Αποστολέας Θέμα: Trumpeter 1/72 T-55A  (Αναγνώστηκε 18888 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Trumpeter 1/72 T-55A
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 05:15:54 μμ »
  Εγώ αν ήμουν στην θέση σου καί χωρίς να λέω πως αυτό είναι το σωστό,θα κράταγα το περίγραμμα ως έχει καί θα έβαφα με ένα πινέλο το εσωτερικό του κόκκινου ώστε να καλύψει λίγο περισότερο τα από κάτω χρώματα.Επίσης θα μεγάλωνα λίγο την κόκκινη "λιμνούλα" στο πήγμα.Λογικά μεγάλο μέρος της κόκκινης μπογιάς θα κατέληγε εκεί.

Βέβαια όσο πιό πολύ το τσιτώνεις το πράμα τόσο πιό κοντά στην καταστροφή βρίσκεσαι......... :roll:

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 05:16:44 μμ »
Πολυ καλο ειναι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 05:29:22 μμ »
Γιώργο Χρόνια Πολλά.  ::salut::
Πολύ καλό είναι.
Νομίζω ότι αν κάποιος πετάξει ένα κουβά χρώμα προς τα εκεί που έσκασε τελικά...ίσως θα πρέπει το χρώμα να έχει αφήσει τα σημάδια του, σαν μία γραμμή, από το σημείο εκτόξευσης μέχρι εκεί που έσκασε. Θέλω να πω ότι μπορείς να βάλεις λίγο κόκκινο και στο πήγμα, διακεκομμένα σημάδια σαν να χυνόταν από τον κουβά μέχρι να σκάσει στον πύργο  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 07:42:21 μμ »
γενικά μοιάζει με σκάσιμο μιας μεγαλης "σακούλας" με χρώμα και όχι ενός κουβά.
και μαλλον θελει λιγο ακομη χρώμα ειδικά στο "κέντρο"
στο σήμειο που έσκασε αρχικά ο κουβάς (impact point) νομιζω θέλει ξανά πέρασμα για να ειναι πιο έντονο.
επισης θελει κι άλλα πιτσιλίσματα
(χρωμα στο πινελο και φυσημα με τον αερογράφο)
δεν χρειάζεται reset πάντως.
Χρόνια Πολλά
καλά τελειώματα
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 10:00:10 μμ »
Χρόνια Πολλά και καλά και από μένα Γιώργο τόσο σ'εσένα όσο και σε όλη την οικογένεια.  ::salut::
Μου αρέσει πολύ μέχρι τώρα και σίγουρα δεν είναι για reset. Απλά ρίξε λίγο ακόμα χρώμα να μην φαίνεται από κάτω τόσο έντονα το λευκό. Το κόλπο επίσης που λέει ο Σταύρος (χρώμα στο πινέλο και φύσημα με τον αερογράφο) ή και άπλωμα έναν αρκετά παχύ "λεκέ" χρώματος στην επιφάνεια και φύσημα αμέσως με τον αερογράφο να "σκορπίσει", θα σου δώσει ακόμα πιο αληθοφανές αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 10:25:09 μμ »
Μια χαρά είναι άστο όπως είναι,απλός πες μας πώς το έκανες τόσο αληθοφανές,πέταξες κάνα μίνι μπουκάλι γεμάτο κόκκινη μπογιά και τώρα μας κάνεις το παπί τάχα μου πώς σας φαίνεται και έτσι.......   ::glossa::

::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 26, 2009, 12:33:27 πμ »
Συνονόματε χρόνια πολλά. Πολύ καλή δουλειά ,δεν ξερω
αν θα το προχωρήσεις αλλά εμένα μ' αρεσει και ετσι.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 26, 2009, 01:08:35 πμ »
Για δες Γιώργη!
Πρόσεξε επείσης και μερικές πέτρες στο μπροστινό πήγμα..
http://www.missing-lynx.com/gallery/modern/t55_uandersson.htm

