ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > T-55
Trumpeter 1/72 T-55A
gkontog:
Να'μαι και εγώ.
Οχι πως ανησυχούσατε, αλλά είδα Τ-55 και είπα να δω τι αγοράζουν οι άλλοι ::glossa::
Λοιπόν θα φτιάξω αυτό:
Οι ρόδες είναι χάλια αλλά μάλλον θα μείνουν χάλια, θέλω κάτι γρήγορο για να μπω στο κλίμα μήπως στη συνέχεια πιάσω κανένα 35άρι :roll:
Από παραλλαγή δεν έχω αποφασίσει, ούτε αν θα βάλω μπροστά τη σβαρνιστήρα. Κάτι με τρώει για Ανοιξη της Πράγας τον Αύγουστο του 1968, έχει κανείς πρόχειρες φωτογραφίες να βοηθήσει;
ΥΓ
Να το βάλω σε διόραμα με δρόμο της Πράγας, βαμένο στον πύργο με κόκκινη μπογιά που πετούσαν με κουβάδες οι διαδηλωτές;
::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
ΥΓ2
Τα γέλια πάνε στο διόραμα...
gkontog:
Οταν λέω διόραμα σκέφτομαι κάτι τέτοιο:
::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Εντάξει, θα μου περάσει και θα σοβαρευτώ.
Λοιπόν, διακρίνω μία άσπρη λουρίδα στο άρμα ή κάνω λάθος;
nino1969:
--- Παράθεση από: gkontog στις Νοέμβριος 10, 2009, 08:42:26 μμ ---Λοιπόν, διακρίνω μία άσπρη λουρίδα στο άρμα ή κάνω λάθος;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δίκιο έχεις, υπάρχει άσπρη λωρίδα. Όσο για υλικό έχω αρκετό, το συγκεντρώνω και σου στέλνω. ::icon_thumright::
Κατά τ'άλλα μπράβο ρε gkontosouvla γιατί αυτοί που έχουν μαζευτεί για το GB δεν γεμίζανε ταξί :twisted: τώρα που ήρθες κι εσύ, ... άντε σας παίρνει ένα λεωφορείο :mrgreen: :mrgreen:
Ξεπέτα το γρήγορα να βλέπω 35άρι. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
arcadios:
αφου το αρχίζεις που το αρχίζεις... καντο 35-ρι .... να γλιτώσεις και χρονο
:mrgreen: :mrgreen:
leopard:
Έμπαινε γερά Γιώργαρε.
Καλή αρχή.
::icon_thumright::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση