0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια να παρω και γω μερος πειτε ομως καμια ιδεα γιατι εχω καποια στο μυαλο μου για κανα ρωσικης κατασκευης λεω Spoiler (hover to show)CROW ΔΩΣΕ ΦΩΤΑ!!!!
Για ρίξτε καμιά ιδέα οι "ειδικοί"έχω στο στόκ ένα Mig-3 early version, τι small air force Μπορώ να το κάνω ?επίσης, Spitfire Mk. XIVe, Βέλγικο, Ινδικό ή Ταυλανδέζικο, είναι small air force ?για φωτίστε με παρακαλώ Σ.Σ.
Παράθεση από: Γιωργος στις Νοεμβρίου 02, 2009, 10:11:00 μμρε παιδια να παρω και γω μερος πειτε ομως καμια ιδεα γιατι εχω καποια στο μυαλο μου για κανα ρωσικης κατασκευης λεω Spoiler (hover to show)CROW ΔΩΣΕ ΦΩΤΑ!!!!Ρωσικο??? Small Air Forces ειναι το gb,οχι bigest! Για ριξε μια ματια στο στοκ σου μηπως καποιο απο τα ρωσικα δεινει και καμια αλλη πιο καταληλη επιλογη...
εγω καλα λεω οτι προσπαθησεις να με δυσφημησεις αμα παρω το mig-29 και το κανω τσεχικο?ε?ε
Οτιδήποτε σχετικό με το Group Build!Συζητήσεις,απορίες,βοήθεια και υλικό,κλπ!Λήξη Group Build 31 Φεβρουαρίου!!Καλές κατασκευές!
ευχαριστώ Γιώργοτωρα μενει να βρω decals. Hannant's ή κάπου αλλού?Σ.Σ.
Η Ισπανία είναι Sm.A.F (ας εισαγάγω και τον όρο SMAF....) ?
Σταύρο αεροπλάνο?????Τι λες τώρα!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Νοεμβρίου 03, 2009, 02:38:35 μμΣταύρο αεροπλάνο?????Τι λες τώρα!Εδώ σκέφτομαι να αρχίσω και εγώ ένα!!!!! Εκείνο το άσχημο το Ουγγαρέζικο το παλιόNardi το 48αρι που κέρδισα στην πίτα του MC λες και χαθήκανε τα Panzer!!!
για να αποδείξω ....τίποτα απλά έτυχε να το έχω και θεωρώ ότι τα GB είναι μια καλή δικαιολογία για να τελειώνουμε μοντέλα και να μικραίνει το στοκ εννοείται πως θα φτιαχτεί με αρματικές μεθόδουςΣ.Σ.
Παράθεση από: mmaker στις Νοεμβρίου 01, 2009, 11:20:54 πμΟτιδήποτε σχετικό με το Group Build!Συζητήσεις,απορίες,βοήθεια και υλικό,κλπ!Λήξη Group Build 31 Φεβρουαρίου!!Καλές κατασκευές!Έχουμε λαλήσει με τις απανωτές εκθέσεις μοντελισμού μου φαίνεται. Γράφει ο γιώργος - χιουμοριστικά ελπίζω - λήξη 31 Φεβρουαρίου και δεν πάιρνει κανείς χαμπάρι - εκτός του πυροσβέστη - οτι το 2010 πρέπει να είναι τετράσεκτο έτος : : Υ.ΓΕγώ για Βραζιλία και μετά μπορεί και ένα Μπαχρέιν