0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
....Υ.ΓΕγώ για Βραζιλία και μετά μπορεί και ένα Μπαχρέιν
...εκτός αν θέλετε να μην τελειώσει ποτέ!!!...
Παράθεση από: mmaker στις Νοεμβρίου 03, 2009, 05:35:47 μμ...εκτός αν θέλετε να μην τελειώσει ποτέ!!!...Αυτό θα με βόλευε πολύ, για να τελείωσω πρώτα το Β25 και μετά να πιάσω το Su7!
http://www.warbirdinformationexchange.org/phpBB2/viewtopic.php?p=184806παρα πολλα profiles (ειδικα για Mig-ακια) για πολλές small air forces
Νίκο είπαμε small, οχι unusual air forces. Ξέχνα την Κίνα. Με τέτοιο στρατηγικό απόθεμα άφτιακτων μοντελων που έχεις, δεν πιστεύω να συναντήσεις καμμιά δυσκολία στο να βρείς το κατάλληλο μοντέλο.
Ερώτηση προς όλους τους φίλους "αεροπλανάδες" ...........Ελικόπτερο των UN συμπεριλαμβάνεται στο GB : :
Παράθεση από: Ni_Kos στις Νοεμβρίου 07, 2009, 02:18:12 πμΕρώτηση προς όλους τους φίλους "αεροπλανάδες" ...........Ελικόπτερο των UN συμπεριλαμβάνεται στο GB : : Κατα τη γνώμη μου ναι! Τεχνικά βέβαια, τα μέσα του ΟΗΕ ανήκουν στις χώρες μέλη που τα διέθεσαν αλλα απο τη στιγμή που φέρουν τα διακριτικά του ΟΗΕ πιστεύω οτι μπορουμε να τα θεωρησουμε μια "μικρή αεροπορία"
Μη μου το κόψετε στο τελείωμα ... και είναι και Μι-26 Halo 1/72
Παράθεση από: Ni_Kos στις Νοεμβρίου 07, 2009, 11:59:28 πμ Μη μου το κόψετε στο τελείωμα ... και είναι και Μι-26 Halo 1/72 λογου μεγεθους περναει
Ναι Νίκο,ξεκίνα το!Μην κολλάμε σε λεπτομέρειες! Χαβαλέ να κάνουμε,να φτιάξουμε και το μοντελάκι που θέλουμε,και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...Θα το βαφτίσουμε μικρής αεροπορίας!
ΕΡΩΤΗΣΗ: H Ελβετικη Αεροπορια μπορει να θεωρηθει small air force???