Το ίδιο μοντέλο θα το βρεις και στο AFV Modeller Issue 20 #16597.... :wink:

Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 26, 2009, 03:07:58 μμ »
Γιώργο μία χαρά το πας... υπέρχο...... εχεις κανει εξαιτερική εργασια και μου αρεσει παρα πολυ ο τρόπος που δουλευεις.
μπραβο..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 26, 2009, 11:42:19 μμ »
Παίδες ευχαριστώ όλους. Λοιπόν δεν το αγγίζω άλλο γιατί νοιώθω τη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης να με τραβάει. Ψιλοδιορθώσεις στο πράσινο θα γίνουν μόλις τραβήξει αρκετά στο κόκκινο και μάλλον το ξεπέταξα.

Δε μου λέτε, είναι κανείς για να φιάξει μία βάση; Εγώ όπως ίσως θα ξέρετε έχω χρυσό στην παραολυμπιάδα του μοντελισμού και από βάσεις και διοράματα είμαι απλά... ζώον. Πιστεύω πως μόνο του δε στέκει το αρματάκι, ειδικά με το πλατς, άντε να καταλάβει ο κόσμος, θα νομίζουν πως έγινε μοντελιστικό ατύχημα. Ενώ σε ένα δρόμο με λίγο πεζοδρόμιο και μία ταμπελίτσα κάπως στρώνει το πράσινο αίσχος.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 01:33:23 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Έχεις δίκιο στο ότι η βάση θα βοηθείσει να γίνει κατανοητή η ιστορία του.
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 09:32:19 πμ »
......
Δε μου λέτε, είναι κανείς για να φιάξει μία βάση; Εγώ όπως ίσως θα ξέρετε έχω χρυσό στην παραολυμπιάδα του μοντελισμού και από βάσεις και διοράματα είμαι απλά... ζώον. Πιστεύω πως μόνο του δε στέκει το αρματάκι, ειδικά με το πλατς, άντε να καταλάβει ο κόσμος, θα νομίζουν πως έγινε μοντελιστικό ατύχημα. Ενώ σε ένα δρόμο με λίγο πεζοδρόμιο και μία ταμπελίτσα κάπως στρώνει το πράσινο αίσχος.
...

παρών  ::icon_thumright::
my place, just tell me.. the time  :wink:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 11:07:42 πμ »
Γιώργο (gkontog) δες την φωτογραφία του Γιώργου (Mmaker). To ...κοκκινάδι πρέπει να απλωθεί και άλλο στο πύργο.

Κατα τα άλλα . Χαλια ως συνήθως ::glossa::

::eusa_clap::

::salut::

type less model more

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 02:49:14 μμ »
Γιώργο, τώρα ο λεκές και τα λερώματα είναι όπως θα τάχα και εγώ στο μυαλό μου  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 03:27:56 μμ »
Γιώργο (gkontog) δες την φωτογραφία του Γιώργου (Mmaker). To ...κοκκινάδι πρέπει να απλωθεί και άλλο στο πύργο.
Το έχω σε pdf, ευγενική προσφορά του nino1969, και προσπαθώ βλάσφημα να το αντιγράψω. Πάντως δεν το αγγίζω άλλο, είχε πολλά κοντινά περάσματα με την καταστροφή και λέω να μην προκαλέσω (άλλο) την τύχη του.

Γιώργο, τώρα ο λεκές και τα λερώματα είναι όπως θα τάχα και εγώ στο μυαλό μου  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::
Μπερδεύτηκα. Εχεις λεκέ στο μυαλό σου :?: ::glossa::

Τέλος πάντων, αφού συμφωνεί και ο philio, ο οποίος ήταν εκεί ::glossa::, παραμένει ως έχει.

Τώρα παρά την ευγενική προσφορά του Σταύρου λέω να κάνω μια προσπάθεια να κάνω πεζοδρόμιο. Για το διόραμα... Αναμείνατε τας συγκλονιστικάς εξελίξεις.

ΥΓ
Για προετοιμασία οι έχοντες υπέρταση πάρτε τα χάπια σας και την καρδιοτόνωση μην τρέχουμε χρονιάρες μέρες. Και για να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή σήμερα εφημερεύουν (καρδιολογική)

ΝΝΘΑ Σωτηρεία
Γενικό Νίκαιας
Αττικό
ΚΑΤ Βούλας

Γιατί απο τα πολλά γέλια ποτέ δεν ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 02:11:41 πμ »
μην το πειραξεις το κοκκινο καθολου προσεξε και το weathering που θα κανεις στο υπολοιπο
να μη παει στο κοκκινο αφου η μπογια τα σκεπασε ολα
μεγαλη σημασια θα εχει αυτος που θα πεταει το χρωμα με την κινηση της φιγουρας,και αν θελεις αυτο μπορεις να το αναπαραστησεις με κολλα
που θα ξεκινα απο τον κουβα εως το αρμα
καλη συνεχεια στο μπιζουδακι :wink:
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 04:04:23 πμ »
Πολύ καλό  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τουλάχιστον τελειωσες το αρματάκι  (θολό το βλέπω να τελειώσουμε
τουλαχιστον οι μισοί σ΄αυτό το γκρουπ)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 31, 2009, 10:39:10 μμ »
Τα ήξερα εγώ αλλά και πάλι είπα να δοκιμάσω... Ξεκίνησα λοιπόν, ομολογώ με θετική διάθεση, τι διάβολο, σκέτο πλαστικό είναι, δεν έχει χώματα, δέντρα και άλλα τέτοια βασανιστικά. Πήρα μία ξύλινη βάση, έκοψα ένα φύλο πλαστικό λεπτό για να κάνω το δρόμο και δύο πιο χοντρά τρίγωνα για τα πεζοδρόμια...

...αγρίεψα με κόλλα και οδοντόβουρτσα το δρόμο...

..σημείωσα κάθε 2mm και είπα να το χαράξω. Εδώ θα έπρεπε να έχω τη σοφία να τα παρατήσω αλλά επειδή αδυνατούσα να πιστέψω πως είμαι τόσο άχρηστος, συνέχισα. Κακώς. Πολύ σύντομα ανακάλυψα πως μπορεί να κατανοώ τι σημαίνει παραλληλία και να εξηγήσω με εμβριθές ύφος πως μπορείς να φιάξεις παράλληλες γραμμές, ΑΔΥΝΑΤΩ να χαράξω κάτι που να θυμίζει έστω παράλληλες γραμμές. Μετά από πάααρα πολλές προσπάθειες και συνολικό χρόνο 9 ώρες :shock: κατέληξα σε κάτι που από απόσταση μπορεί και να περάσει για πεζοδρόμιο με τετράγωνες πλάκες. Εκανα και μία δοκιμή με το άρμα να δω οτι όλα χωράνε και...

...preshading...

...Humbrol 64 ο δρόμος, παρκετίνη, μασκάρισμα και Tamiya XF64 το πεζοδρόμιο με το μεγαλόπνοο σχέδιο να κάνω διάφορες τονικότητες στα πλακάκια...

