την φέρω στα κρεμάσματα εριξα ό,τι είχα και δεν είχαν από ζαπ, κικερ ζαπ και λόγκο. Αφού με τέτοιο πάτημα δεν έσπασε όλο το κάτω μέρος είμαι τυχερός.
::arrowred::Συρμοτόσχοινα και δέστρες. Εδώ ειμαστε. Είχα αποφασίσει να χρησιμοποιήσω από ένα σετ της Aber αλλά λογάριασα χωρίς τον...Θεο του μοντελισμού που δεν με ήθελε στο συγκεκριμένο. Δυστυχώς δεν μπορούσα να φέρω με τίποτα, μα με τίποτα το σχοινί στην φορά που έπρεπε να είναι κανονικά. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να σπάσουν και οι χαλκάδες (πλαστικοί ) στις δέστρες. Οποτε....
::arrowred::Νέα σκρατσιά. Παίρνω το σχοινάκι που δίνει το κιτ και πάμε για δέστρες. Λύγισμα σε χαλκόσυρμα για να δημιουργηθουν οι χαλκάδες. Και τώρα τα ...ωραία

Κόψιμο ένα τμημα sprue και αναλαμβάνει ο Dremmel στις....10.000 στροφές (

) να κάνει ένα χάραγμα στην μέση του sprue. Το δακτυλό μου από τον τροχό απείχε το πολύ μισό εκατοστό. Το ότι το έχω ακόμα, το οφείλω στον Θεό του μοντελισμού που τελικά με λυπήθηκε...
Αυτά από λόγια να μην κουράζω κιόλας. Φωτο στόν λαό παρακαλώ.

Αυτά και συνεχίζω...