Μετα απο αρκετες μερες χωρις να κανω τιποτα,αποφασισα οτι επρεπε επιτελους να τελειωσω με τη γερμανιδα (δεν ειχε πολυ δουλεια,εγω βαριομουνα) για να προχωρησουμε παρακατω.Ειναι το πρωτο μοντελο που τελειωνω εδω και καποια χρονια,και αυτο ειναι το σημαντικο.Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τα σχολια και την υποστηριξη σας που ηταν περισσοτερο απο σημαντικα για μενα.Η ολη κατασκευη ηταν απροβληματιστη αν και οχι ιδιαιτερα ευκολη,ευχαριστη,και χρησιμοποιηθηκε και σαν πλατφορμα χρησης καποιων τεχνικων που εκλαπησαν ασυστολα απ'το φορουμ.
Ζητω συγνωμη για την ποιοτητα των φωτογραφιων,αλλα δεν εγινε δυνατος ο δανεισμος αξιοπρεπους ψηφιακης και για μια ακομη φορα χρησιμοποιηθηκε το τηλεφωνο,το οποιο μπορει να ταχει τα Mpixel του,αλλα φωτογραφικη μηχανη δεν ειναι κι'ετσι το αποτελεσμα αδικειται ελαφρα κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Ελπιζω να το ευχαριστηθειτε οσο κι'εγω.
Δικο σας

Και το
κερασακι αστερακι που ονειρευεται ο καθε Ελληνας που σεβεται τον εαυτο του (εγω γιατι βλεπω αλογακια???)

Και τελος με την ασπονδη "φιλη" Porsche 911 GT1 ετοιμες να στηθουν για μια ακομα φορα στη γραμμη εκκινησης,αυτη τη φορα σ'ενα ραφι..

Ειμαι ο Δημητρης,και μολις τελειωσα...