Αποστολέας Θέμα: Mercedes 240GD 1/35 REVELL  (Αναγνώστηκε 20484 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
Απ: Mercedes 240GD 1/35 REVELL
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 08:52:12 πμ »
Παρα πολυ καλο το αποτελεσμα! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Αξιζε σιγουρα τον κοπο!
Οι διαφορες  αναλυτικα και με φωτογραφιες ειναι το απολυτο reference!!
Bookmarked για μελλοντικο project-ακι! :wink: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::good_job_smilie::
Και μια απορια/σκεψη που ηθελα να ρωτησω...
Βλεπω οτι κανεις τον σκελετο με βαση την κουκουλα του κιτ.
Το οτι το κανεις συμφωνα με την εξωτερικη διασταση της κουκουλας,μηπως το τελικο αποτελεσμα βγει πιο φαρδυ απο τα ορια του κιτ? :roll:

Σ΄ ευχαριστώ Τάσο, για τα καλά σου λόγια ::salut::

Τάσο φίλε μου, τον κόπο σίγουρα τον αξίζει, γιατί κατά τη γνώμη μου οι μετατροπές δεν είναι πολύ δύσκολες (όσο εύκολη μπορεί να θεωρηθεί μια μετατροπή σε ένα κιτ...) και το κιτ της Revell είναι πολύ καλό και προσεγμένο (Μοναδική ένσταση κάποιες χοντροκομμένες λεπτομέρειες, όπως η κουκούλα και ο πρόσθιος κοτσαδόρος).

Οι φωτογραφίες έγιναν με αυτό το σκοπό, να συγκεντρωθούν όλες μαζί οι διαφορές και να μην χρειαστεί κάποιος να ψάξει πολύ για να τις βρει (σίγουρα υπάρχουν και κάποιες άλλες, όπως επισήμαναν στη συνέχεια και τα παιδιά).

Σε γενικές γραμμές Τάσο δεν βγαίνει πιο φαρδύ (Το έχω τσεκάρει πάνω στο αμάξωμα ήδη ::icon_thumright::). Κι αυτό γιατί η κουκούλα έφαγε τρίψιμο για να έρθει στα ίσα της και για να εξαφανίσω τα σημάδια της κόλλησης και τις δέστρες (είναι σε 3 κομμάτια). Ισως με το τελικό μοντάρισμα να χρειαστεί λίγο φτιάξιμο, αλλά αυτό θα δείξει σε λίγο :wink:
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 11:14:11 πμ »
Εξαιρετικη δουλεια φιλε.Προσεγμενο στην παραμικρη λεπτομεριεα
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 11:19:38 πμ »
Εξαιρετικη δουλεια φιλε.Προσεγμενο στην παραμικρη λεπτομεριεα
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ΄ ευχαριστώ Περικλή, να΄ σαι καλά ::icon_thumright::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 12:02:48 μμ »
Πολλά μπράβο Κώστα για την αναλυτική παρουσίαση αλλά και για την άψογη υλοποίηση.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αναμένουμε τη συνέχεια και καλά τελειώματα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 01:08:38 μμ »
Πολλά μπράβο Κώστα για την αναλυτική παρουσίαση αλλά και για την άψογη υλοποίηση.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αναμένουμε τη συνέχεια και καλά τελειώματα  ::salut::

Σ΄ ευχαριστώ Φίλιππε ::icon_thumright::

Οσο για την υλοποίηση, κοίτα ποιός μιλάει :mrgreen: :mrgreen:

Τα τελειώματα πλησιάζουν...ασταρώθηκε το υπόλοιπο μοντέλο (αμάξωμα) και περιμένει το βαφείο. Βαψίματα θα γίνουν αφού πρώτα φτιάξω την κουκούλα, η οποία βρίσκεται στην κατασκευή των αντιρρήδων στήριξης...μου έχουν βγάλει την πίστη :twisted: :twisted:
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:41:20 μμ »
Πολύ ωραία η κατασκευή,αλλά και η παρουσίαση! καλή συνέχεια! ::eusa_clap::
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος christos_p

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #81 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 05:34:04 μμ »
Αναλυτική παρουσίαση, πολύ καλό μοντέλο... ::eusa_clap::
Όσο για την κουκούλα…αγάπη δίχως βάσανο δεν έχει νοστιμιά
Και αυτό βγαίνει πεντανόστιμο ::eusa_clap::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 11:15:00 μμ »
Μπράβο Κώστα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έχεις κάνει φοβερή δουλειά  ::icon_thumright::  Ειδικά οι πόρτες ...  :shock: :shock:

Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #83 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 09:26:39 πμ »
Μπράβο Κώστα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έχεις κάνει φοβερή δουλειά  ::icon_thumright::  Ειδικά οι πόρτες ...  :shock: :shock:

Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Ρε συ Νικόλα, οι πόρτες είναι το ευκολότερο πράγμα σε αυτό το μοντέλο, μακάρι να ήταν όλο έτσι  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Στοκάρισμα με κυανοακρυλική ΖΑΡ στα σημεία που είναι καμπύλες οι γραμμώσεις και μετά από 20 λεπτά περίπου τρίψιμο με ντουκόχαρτο. Επαναχάραξη με το χαρακτικό της OLFA και χαρτοταινία για οδηγό έκανα τη σωστή γράμμωση, μια ευθεία είναι :wink:

Αναλυτική παρουσίαση, πολύ καλό μοντέλο... ::eusa_clap::
Όσο για την κουκούλα…αγάπη δίχως βάσανο δεν έχει νοστιμιά
Και αυτό βγαίνει πεντανόστιμο ::eusa_clap::
Spoiler (hover to show)

Σ΄ ευχαριστώ Χρήστο...αστα να πάνε με την κουκούλα, δουλειές απο κει που δεν το περίμενα :mrgreen:

Πολύ ωραία η κατασκευή,αλλά και η παρουσίαση! καλή συνέχεια! ::eusa_clap::

Ευχαριστώ Στράτο ::salut::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 12:18:47 μμ »
Καλημέρα στους συναδέλφους.

Συνέχεια σήμερα με μερικές φωτογραφίες από την κατασκευή της κουκούλας μέχρι στιγμής και μερικές από το ασταρωμένο ήδη μοντέλο.
Το δύσκολο της υπόθεσης (εκτός των άλλων :mrgreen:) είναι ότι πρέπει πρώτα να φτιάξω την κουκούλα, στη συνέχεια να ξηλωθεί από τη θέση της για να βαφτεί, επίσης να βαφτεί το εσωτερικό και τέλος να κατασκευαστεί και ο ασύρματος με τη βάση του...το κέρατό μου :mrgreen: :mrgreen:

Λοιπόν ξεκινάω με το αμάξωμα ασταρωμένο ::arrowdown::
[imgt]http://i653.photobucket.com/albums/uu254/kostaskap/Mercedes%20240GD/DSC00687-w.jpg[/imgt] [imgt]http://i653.photobucket.com/albums/uu254/kostaskap/Mercedes%20240GD/DSC00692-w.jpg[/imgt] [imgt]http://i653.photobucket.com/albums/uu254/kostaskap/Mercedes%20240GD/DSC00695-w.jpg[/imgt]

Και τέλος ο σκελετός στήριξης της κουκούλας ::arrowdown::
[imgt]http://i653.photobucket.com/albums/uu254/kostaskap/Mercedes%20240GD/DSC00699-w.jpg[/imgt] [imgt]http://i653.photobucket.com/albums/uu254/kostaskap/Mercedes%20240GD/DSC00701-w.jpg[/imgt] [imgt]http://i653.photobucket.com/albums/uu254/kostaskap/Mercedes%20240GD/DSC00703-w.jpg[/imgt]

Να σημειώσω ότι Τάσο (dedalos) είχες δίκιο για την κατασκευή του σκελετού με οδηγό την κουκούλα του κιτ, βγαίνει λίγο μεγαλύτερη σε πλάτος, το οποίο διορθώνεται εύκολα στη συνέχεια μειώνοντας ελαφρώς το πλάτος τους (συνεχείς δοκιμές με οδηγό το ρολμπαρ) ::icon_thumright::

Αυτά για την ώρα

ΥΓ: Να δω τώρα με τι υλικό θα φτιάξω το πανί της κουκούλας... :evil:

edit: :arrow: το φύλλο πλαστικού στην ένωση των κομματιών του σκελετού μπήκε για ενίσχυση, ώστε να μην έχω σπασίματα κατά την κατασκευή του πανιού και θα αφαιρεθούν στο τέλος
Ψυχή βαθιά!

