0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...καλημερα φιλοι μετα απο καμποσο καιρο λεω να ποσταρω ενα "θεμα" (ιεροσυλια ειμαι βλασφημος θεματαρα καλυτερα οταν προκειται για πανθηρα)....που με απασχολει εδω και μερικες μερες. ....μου εχουν τραβηξει την προσοχη καπιες φωτο απο πανθηρες της Α σειρας αλλα του "early" τυπου στο ανατολικο μετωπο...θα 'θελα να με βοηθησετε αν σας βρησκονται φωτο απο τα συγκεκριμενα δυο αρμτα..... ετσι θα χρησιμοποιησω το παλιο αλλα καλο κιτ της DML εχω προχωρησει την κατασκευει και εχω κανει μετατροπες εκει που πρεπει. ....με βελτιωτικο της Eduard, ερπυστριες magiktrack απο νεοτερο κιτ της ιδιας εταιριας(Premium edition) μεταλλικη κανη και συρματοσχοινα.Επισης θα χρησιμοποιηθουν και αλλα κομματια-spares της DML απο την εκδοσει D (premium edition)..... ...τα εχει καπιος σε φωτο:::::: Ευχαριστω για την προσοχει....θα σας κρατω ενημερους.
Για το zimmerit που θεσατε ,δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Απλα θελει εξασκηση σταθερο, χερι ισιο ματι και πολυ υπομονη..................................... α μην ξεχασω και ενα μικρο κατσαβιδακι
Παράθεση από: Κωστας Τσιγαριδας στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:30:56 πμΓια το zimmerit που θεσατε ,δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Απλα θελει εξασκηση σταθερο, χερι ισιο ματι και πολυ υπομονη..................................... α μην ξεχασω και ενα μικρο κατσαβιδακι Νομίζω ότι ξέχασες, στα συστατικά επιτυχίας του χειροποίητου zimmerit, να αναφέρεις ότι πρό εφαρμογής του zimmerit απαιτείται η κατανάλωση μιας ολόκληρης σοκολατόμπαρας (προσοχή: με φράουλα).Ας πρόσεχες.... "καρφώθηκες" από τη φωτογραφία σου.
Ένας χρόνος και ένας μήνας πέρασε..