...αλλά το πνεύμα μεν πρόθυμο η δε σαρξ αδύναμη. Σκέφτηκα να μασκάρω όλο το πεζοδρόμιο, να κόψω στις ενώσεις και να αφαιρώ σιγά σιγά ψεκάζοντας διάφορους τόνους. Αλλά για να κόψω το μασκάρισμα πρέπει να μπορώ να ακολουθήσω τις υποκείμενες γραμμές των ενώσεων, κάτι το οποίο ΔΕΝ το κατάφερα ακόμα και με χάρακα. Με ελεύθερο το κοπίδι έκονα ένα όμορφο ημίτονο. Αλλο σχέδιο, έξω το μασκάρισμα, πάμε για βάψιμο με το πινέλο. Αυλαία κύριοι. Δεν κατάφερα να βάψω μέσα στα όριά του ούτε ένα πλακάκι από το τουλάχιστον 50 που δοκίμασα! Στάση, βόλτα στο μπαλκόνι, δε γίνετε λέω, κάτι φταίει με μένα. Μετράω μία πίεση, 12.5 με 8.5, 75 παλμοί, τζάμι, ούτε 20 χρονών να ήμουνα. Ξανά στα πλακάκια και φυσικά ξανά το σύμπαν χάλια. Εντάξει, a la guerre comme a la guerre, δεν θα έχουν τονικότητες τα πλακάκια, είναι από σωστή παρτίδα και όλα ίδια. Ξεκινάω να κάνω ένα wash να αναδείξω τις ενώσεις, αραιώνω Humbrol 98 και πάμε. Αμ δε! Δεν πάμε πουθενά. Το wash δεν στεκόταν στις χαραγκένες γραμμές γιατί ήταν ρηχές. Δοκίμασα σε άλλο φύλο πλαστικού να κάνω πιο βαθιές χαράξεις αλλά έδειχναν αφύσικες για την κλίμακα. Σκέψη... και απόφαση να στείλω την αληθοφάνεια μια βόλτα και να τις χαράξω πιο βαθιά. Καταστροφή. Παρά τη χρήση χάρακα το χαρακτικό της Olfa, ή μάλλον το χέρι μου, αδυνατούσε να συνεργαστεί. Αφού κατέστρεψα τουλάχιστον μία σειρά σκέφτηκα κάτι άλλο. Να περάσω τις ενώσεις με κάποιο μολύβι ή/και ξυλομπογιά. Τέλεια! Στη θεωρία, γιατί στην πράξη δεν υπήρξε καμμία βελτίωση και το μολύβι έφιαξε όμορφα τυχαία σχέδια πάνω στα πλακάκια. Με τις ιδέες να έχουν τελειώσει, αποδοχή της ήττας, 2-3 τελευταίες φωτογραφίες και τώρα κάνω κάποια συμαζέματα στο αρματάκι να μη μείνει λειψό και τέλος.

Αν κάποιος θέλει τη βάση και πιστεύει πως μπορεί να τη συνεφέρει ας στείλει pm.

Αντε, καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία και χαρά!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 31, 2009, 10:56:57 μμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Έχω σκάσει στα γέλια λέμε..... όχι με το αποτέλεσμα, αλλά για την ταλαιπωρία και κυρίως με τον τρόπο που μας περιέγραψες το πάθημά σου.

Αλλά καλά να πάθεις για να μάθεις να ασχολείσαι με κονσερβοκούτια...

Δεν θα κάνω καμιά παρατήρηση, για το τι πως έπρεπε να το κάνεις (κι εγώ άσχετος, σκράπας σκέτος είμαι)... αλλά έχω να σου πω να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ τον αρχιμαφιόζο γιατί όταν γυρίσει από τα εξωτερικά θα σε βάλει κάτω και θα σε πατάει μέχρι να μοιάζεις σαν να σε πάτησε οδοστρωτήρας.  ::violent1:: ::brancard::

Εγώ πάντως θα υποστηρίξω ακριβώς το αντίθετο από αυτά που θα σου σούρει....  :wink:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 31, 2009, 11:38:45 μμ »
George dear  ::glossa::  βρετανικό temper

βάψε πεζοδρόμια με Humbrol 72 , heavy wash with raw umber, dry brush 72+white, pigments  = ok