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 06:37:51 μμ »
Πιάνοντας μετά από πολύ καιρό το δικό μου 240 και εν αναμονή επίσκεψης στην Αθήνα για να δω τι θα κάνω με το κίτρινο χρώμα, διαπίστωσα άλλη μία μικρή μετατροπή που πρέπει να γίνει ( ::cry2:: μην βαράτε ρε παιδιά…)
Και αφού όλες οι τροποποιήσεις είναι σε αυτό το θέμα το αναφέρω εδώ. Στα Ελληνική, η κουκούλα, στο μπροστινό μέρος, πάνω από το παρμπρίζ, δεν έχει δεστράκια. Δεν ξέρω πώς πιάνει, αλλά δεστράκια δεν έχει. Μικρό το κακό αφού με ένα τρίψιμο της αρχικής (για όσους υιοθετήσαμε την λύση της μετατροπής της κουκούλας του kit) λύνετε το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 06:46:16 μμ »
Πιάνοντας μετά από πολύ καιρό το δικό μου 240 και εν αναμονή επίσκεψης στην Αθήνα για να δω τι θα κάνω με το κίτρινο χρώμα, διαπίστωσα άλλη μία μικρή μετατροπή που πρέπει να γίνει ( ::cry2:: μην βαράτε ρε παιδιά…)
Και αφού όλες οι τροποποιήσεις είναι σε αυτό το θέμα το αναφέρω εδώ. Στα Ελληνική, η κουκούλα, στο μπροστινό μέρος, πάνω από το παρμπρίζ, δεν έχει δεστράκια. Δεν ξέρω πώς πιάνει, αλλά δεστράκια δεν έχει. Μικρό το κακό αφού με ένα τρίψιμο της αρχικής (για όσους υιοθετήσαμε την λύση της μετατροπής της κουκούλας του kit) λύνετε το πρόβλημα.

από ότι θυμάμαι έχει εσωτερικά σημεία που ασφαλίζει  :wink:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 06:49:02 μμ »
και δύο φώτο από όχημα της Π.Α. όπου διακρίνεται συνολικά ο σκελετός με μία επιπλέον ενίσχυση στο πίσω μέρος

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 07:21:33 μμ »
Αυτό και αν δεν είναι φωτογραφία για διόραμα!!!
Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Η πόρτες όταν είναι ανοικτές και το τζάμι είναι κατεβασμένο, έχουν πλαίσιο γύρο από το  παράθυρο ή όταν κατεβαίνει το τζάμι μένουν μισές….ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω  :oops:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 07:59:24 μμ »
Μπράβο σου Κώστα για την κατασκευή ,και για την βοήθεια με τις αναλυτικές φωτό και λεπτομέριες που μας δίνεις.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 09:16:06 μμ »
Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Η πόρτες όταν είναι ανοικτές και το τζάμι είναι κατεβασμένο, έχουν πλαίσιο γύρο από το  παράθυρο ή όταν κατεβαίνει το τζάμι μένουν μισές….ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω  :oops:

Χρήστο υπάρχει ένα μικρό πλαίσιο στις δύο πλευρές του τζαμιού όπως φαίνεται στην παρακάτω φώτο αλλά δεν υπάρχει το σταθερό πλαίσιο που έχουν τα 290  :wink:

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 09:34:02 μμ »
Αψογος οπως παντα!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Οσον αφορα την τεντα...δεν εχω δοκιμασει τον παρακατω τροπο αλλα μου φαινεται σαν το πιο ρεαλιστικο αποτελεσμα που εχω βρει μεχρι στιγμης!
Ριξ'του μια ματια... :roll:
http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=1001&page=1

Υ.Γ.Προταση. :roll:

Spoiler (hover to show)
:wink: ::salut::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:00:44 πμ »

Όπως σου αναφέρει και ο Λάμπρος, η κουκούλα ασφαλίζει εσωτερικά στο μπροστινό μέρος.

Όσο για την μετατροπή της κουκούλας του κιτ, προσωπικά το ξεκίνησα έτσι, αλλά μου φάνηκε πιο εύκολο να την φτιάξω από την αρχή, από το τρίψε και ξανα τρίψε και ματαξανατρίψε μέχρι να έρθει σωστά. Άσε που στις περισσότερες φωτογραφίες παρατήρησα ότι  η κουκούλα έχει και πολλές πτυχώσεις, οπότε χρειάζεται και σκάλισμα...shit high and watch :mrgreen:

Χρήστο υπάρχει ένα μικρό πλαίσιο στις δύο πλευρές του τζαμιού όπως φαίνεται στην παρακάτω φώτο αλλά δεν υπάρχει το σταθερό πλαίσιο που έχουν τα 290  :wink:

