Καλησπέρα σε όλους,
Λοιπόν με τα πολλά τελείωσε και το Rotabuggy. Οφείλω να ομολογήσω ότι όταν το ξεκίνησα, δεν περίμενα ότι αυτό το .... υβρίδιο θα μου έπαιρνε τόσο πολύ να γίνει. Τέλος καλό όμως, όλα καλά.
Όπως ανέφερα και στο τελευταίο πόστ, αναγκάστηκα να το φτιάξω από την αρχή, αφού βρέθηκαν σχέδια. Η ....τζαμαρία που υπήρξε πηγή δεινών, έγινε τελικά με διαφανές φύλλο πλαστικού (ευχαριστώ Alex

), πολλές δοκιμές και περισσότερες .... κατάρες. Τα χρώματα είναι Vallejo (US Field Drab και Grey Green). Τα roundels προέρχονται από τη Resque Launch Airfix (θα έπρεπε ο άσπρος κύκλος να είναι μικρότερης διαμέτρου, αλλά αποφάσισα να τη βγάλω με ότι βρήκα

). Το έμβλημα της ουράς είναι από κάποιο αεροπλάνο, αλλά αναγκάστηκα να βάψω το κόκκινο μέρος του, προκειμένου να ταιριάξει χρωματικά . Τέλος ο "οδηγός" και ο "πιλότος" προέρχονται από πιλότους της Matchbox, που βάφτηκαν στα χρώματα των Βρεταννών αλεξιπτωτιστών.
Στις φωτογραφίες διαπίστωσα ότι έχω ξεχάσει να τρυπήσω την εξάτμιση. Επίσης αποφάσισα να μην κάνω φθορές, αφού ήταν πρωτότυπο.
Τώρα το μόνο που απομένει είναι να βρω δυο κίτρινα κυκλάκια με το γράμμα "Ρ" μέσα (Μάστορας ακούει????)
Ελπίζω να σας αρέσει. Λόγω της γνωστής κουλαμάρας μου ενώ τράβηξα κάμποσες φωτό, μόνο οι παρακάτω τέσσερις ΔΕΝ βγήκαν (τελείως) κουνημένες.

Εννοείται ότι σχόλια κριτική καθώς και ιδέες για πιθανή βάση είναι καλοδεχούμενα. Πάω τώρα να (από)τελειώσω εκείνο το DD που παλεύω από τον Οκτώβρη.
ΔΚ