Happy New Year!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 06:04:57 μμ »
Για πέρνα την μια βόλτα από εδώ να την περιποιηθώ που σε ταλαιπώρησε πρωτοχρονιάτικα ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 09:38:47 μμ »
Τι να πούμε για το Τ-55 που δεν το ξέρει ήδη όλος ο κόσμος. Το μόνο μέρος που δεν έχει εμφανιστεί είναι ίσως η Σελήνη και μετά από παραγωγή που κυμαίνεται από 86000 έως 100000 είναι πιθανότατα το πιο κοινό άρμα παγκοσμίως και πολύ δύσκολα οι αριθμοί αυτοί θα ξεπεραστούν. Οντας ο πλέον ακατάλληλος για να γράψω ιστορικό για ένα άρμα και μάλιστα ένα άρμα θρύλο, είχα αποφασίσει να περιγράψω τα γεγονότα του Αυγούστου του 1968 όπου τα Τ-55 έγιναν πρωταγωνιστές, αρνητικοί ή θετικοί ανάλογα με τη γωνία που βλέπει κανείς τα πράγματα, της πρακτικής εφαρμογής του δόγματος Brezhnev. Δυστυχώς, ή ευτυχώς, κατά τη διάρκεια του ψαξίματος και ρωτώντας γνωστούς που είχαν ζήσει τα γεγονότα, ανακάλυψα πως το συγκεκριμένο θέμα, ακόμα και τώρα, είναι ικανό να πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις και έντονες αντιδικίες. Στα πλαίσια λοιπόν του ότι είμαστε ένα μοντελιστικό forum, η ιστορία θα παραμείνει στα βιβλία και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα, όποια και αν είναι αυτά.

Νά το λοιπόν το μοντελάκι. Ρόδες χάλια, ερπύστριες μετριότατες, πλαϊνές κρεμάστρες απαράδεκτες, ανακρίβειες σε ακετά σημεία όπως η σχάρα του κινητήρα, η έλλειψη σύνδεσης του IR προβολέα με το πυροβόλο, η ασαφής θυρίδα του πυροβολητή, γενικώς μέτριο κιτ αλλά μπροστά στον τρόμο που ακούει στο όνομα Ace, σαφώς προτιμότερο. Κάποιος με καλύτερες ικανότητες από τις μετριότατες δικές μου σίγουρα θα το δει σα μία βάση για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, out of the box απλά θυμίζει ένα Τ-55. Εμένα με κούρασε αφάνταστα και αρκετές φορές τη γλύτωσε την τελευταία στιγμή, σίγουρα δεν θα το ξανακάνω!

Αυτά ως προς το μοντελιστικό κομμάτι, το παραδίδω στην κρίση σας.

Πάντως ήθελε κότσια να αντιμετωπίσεις το θηρίο με έναν κουβά μπογιά...

ΥΓ
Νίκο αν κατέβεις αύριο να σου φέρω τη βάση...

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 01:59:00 πμ »
Συνονοματε  πρώτον σου ευχομαι να καταφερεις να
συνεφέρεις την βάση .
Εχεις τον δικό σου τροπο να κολλας τον αλλο
με το στυλ που αφηγεισαι το παθημά σου με την βάση (μ' αρεσει πολύ)
Σχετικά με το αρμα ,η προσπαθειά σου ειναι παρα πολύ
καλή (μου αρεσουν ιδιαιτερα οι σκιάσεις που εχεις κάνει)Νομίζω τα φώτα χρειάζονται βάψιμο.
Και μένα να βάζανε να κάνω αεροπορικό θέμα θα τα εβρισκα
σκούρα ,οποτε μην μασάς.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 01:15:23 μμ »
Παίδες, θέλει κανείς το ναρκοσφάχτη γιατί είναι άκρως απίθανο να τον χρησιμοποιήσω; Μόνο παρακαλώ από Αθήνα για να παραδοθεί στο cafe το επόμενο Σάββατο μαζύ με αντίγραφο των οδηγιών.

Συνονοματε  πρώτον σου ευχομαι να καταφερεις να συνεφέρεις την βάση .
Μπα, τέλειωσα μαζύ της, θα πάει στον Τσίτσο και είμαι σίγουρος οτι μετά θα τρίβω τα ματάκια μου.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 03, 2010, 10:12:40 μμ »
ʼξιος :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: t-55