Όντως υπάρχει ένα μεταλλικό πλαίσιο που είναι ενσωματωμένο στο τζάμι και κινείται με αυτό, χωρίς σταθερό πλαίσιο
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:03:31 πμ »
και δύο φώτο από όχημα της Π.Α. όπου διακρίνεται συνολικά ο σκελετός με μία επιπλέον ενίσχυση στο πίσω μέρος

Νομίζω δεν είναι στάνταρ σε όλα τα 240GD, αλλά προσθήκη σε επίπεδο μονάδας ή κάνω λάθος;

Καλά η παραλλαγή είναι...κουφέτο :mrgreen: :mrgreen:
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:05:32 πμ »
Μπράβο σου Κώστα για την κατασκευή ,και για την βοήθεια με τις αναλυτικές φωτό και λεπτομέριες που μας δίνεις.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ΄ ευχαριστώ Δημήτρη ::icon_thumright::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:21:20 πμ »
Αψογος οπως παντα!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Οσον αφορα την τεντα...δεν εχω δοκιμασει τον παρακατω τροπο αλλα μου φαινεται σαν το πιο ρεαλιστικο αποτελεσμα που εχω βρει μεχρι στιγμης!
Ριξ'του μια ματια... :roll:
http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=1001&page=1

Υ.Γ.Προταση. :roll:

Spoiler (hover to show)
:wink: ::salut::

Πολύ καλή ιδέα φαίνεται, να ΄σαι καλά Τάσο ::icon_thumright::
Προς το παρόν έχω να δοκιμάσω πρώτα 2 άλλες ιδέες που έχω υπόψη, την κλασσική με την ατλακόλ αλλά να χρησιμοποιήσω χαρτί Α4 αντί για χαρτομάντηλο και αυτήν του Τάσου (djAnas) με το χειρουργικό γάντι. Αν δεν βγάλω άκρη, θα δοκιμάσω και αυτή που προτείνεις :wink:

Spoiler (hover to show)
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:28:17 πμ »

Όπως σου αναφέρει και ο Λάμπρος, η κουκούλα ασφαλίζει εσωτερικά στο μπροστινό μέρος.

Όσο για την μετατροπή της κουκούλας του κιτ, προσωπικά το ξεκίνησα έτσι, αλλά μου φάνηκε πιο εύκολο να την φτιάξω από την αρχή, από το τρίψε και ξανα τρίψε και ματαξανατρίψε μέχρι να έρθει σωστά. Άσε που στις περισσότερες φωτογραφίες παρατήρησα ότι  η κουκούλα έχει και πολλές πτυχώσεις, οπότε χρειάζεται και σκάλισμα...shit high and watch :mrgreen:

Όντως υπάρχει ένα μεταλλικό πλαίσιο που είναι ενσωματωμένο στο τζάμι και κινείται με αυτό, χωρίς σταθερό πλαίσιο
Στα ελληνικα στο μπροστινο μερος η κουκουλα κολλαει στο σκελετο του παρμπριζ με ταιναι Velcro (κρατς)
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 10:11:08 πμ »
Κατατοπιστικότατος Περικλή ::icon_thumright::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 03:34:50 μμ »
Μπράβο βρε Κώστα (αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που το παλεύουν  :wink:) για τη δουλειά που ρίχνεις σ' αυτό το κιτ και για τις μετατροπές   ::icon_thumright::

Επίσης, μου λύσατε και την απορία για το πλαίσιο του παραθύρου (θα ρωτούσα κι εγώ  ::glossa::) το οποίο θέλω να το έχω μισο-κατεβασμένο στο δικό μου (... Γερμανικό  ::glossa:: ::glossa::!!!)   ::icon_thumright::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 04:05:08 μμ »
Μπράβο βρε Κώστα (αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που το παλεύουν  :wink:) για τη δουλειά που ρίχνεις σ' αυτό το κιτ και για τις μετατροπές   ::icon_thumright::

Επίσης, μου λύσατε και την απορία για το πλαίσιο του παραθύρου (θα ρωτούσα κι εγώ  ::glossa::) το οποίο θέλω να το έχω μισο-κατεβασμένο στο δικό μου (... Γερμανικό  ::glossa:: ::glossa::!!!)   ::icon_thumright::

Γερμανικές φυγοπονιές ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: ::glossa::
Ψυχή βαθιά!

Tags: