Αποστολέας Θέμα: SAFARI JEEP  (Αναγνώστηκε 1654 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
SAFARI JEEP
« στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 12:30:16 μμ »
    Ξαναχαίρεται........... :D

Μετά από εργασιακή πίεση πολλών εβδομάδων,φαίνεται αυτό το σαββατοκύριακο να είναι η χρυσή ευκαιρία γιά μοντελισμό.Το παρόν G.B έπεσε διάνα γιά να με ξαναβάλει στον πάγκο καθώς τον προηγούμενο καιρό μάλλον πήγαινα κι ερχόμουν χωρίς πραγματικά να κάνω κάτι. Κάπου εκεί βρήκε την ευκαιρία ο nick2 jr να αποτελειώσει αυτό που ίσως έχετε ήδη δεί  στο θέμα jeep simple and fast.
  Εδώ θέλω να σας δείξω ένα πρωτότυπο βάψιμο που πέτυχα στο internet καί μου άρεσε από την πρώτη στιγμή.
  Πρόκειτε γιά το γνωστό καί κλασικό jeep, προφανώς βαμένο από κάποιον ιδιώτη στα χρώματα της ζέβρας,δηλαδή............λευκό καί μαύρο.

Το κιτ της Academy στην 1/72 λοιπόν βαμένο εχθές το βραδυ λευκό (ακρυλικό της gunze) καί συνεχίζεται αργότερα σήμερα με τις μαύρες ρίγες............

Περί πανίδος απορίαι...........

:roll: :roll: :roll:  Οι ζέβρες είναι ασπρόμαυρες ή μαυρόασπρες  :roll: :roll: :roll:

:roll: :roll: :roll:  Οι ζέβρες κάνουν φυλετικές διακρίσεις  :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: SAFARI JEEP
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 12:48:56 μμ »
καλή συνέχεια Νικόλα με το γαιδούρι κατάδικο ..... εεε τη ζέβρα ήθελα να πω....  :mrgreen: :mrgreen:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 07:44:09 μμ »
Ριγέ jeep....
 :mrgreen:
Ωραίο ακούγεται. Έτσι για να ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα.
 :wink:
Καλή συνέχεια κύριε μου.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 09:12:33 μμ »
Φίλε δεν ξέρω αν έχεις ίδη προχωρήσει με το βαψιμο,αν όχι αυτή η φωτο ίσως βοηθήσει ,καλή συνέχεια.[IMGt]http://i714.photobucket.com/albums/ww149/stamatis1972/zebra.jpg[/IMGt]

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 10:28:57 μμ »
Αφού θα το βάψεις ασπρόμαυρο ή μαυρόασπρο, βάλτου επάνω και έναν δικέφαλο αετό, να φωνάζουμε όλοι μαζί.....

ΖΗΤΩ   Ο  ΠΑΟΚ   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. Ρε, θα φτιάξεις καμιά φορά κάτι μεγαλύτερο από ένα πακέτο τσιγάρα ?   ::glossa::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 10:36:35 μμ »
Spoiler (hover to show)
  :mrgreen:

::offtopic::

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 10:44:36 μμ »
Φίλε δεν ξέρω αν έχεις ίδη προχωρήσει με το βαψιμο,αν όχι αυτή η φωτο ίσως βοηθήσει ,καλή συνέχεια.[IMGt]http://i714.photobucket.com/albums/ww149/stamatis1972/zebra.jpg[/IMGt]

Ευτυχώς έχω ήδη προχωρήσει το βάψιμο,οπότε η φωτογραφία που μου έστειλες δεν μου χρησίμευσε......Πάντως σ' ευχαριστώ.

Γιά τον πρώτο τύπο ζέβρας (τον...ψιλόριγο),τα μοντελιστικά μου κυβικά δεν αρκούν......... :evil:
   Γιά τον μεσαίο με άγχωσε αυτή η συμμετρική ραχιαία ρίγα.........
   Το πήγα με τον τρίτο τύπο,όπως άλλωστε ήταν καί το πρωτότυπο.Γιά να πω την αλήθεια δεν γνώριζα πως στην ράχη κάθε ζέβρας υπάρχει  "κεντρική" μαύρη ρίγα καί από αυτήν ξεκινούν ρίγες προς τα πλευρά.

Έτσι λοιπόν φτιάχτηκε το μοντελάκι καί μένουν να ετοιμαστούν οι λεπτομέρειες. Καθίσματα,τιμόνια,ζαντολάστιχα κλπ.

Φωτό..........όταν βγεί ο ήλιος. :mrgreen:

Όσο γιά τους ΠΑΟΚτζήδες φίλους μου,δεν το 'χω σε τίποτα να του κοτσάρω τον δικέφαλο,να του στείλω του χρόνου στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ καί να σας το σπάσουνε το μαγαζάκι οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ (οι όποιοι άλλοι εξωγήινοι τέλος πάντων).............

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:32:13 μμ »
  Ο γάιδαρος λοιπόν φόρεσε τις πυτζάμες του.Μπήκαν καί οι μαύρες ρίγες.Το αποτέλεσμα μέτριο,αλλά δεν πειράζει.Κάποιες λεπτομέρειες  (τζαμι,φώτα,όργανα ταμπλώ) που υπολείπονται,θα γίνουν σύντομα κι αυτές.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:42:58 μμ »
Τσ, τσ, τσ... τι γρήγορα που το προχωράς αυτό το τεράααααστιο μοντέλο. Κατάφερες να βάψεις 7,5 ρίγες...  :shock: :shock: :shock:

Και βρήκες και χρόνο να βγάλεις και φωτογραφίες.  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Μπράβο, μπράβο... άντε ξεκουράσου για καμιά βδομάδα τώρα μην μας πάθεις και τίποτα..  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Tags: